tinkamiška -> Januarčice (18.7.2005 14:27:36)
|
Ta vikend je bil res naporen in zdej imam čas, da se malo oglašam. Rija, si me spraševala za Schmida iz Celovca, kjer bi rada naročila opremo za najinega:duda: Sva mu poslala mail, pa nama je odpisal, da ne drži več Hauckove opreme in zdej čakava na kataloge, da vidiva, kaj sploh nudi. sva imela namen naročit skoraj vse od Haucka, ker so nama všeč stvari in tudi kvaliteta se nama zdi kr uredu. Ko bo kej novega ti pa napišem;) Drugače sem pa bolj tako-tako. V soboto sem bila na eni poroki in sem padla skupaj. Mam potolčeno koleno, drugega pa ni hujšega. Je bil možek zraven in me je prijel, da se nisem še z glavo kam udarila. Zdej si pa nikamor ne upam sama, ker se mi vrti,ko hudič. Sem bila danes tudi na pregledu in je z najinim:duda: vse redu, srček bije in zgleda, da se počuti dobro. Za to sem pa res vesela. S e pa moram izogibat soncu, veliko pit in pridno papat. Zdej imam +4kg, kar je baje čisto vredu. Toliko novičk od mene. Lepo se imejte in super počutje vam želim:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|