|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jajca
3.6.2008 14:19:38   
ninataja
Rabim vašo pomoč. V hladilniku imam jajčka, samo ne vem če so še vredu. Sicer nobeno ne šklopota, samo vseeno me zanima kako se prepričaš da je jaček še vredu - vem da je nekaj če ga potopiš v vodo ... sam ne vem, ali mora ostati pod  vodo ali nad njo. Oz. če ve katera kakšen drug postopek za preveranje ˝svežine jajc˝. user posted image  
Hvala, hvala.

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jajca
3.6.2008 14:54:44   
Hope2
Jaz jih nič ne utapljam. Probam če šklopota, če ne, ga ubijem, povoham lupino in jajc. Vsak jajc ubijem posebej v manjšem lončku, ker če je katero pokvarjeno, da potem vseh jajc ne uničim. Če pa jih ne rabim, pa se še pacajo v haldilniku tolk časa, da jih rabim oz jih kar vržem stran, saj tolk draga pa tudi niso, če so že tumač prestara

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2008 15:01:11   
ninataja
Saj jajčka niso draga. Imam jih 15 v škatli in so domača, vendar morajo po moje biti stara več kot 14 dni. Samo sem jih dodajala v škatlo, tako da so ena starejša in druga mlajša. In zdj moram pohančke delat za kosilo pa me malo skrbi da ne bom kak starejši jajc lih uzela, pa bo kaka salmonela pršla user posted image  No, bom mal povohala vsak jajček. Hvala user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2008 18:40:33   
srki
Ja, za domača pa tudi jaz ne vem, do kdaj so še dobra. No, pri nas jih kar sproti pojemo, nimamo glih kake zaloge. drugače pa smo včasih preverjali tudi tako, da smo ga potresli in če je "šklopotalo", smo ga stran vrgli.

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2008 21:03:52   
Sonrisa
Če jajce plava, je staro, če potone, je v redu. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2008 21:36:49   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: tiniga

Če jajce plava, je staro, če potone, je v redu. user posted image

To sem rabila user posted image

< Sporočilo je popravil ninataja -- 3.6.2008 21:37:09 >

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Kako se razumeš s taščo?
Naša črtica koraka

zelo dobro (28%)

kar gre (35%)

ni še za obupat (17%)

za zjokat (14%)

nimava več odnosa, ker je pokojna (5%)

imam več kot le eno taščo, a sem še živa (2%)

Število vseh glasov: 600

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!