|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUTRANJA SLABOST?
10.9.2005 13:27:29   
SANDRA

Lep pozdrav!

Mene zanima ali je kateri bilo slabo preden naj bi dobila nepričakovano .Mi namreč delamo in me zanima če je možno da imaš jut.slabost. naj bi
oz. nebi prišla čez en teden.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   JUTRANJA SLABOST?
10.9.2005 13:29:14   
lenika
Jaz na to ne poznam odgovora, ker sem noseča 5 tednov, pa slabosti zaenkrat na srečo še ne poznam.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JUTRANJA SLABOST?
10.9.2005 13:36:26   
SANDRA

LENIKA ŽELIM TI LEPO NOSEČNOST PA ČIM MANJ SLABOSTI....    

LP   

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JUTRANJA SLABOST?
10.9.2005 14:12:39   
Marina_
Meni je bilo slabo in sem bruhala med vgnezditvijo(slabo cca 4 dni in bruhanje).To je bilo tak čas kot pri tebi-1 teden do
Potem se je umirilo.Ni bilo več slabosti.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JUTRANJA SLABOST?
10.9.2005 20:55:29   
SANDRA

FRIZERKA HVALA ZA ODGOVOR.UPAM DA BO KMALU

LP

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JUTRANJA SLABOST?
11.9.2005 11:45:35   
girly
to ti želim tud jst.sporoči rezultat!

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JUTRANJA SLABOST?
11.9.2005 13:06:13   
SANDRA

HVALA ZA ŽELJE.SPOROČIM KO BO KAJ NOVEGA.

LP     

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JUTRANJA SLABOST?
12.9.2005 7:46:15   
MATEJA
Draga Sandra, jaz tudi čakam nedeljo, če ne bo prišla , upam da vam bom lahko v ponedeljek sporočila lepo novico.Bruham ne, vendar že večkrat se mi je zgodilo prejšnji teden, da ko vstanem, mi se kr zavri v glavi, vsake tolko me malo zašpika v trebuhu, imam ga ful napetega.Pa še nek čuden izcedek imam, na dnevnem vložku vidim, drugačen kot kadarkoli prej.Bomo videli, ne bom se veselila prezgodaj, da ne bo razočaranje prevelik.Srečno!

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JUTRANJA SLABOST?
12.9.2005 8:21:15   
SANDRA

Hello Mateja!

Jaz jo nepričakujem v soboto.Res upam da je ne bo
da bomo kmalu srečke Kakšen izcedek imaš?
Verjela ali ne da sem tudi jaz imela včeraj čuden izcedek pa zadnjič tudi ko me je tako bolelo na levi strani....Drugače pa me tudi vsake toliko časa malo zaboli tam spodaj...enkrat na eni strani,drugič na drugi.....

LP   

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JUTRANJA SLABOST?
12.9.2005 10:48:59   
tecka
Kaj naj ti rečem? Bila noseča enkrat (potem ss) in mi je bilo slabo že pred M. Po ss pa vsak mesec kot namišljen znak ponovne nosečnosti. Pa še zdaj ni nič...
Mogoče je, mogoče ne, brez ciganke se ne ve. Če boš preveč mislila na slabost, ti bo slabo, potem boš pa še bolj razočarana nad neg. rezultatom.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JUTRANJA SLABOST?
12.9.2005 11:05:26   
MATEJA
Odgovor Sandri:
Ne vem, kako bi ti opisala, ni kakor beli tok, ki je pri meni stalno prisoten, ne nekaj pretiranega, pa vendar, da moram nositi dnevne vložke.Malo bolj rumeno in nekako bolj gosto je bilo na vložku.Ma sej ne vem, sem že čisto nora od tega čakanja.Komaj čakam nedeljo oz. ponedeljek, da se ta dilema razreši.Al je al ni, če ni zdej bo pa drugič.Verjetno ti nisem dosti pomagala kajne???LP.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JUTRANJA SLABOST?
12.9.2005 11:22:24   
SANDRA
Hello!

Mateja hvala za odgovor.Tudi pri meni ni navaden beli tok,je tud bolj rumen... takega res nisem imela tud pred ne.Ja jst tudi komi čakam nedeljo....če ne bo zdaj bo pa drugič...
A imaš že kakšnega otročka?

LP

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JUTRANJA SLABOST?
12.9.2005 12:49:01   
MATEJA
Odgovor Sandri:          ;           ;           ;           ;Ne nimam, to bi bil prvi.Zato je pričakovanje morda še večje.Imam pa dva nečaka, živa vražička, obožavam jih.Življenje brez otrok res menda ni življenje.Držim pesti zate.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JUTRANJA SLABOST?
12.9.2005 13:12:31   
SANDRA

JA MATEJA JAZ TUD MISLIM DA ŽIVLJENJE BREZ OTROK NI ŽIVLJENJE.JAZ IMAM ŽE DVE PUNČKI.
JAVI KO BO KAJ NOVEGA PA DRŽIM PESTI ZATE....

LP

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JUTRANJA SLABOST?
12.9.2005 14:24:17   
MATEJA
Hvala na lepih željah, javim v ponedeljek kaj bo.Srečno tebi in tvoji družini.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JUTRANJA SLABOST?
16.9.2005 10:19:47   
MATEJA
Hojla Sandra!
Sam da ti sporočim, da sem včeraj dobila rehel izcedek, danes se je pojačal, sicer je nek čuden, ne kakor po navadi, ko dobim M.Mal rjav in kot neka vodnata kri - sploh ne vem kaj bi to blo, ma verjetno M (in to na 28.dan ciklusa, ki jo nikoli ne dobim tako zgodaj).Od verjetno nič in sem fullll .Več sreče prihodnjič.Držim pa pesti zate.LP!
PS:A si ti mogoče v prejšnjih nosečnostih imela kak izcedek?A je možno,da je to SS že pred početkom M?

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JUTRANJA SLABOST?
16.9.2005 10:27:31   
TANTRA
No, se vama pridružujem, da imam tudi jaz obilni rumenkast izcedek. Pa tudi rahlo slabost zjutraj. Povišano TT, ful sem zaspana. Naj je ne bi dobila v ponedeljek...Iste znake sem imela pri prejšnji nosečnosti še pred izostankom....

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JUTRANJA SLABOST?
16.9.2005 10:37:16   
MATEJA
Ja seveda, dobrodošla Tantrs.Vse te znake, ki si jih prve zgoraj opisala, sem jaz imela v začetku tedna, včeraj pa ta izcedek.Kap me je skoraj zadela, ker sem tako močno upala.Sem se pa ful prhladila in sem vzela enih pat tablet Lekadol in sirup za kašelj Hehbion.Mogoče je to kej vplivalo, baje da nebi smele nič jemat.Kaj pri prvi nosečnosti si ti tudi mela tak blag rjavo - rdeč izcedek že pred izostankom M???Mogoče je pa še kaj upanja.Kaj misliš?

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JUTRANJA SLABOST?
16.9.2005 10:54:19   
SANDRA

HELLO MATEJA IN TANTRA

MATEJA JAZ SEM IMELA V DRUGI NOSEČNOSTI TRI MESECE
KRVAVO RJAVKAST IZCEDEK..KAKŠEN DAN MANJ KAKŠEN PA BOLJ
MANJ SEM POČIVALA VEČ JE BILO IZCEDKA...TAKO DA NI REČENO DA BO PRIŠLA KO VSAJ NE BI....PRI MENI BO JUTRI 28.DAN CIKLUSA....ČE PA SI JEMALA LEKADOL NI NIČ NAROBE KER JE TO EDINO ZDRAVILO KI GA NOSEČNICA LAHKO VZAME....TAKO SO MENO REKLI....

LP     

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JUTRANJA SLABOST?
16.9.2005 11:32:46   
SANDRA

Še nekaj za Matejo: to po moje ni ss jaz sem imela štiri ampak zmeraj malo kasneje oz. ko mi je že zamujala....Sej bo Mateja boš vidla...

p.s.tantra ti pa javi če bo kaj novega

LP   

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JUTRANJA SLABOST?
16.9.2005 11:35:33   
TANTRA
Ne, jaz ga še nikdar nisem imela. Sem pa imela aprila ss in baje je bil posledica hude vročine v 6 tednu, saj baje vročina nad 38 stopinj ful škodi otroku. Vzameš lahko 3 lekadole na dan.
No, danes je 25 dan ciklusa in mi je ful slabo. Zaspana sem pa že nekaj dni in tudi slabo izgledam. Izcedek pa imam od 19 dne dalje. Ja, upajmo, da bo vse ok.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JUTRANJA SLABOST?
16.9.2005 11:45:54   
MATEJA
Hvala Sandri in Tantri za pomoč (vsaj psihično).Ne vem kaj bo iz tega.Če se ne bo stopnjevalo v močno krvavitev, bom v ponedeljek vseeno naredila test, pa bomo vidli kaj bo pokazalo.Če je usojeno, naj bo, če ne pa drugič.Lep vikend obema, se še slišimo oz. pišemo kaj!

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JUTRANJA SLABOST?
16.9.2005 11:52:19   
MATEJA
Pa še to Sandra, zakaj se to dogaja,te krvavitve med nosečnostjo??Si se kdaj pogovarjala z G o tem, zakaj pride do tega oz. se da to preprečit?Hvala za odgovor.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JUTRANJA SLABOST?
16.9.2005 12:03:59   
SANDRA

Meni je takrat rekel da jih ima veliko nosečnic izcedek.
Jaz v prvi nisem imela v drugi pa.Vdrugi sem tudi krvavela v 17 tednu sem bila en dan v bolnici ampak je bilo vse vredu.Gin. je rekel da lahko pride do tega tudi
po spolnem odnosu tako da smo se mogli bolj nazaj držat.... hvala bogu da je bilo potem vse vredu z našo
Tino.Mi zdaj delamo na tem da bi dobili tretjega otročka...ampak ne vem zakaj imam občutek da bo tud meni spustl ...preveč smo živčne pa preveč pričakujemo....

p.s. tantra mogoče pa raste pikica v tebi...
držim pesti

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   JUTRANJA SLABOST?
16.9.2005 12:16:53   
MATEJA
Po mojem so res največji krivec ti "moderni časi", sam delat, delat, mislit...stres in obremenitve, nepravilna prehrana, premalo športnih aktivnosti.Močno upam da imaš prov Sandra.Javi kaj bo s tabo, mogoče imaš ti več sreče, aja pa čestitke, da ste se odločili za tretjega otroka.Bi rekli Hrvati:Svaka čast.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?