|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
6.4.2005 21:27:43   
Pia73
Sem prestavila temo, ker je že zadaj.

Tudi jaz sem imela danes pregled. Pregledala me je vaginalno in rekla, da je maternični vrat dovolj dolg in zaprt, vnetja ni. Nato sva poslušali srček.:bravo::bravo::bravo: In nato mi je zmerila trebuh od sramnih dlak navzgor in je zmerila 26 cm. Je rekla,da je to po standardu.

Sem O.K., torej še naprej veselo v službi dopoldan in popoldan doma z živahnim 4,5 letnikom.

LP :nosecka: Pia73 24t 5/7 (G pa mi je danes napisala 25t 1/7, pa ni delala UZ samo po koledarčku je gledala,... :zmeden2: , sicer pa imam PDP 22.07.2005)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
6.4.2005 21:46:18   
malika
Bom kar tukaj pisala :) .

Ja zaradi otrdevanja trebuha imam strogo mirovanje. In sicer ga je bilo kar malo preveč; najmanj 10 na dan, potem sem dobila spasmeks. Bilo je malo bolje, ampak prenehalo ni. In ko sem ji to povedala je takoj odredila mirovanje, pa kup magnesola. Mislim ampak ful hecno. Meni pa je rekla, da če mi trebuh otrdi 5x v eni uri, direkt nazaj oz. v bolnico.
No danes mi je otrdel samo 1x, pa niti nisem bila tako pridna s počivanjem. Upam, da bo bolje, ker to otrdevanje lahko kaj hitro sproži porod; tega pa se še ne želim.

Lp

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
7.4.2005 7:26:47   
Dari

Ojla :nosecka:!
Ko sem včeraj napisala, da našemu :duda: bije srček 162/min - moja G ima napravco, ki mi jo prisloni na trebuh da se potem ful dobro sliši bitje srčka, in na tej napravi se potem izpiše tudi utrip. Me pa tudi mene vsakič vaginalno pregleda, če sem dovoj zaprta in to, in ko je včeraj to delala je čutila glavco od :duda:.

Moram napisat še, da sem včeraj zapravila celo premoženje zame in za :duda:. :bravo::bravo::bravo: Sicer sem imela zvečer skoraj malo slabo vest, ker nama :love: ob prenovi stanovanja že tko skoz manjka dinarčkov. Ampak nekaj za oblečt pa tud moram imet, a ne? Sem kupla v H&M za malega nekaj bodijev in hlačk. Ampak mi je malo smotano, ker še ne vemo točno kaj bo, in pol kupujem v rumeni, beli, ... Menda bo punčka, pa nočem kupovat preveč modro, roza pa sploh ne, ker če bo pa slučajno fantek...
Pa zase sem kupla eno krilo iz jeansa, eno majčko s kratkimi rokavi in eno fulll luštno tuniko. Zdaj pa do naslednjega meseca spet nič :((. Tud v trgovino ne grem več, da mi ne bo delalo skomin.

Sem že preveč napisala, se mi zdi.
LP pa upajmo :miska: da se ne bo vreme poslabšalo :(. Pri nas je kar ena megla :(

ČAVBAV

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
7.4.2005 8:37:41   
Grascakinja
Oooj,

Dari, a se pol vidmo dans ob petih :bravo:? A pride še katera?

Jest tudi ne morem brez šopinga za pikco in isto nabavljam bolj nevtralno, ker ni ziher al je :modri: al :roza:, fantka pa ne bi rada niti slučajno v :roza: oblačila :)-

Mene že 2 dni totalno daje utrujenost :( in trebuh mi vedno bolj otrdeva, tako da bom pomoje kmal šla mal G pogledat, če bo šlo tko naprej. Do 10x na dan še nisem prišla, bom pa očitno kmalu. Ponoč sem komi do wcja prišla, trebuh pa ko da mi je vakum skup potegnu, čist trd pa manjši se mi je zdel :zmeden:. Počakam še to dopoldne, če ne bo boljš grem kar tja.

Šola za starše je bla pa kar fajn, smo se mal nasmejali. Tale tamlada babca je mal za štose :)-, se mi dopade. A katera ve, a te babce v LJ šoli tudi res vodijo porode ali so samo za šolanje nas tam?

Lep dan!!!!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
7.4.2005 8:49:34   
Anonimen
Ja, upam, da se vidmo julijke dons ob 17ih v KOloseju ?!?!

Pupa, meni se zdi, da so te tršice v šoli bile prej babice, da pa zdej sam predavajo. Nisem pa sigurna :zmeden:

Moj trebuh je z dneva v dan bolj smešen. En dan ga skor nič ni (kot, da bi bla malo bolj debela), danes je tak kot bi dobesedno pojedla košarkaško žogo...kakšen dan je čist mlahav, včeraj je bil pa trd, ko kamen :zmeden2:
Nič jasno...ampak imamo v torek (DVA!) pregleda, pa bomo vidli, kako je z našim fantom :love:

Jaz sem skoraj že vse kupila za malega. No, dobila sem miljon enih stvari in mi je zdej tko grozno it mimo trgovine pa vidt vse tist kjut stvari, pa nič kupit :grrr: ker imamo res ful velik :ups:

Joooj, še 17 dni pa grem na :morje:

Ej, julijke, kdaj boste začele kej rihtat za porodniško? Meni so dons v službi rekli, da sem lahko že od 10.5. doma :bravo: :bravo: ampak itak vem, da bom sigurno kej še prišla :)- k mi bo dolgčas :)- :)-

Lep sončen dan!!

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
7.4.2005 9:50:16   
anckabancka
Tudi jaz sem imela včeraj G. Pogledala mi je rutinske stvari (voda, pritisk, kri-slabokrvnost, srček, pa zmerla trebuh). še nikol me ni vaginalno pregledal, če sem dovolj zaprta :zmeden:, Razen na prvem pregledu... Povedala sem ji za bolečine v trebuhu in mi je predpisala magnesol in kalcij.

Pa še najboljše od vsega: usmilila se me je in mi podaljšala bolniško! :bravo: Saj kar nisem mogla verjet in sploh ni komplicirala kot ponavadi. Res si ne predstavljam več, da bi šla delat v vrtec s tem mojim trebuhom, pa še stalno me nekaj špika in boli, vem da bi me non stop skrbelo. Tako, da zdaj nemoteno uživam, se pripravljam na izpite (študirm ob delu) in počivam. :):)

A sem jaz edina, ki ni za :duda: kupila še čisto nič? Niti ene dude ali copatkov še nimam. Sej ta mesec bomo začeli, sam še na plačo čakamo.

no, punce uživajte in se crkljajte! ;)

Anči :muca:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
7.4.2005 10:23:53   
CIPRESA
Tudi jaz še nisem za našo bebiko kupila še nič, so mi pa vsi ostali že prinesli malo rabljeno malo novo ....tko da imam že skoraj polno teh cunjic. Pol se pa kar malo dol usedem in gledam te cunjice, so tolk mejčkene pa ful se mi dopadejo.

Drugače pa z otrdevanjem trebuha nevem da bi imela težave. Kako to zgleda a vas kaj boli???? Mene samo pod trebuhom včasih boli pa malo špika, trebuh pa čutim samo kadar se naš mali fuzbaler premika ali brca.

Je pa nekaj kar me že malo moti, skoraj nobeno noč več ne spim. Zbujam se tam okrog 2h ponoči in nemorem zaspat do 4h, pa ne da bi me tiščalo lulat ali pa da bi me kaj bolelo, sploh ne kar zbudim se in pol nemorem nazaj zaspat minimalno 2 uri. GROZA a se to še keri dogaja, ker jaz nisem imela nikoli problemov z spanjem.

KOMAJ ČAKAM JULIJ........uf je še dolga!!!!!

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
7.4.2005 10:34:18   
pravljica
jaz sem za bebiko kupla (uff, že pred meseci ;) ) bodi s kratkimi hlačnicami in rokavi pa ene nogavičke (je Taja izbrala) - je blo mal za lušte ;)
potem je bil na vrsti voziček, pa košara za voziček in večraj sem šla v BC po cabrio :love:
zdaj pa je na vrsti moj dragi, da skrajša posteljico, jogi bo treba nekam odnest odrezat in posteljnino naročit...aja pa senčnik za voziček še poiščem mimogrede (kje bi lahko našla črnega, čist neki navadnega?)...to je tako, po načrtu
za cotke me pa že tako daje, da se komaj zadržujem, da ne zavijem v kakšen Aladin...no ja, bol me možek zadržuje :hudicek:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
7.4.2005 11:32:58   
Dari

Zdajle sem v šoli zaključila in grem domov spat :muca:. Sem čist podrta, pa še en prehlad se me hoče prijet :grrr:. Tko da :kava: zame danes odpade. Predlagam pa da se dobimo enkrat drug teden.

Meni pa G še nikoli ni zmerila trebuha, vedno mi samo z roko na mojem bušiju pokeže in reče, zdaj ga mete pa že do tlele.

Z otrdevanjem tudi jaz nimam nobenih težav, pa niti ne pijem magnesola, in tud sramne kosti me nč ne matrajo. Pa sploh si ne želim tko, da bi bil julij že tle. Mi je tko fino bit srečka nosečka ;)

Aja, včeraj sem dobila tablete železa, tiste nekaj na F. In G mi je rekla, naj jih jem na prazen želodec, v navodilih pa piše, da po jedi :zmeden2:. Kako jih jemljete ve?

Lepo popoldne :metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
7.4.2005 11:55:01   
Anonimen
Škoda Dari za danes :kava:
Bomo pa drug teden nardile še en miting :)-

Jaz sem dobila sirup železov pa ga moram pit na tešče. Notri pa ni nič ekstra napisan, kako ga naj vzamem.

Bi ga na tvojem mestu jemala, kot je rekla G.

Cipresa, po mojem ti nekdo od tam zgoraj pomaga, da se zbujaš ponoči...sej veš, pol ko bo tukaj mali :duda:, boš mogla tud ponoči vstajat...pa se le zdej prej navadi :)- :)-

Lep dan!

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
7.4.2005 13:52:39   
CIPRESA
Ja tinka74 mislim da imaš prav čeprav ni nič kaj zabavno. Ko se zbudim ratam žejna, potem prosim mojega možeka da mi gre nekaj iskat za pit in ko prinese to spijem čez 20 minut me pa itak že tišči lulat in ga spet prosim da se umakne(imava tako čudno postavljeno posteljo in bo bolje ko se useliva v novo stanovanje - kmalu)da grem lulat...mal jamra in pizdi vmes ampak mi vse ustreže zaenkrat.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?