Dari -> JULIJKE (7.4.2005 7:26:47)
|
Ojla :nosecka:! Ko sem včeraj napisala, da našemu :duda: bije srček 162/min - moja G ima napravco, ki mi jo prisloni na trebuh da se potem ful dobro sliši bitje srčka, in na tej napravi se potem izpiše tudi utrip. Me pa tudi mene vsakič vaginalno pregleda, če sem dovoj zaprta in to, in ko je včeraj to delala je čutila glavco od :duda:. Moram napisat še, da sem včeraj zapravila celo premoženje zame in za :duda:. :bravo::bravo::bravo: Sicer sem imela zvečer skoraj malo slabo vest, ker nama :love: ob prenovi stanovanja že tko skoz manjka dinarčkov. Ampak nekaj za oblečt pa tud moram imet, a ne? Sem kupla v H&M za malega nekaj bodijev in hlačk. Ampak mi je malo smotano, ker še ne vemo točno kaj bo, in pol kupujem v rumeni, beli, ... Menda bo punčka, pa nočem kupovat preveč modro, roza pa sploh ne, ker če bo pa slučajno fantek... Pa zase sem kupla eno krilo iz jeansa, eno majčko s kratkimi rokavi in eno fulll luštno tuniko. Zdaj pa do naslednjega meseca spet nič :((. Tud v trgovino ne grem več, da mi ne bo delalo skomin. Sem že preveč napisala, se mi zdi. LP pa upajmo :miska: da se ne bo vreme poslabšalo :(. Pri nas je kar ena megla :( ČAVBAV
|
|
|
|