|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
6.4.2005 8:57:50   
Dari

Sicer sem že navsezgodaj odprla temo o kofetkanju :kava:, ampak nas bom vseeno prestavila malo više. Povedat namreč moram, kako je blo na pregledu. Vse je OK :bravo:, malemu srček bije 162/min, mamica se ni preveč zredila +6,7kg, edino tablete železa sem dobila, kar pa je tud nekaj normalnega, se mi zdi.
Mislim da vas je danes kar nekaj imelo pregled. Kako so kaj vaši malčki? Naš :duda: je bil ravno z glavco navzdol obrnjen, ko me je pregledala :)

Lep dan :metulj::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
6.4.2005 9:36:23   
CIPRESA
Hello pa da se še malo tu javim, tole o srčku pa sploh nevem, meni ni še nikoli zmerila to, ali pa mi je pa ni nič rekla.
Moji KG itak potujejo samo še v višave jih imam že +8KG. Kar pridna a ne????

Pri nas je tako lep dan, da bom šla danes malo ven sedet na klopco, saj mislim da to ni pretiravanje in da lahko grem malo ven, ker nemorem skos notri ležat in gledat to lepo vreme.

Za tablete železa pa se mi zdi da je v nosečnosti tako kot če si šivilja, kjer zraven spadajo škarjice, ali pa pek kjer brez moke ne moreš, tako se mi zdi da skoraj ne gre brez teh tablet v nosečnosti.

No malo sem zabluzila pa LP od CIPRESE :nosecka:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
6.4.2005 10:20:15   
Grascakinja
Oj pupe,

dari, lepo, da je s tvojo :duda: in tabo vse v redu :bravo:! Jaz spet komi čakam pregled, pa je šele čez 4 tedne, po drugi strani me ga je pa kar strah :zmeden:, da ne bo spet penla za mojih celih pridoblenih 6 kil + še kako več ki jo bom do takrat pridelala...:(

Cipresica ti kar pojdi mal na sončka :morje:, da narediš mal zaloge D vitamina! Pa mal buška pokažeš :)-. Baje da naši pikci vidijo, ali je zunaj temno ali svetlo, tudi čez buškota :zmeden: No, pa bo videl mal sončka :bravo:

Jaz zaenkrat še brez železovih tablet, ker sem sadje-zelenjava oboževalka in nisem nikoli imela slabe krvi, ampak nikol ne veš, lahko da me že naslednjič čakajo. Magnezij pa pridno papamo.

Danes spet šola za starše. Čeprav moram mal pojamrat, da se počutim ko da bi me kdo z valarjem po glavi :(, trebuh me boli pa malo predihavam in glava tudi matra. Bom danes malo manj delala na šihtu in malo več na RR. Pa ven se bom šla tudi mal vsest na sonček pred pisarno.

Želim vam vsem zelo lep dan, upam, da se s katero vidimo jutri ob 17h v Koloseju!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
6.4.2005 11:29:00   
malika
Jaz sem tudi včeraj imela pregled in sem kar malo šokirana. Cipresa, se ti pridružujem na kavču oz. v postelji. Sicer je vse v najlepšem redu; edino to otrdevanje trebuha. Niti kuhat ne smem, se vozit z avtom, it v trgovino,...NIČ. pa naj grejo nekam no. Malega moram nujno dat v varstvo in še in še. Skratka mirovat moram kot bi bila v bolnici, pa žal ne vem kako naj to izvedem, če pa imam sršene v riti :)- .

Železa pa ne rabim jemat, ker imam dobro kri-vsaj nekaj. pridno pa moram papcat magnesol, pa buscopan in spasmeks,...ma preveč je tega.

Cipresa, kako se ti izide to ležanje? Jaz ne morem!!!!!

:sloncek::nosecka:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
6.4.2005 12:16:53   
CIPRESA
malika tudi jaz ne ležim skos, ampak ležat grem samo opoldne za eno uro. Drugače pa zunaj na ležalniku če je sonček, pa na stolu se malo bolj dol zleknem da sem saj v družbi. Sama v sobi v stanovanju pa ležat ne morem tudi jaz.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
6.4.2005 13:28:56   
valentina.
Ojla,

jaz sem tudi imela včeraj pregled. Smo samo poslušali srček; moj G pa nikoli še ni štel koliko udarcev je na min. Celo hemoglobin se mi je po tabletah popravil, ampak jih moram še kar naprej jemat, baje da je to skoraj normalno. Sem pa pozabila vprašati kaj pomeni to, da me je kakšna dva tedna boli kost med nogami :ups:. Menda je Janika zadnjič rekla, da njo tudi. Sem govorila z eno kolegico in je rekla da je to normalno ker se mehčajo kosti, ampak da je mogoče še malo prezgodaj :zmeden:. Bom kar vprašala Pušenjaka na MON, malo sem v skrbeh da se ne kaj dogaja tam spodaj?! Kaj vam delajo tudi kakšen vaginalni pregled? Verjetno bi se tako videlo če je kaj narobe, ampak jaz sem imela zadnjega tam okoli 13 tedna in še to zaradi glivic. Kot mi je moj G obljubil moram še it na tisti OGTT test za sladkor :grrr:.
Aja, in danes sem bila prvič v šoli za starše. Je blo kar fajn, samo ko smo malo vadili dihanje sem se skoraj zadušila, tako malo zraka sem imela :zmeden:.

Lep sončen dan in vsaki eno :rozica:.

valentina

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
6.4.2005 13:41:34   
pravljica
valentina, mene tiste kosti spodaj že kar nekaj časa bolijo, pa je rekla G naj pač počivam, če me boli :zmeden: ampak mene boli tudi če se leže obračam ali prekrižam nogi v sedečem položaju
drugače mene vedno vaginalno pregleda...potipa maternični vrat in preveri če sem zaprta...sestra pa posluša utrip, ampak nič jih ne šteje
malika, a zaradi otrdevanja imaš strogo mirovanje? a ti pogosto otrdi? men je rekla samo, naj še naprej jem magnesol in naj bom doma...nič da bi mogla ležat al pa še kake druge tablete jest (?), če bi blo to več kot 10x dnevno ali 3x na uro pa k njej ali v bolnico
če bi mi zapovedala strogo ležanje (počivanje) bi šla skor raj v bolnico, ker doma me sploh ne jemljejo resno :(

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?