Grascakinja -> JULIJKE (6.4.2005 10:20:15)
|
Oj pupe, dari, lepo, da je s tvojo :duda: in tabo vse v redu :bravo:! Jaz spet komi čakam pregled, pa je šele čez 4 tedne, po drugi strani me ga je pa kar strah :zmeden:, da ne bo spet penla za mojih celih pridoblenih 6 kil + še kako več ki jo bom do takrat pridelala...:( Cipresica ti kar pojdi mal na sončka :morje:, da narediš mal zaloge D vitamina! Pa mal buška pokažeš :)-. Baje da naši pikci vidijo, ali je zunaj temno ali svetlo, tudi čez buškota :zmeden: No, pa bo videl mal sončka :bravo: Jaz zaenkrat še brez železovih tablet, ker sem sadje-zelenjava oboževalka in nisem nikoli imela slabe krvi, ampak nikol ne veš, lahko da me že naslednjič čakajo. Magnezij pa pridno papamo. Danes spet šola za starše. Čeprav moram mal pojamrat, da se počutim ko da bi me kdo z valarjem po glavi :(, trebuh me boli pa malo predihavam in glava tudi matra. Bom danes malo manj delala na šihtu in malo več na RR. Pa ven se bom šla tudi mal vsest na sonček pred pisarno. Želim vam vsem zelo lep dan, upam, da se s katero vidimo jutri ob 17h v Koloseju! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|