|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE, JAVITE SE!
5.2.2005 18:02:21   
mayci
Že spet je minilo kar nekaj dni, odkar smo se nazadnje slišale. Kako ste kaj:nosecka:? A bušiji pridno rastejo?
Jaz sem vsa vesela, ker je moj že tako opazen, pa v zadnjem času sem celo 1,5kg gor dobila! Se vsaj ne sekiram več zakaj se nič ne redim..:)
Komaj čakam UZ, ki bo 21.2., da bom spet videla svojo pikico:duda:! A bodo takrat delali tudi morfologijo, ali je to predvideno za kasneje (takrat bom 18t)?
Ali ima katera mogoče številko od dr. Miheličeve iz Črnuč? Z mojim najdražjim si namreč zelo želiva posnetka UZ.
Včeraj sva kupila voziček, ker se je začelo znižanje v Arielu in je bil to model, ki gre iz prodaje, nama je pa ful všeč. Za ostale stvari bova pa še počakala.:racka:
Kdaj boste šle pa v šolo za starše?
Pošiljam vam en velik pozdravček!

Mayci (16t):kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE, JAVITE SE!
5.2.2005 19:25:42   
Anonimen
Pozdrav
Pravkar sem se vrnila z enournega sprehoda in je bilo super.Sem v 18t in tudi jaz imam 21.2.UZ in tudi komaj čakam da moj dragi vidi kako se naš :metulj: veselo obrača v trebuščku.Ta teden sem ga začela čutit in sem čisto iz sebe 9nebesa.
Jaz sem se zredila 1,5-2 kg. in se mi trebušček že kar vidi. Danes sem oblekla hlače katere sem nosila nazadnje pred 14 dnevi pa nemorem zapet gumba:ups: in tako sem jih dala za nekaj časa na počitnice.

Zanima me kakšne vaje kaj delate?

lep vikend oz. nedeljo vam želim

(18t):nosecka:

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE, JAVITE SE!
6.2.2005 9:39:49   
malika
Jaz pa bom danes napolnila 14 teden. Trebuh je ogromen, res v prvi nos je bil tak v 5 mesecu :zmeden2: . Zredila sem se za lepe 3 kg, ampak se nikjer razen na trebuhu ne pozna. Nosečniške obleke pa nosim že kar lep čas.
Ima še katera občasne glavobole?

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE, JAVITE SE!
6.2.2005 10:10:22   
PBJ
Sem v 18. tednu. Zdaj, ko so slabosti manjše pa imam tudi jaz kar pogoste glavobole. Včeraj me je glava bolela celo popoldne.
Redim se še ne. Zaenkrat kilce stojijo, sem pa do 15. tedna imela -3 kg. Sedaj več ne hujšam in sem zato tudi bolj pomirjena.
Trebušček se je zaoblil in predvsem zvečer je večji. Nosečniških oblačil še ne nosim, bo pa čez 14. dni treba nabaviti kakšne hlače:)Drugače pa mi vsi pravijo, da me nič ni skupaj.Pa jih vprašam, kaj pričakujejo,ko vidijo nosečko na začetku 5. meseca...do julija je še kar nekaj časa. Vem, da bo hitro minilo in jaz komaj čakam.:sloncek:

Lp vsem :nosecka:

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE, JAVITE SE!
6.2.2005 10:16:01   
pravljica
sem v 19. tednu, pregled imam 14.2. in ne vem, če bo takrat že morfologija...kakorkoli že, po posnetke grem konec februarja na fontano, komaj čakam :)
kilce +2, trebušček pa glih prav...brcike se že čutijo od dopolnjenega 18. tedna tudi na zunaj...večkrat me boli okoli sramne kosti - upam da ni kaj narobe, ker se mi zdi malo hitro :zmeden:
od stvari iščem rabljen voziček quinny comfort s košaro in cabrio...po moje ne bo veliko izbire, pa je treba že kar spremljat, cotiko bi pa tudi že kakšno kupla, ampak še nimajo poletne kolekcije
v šolo mi ni za it, upam samo, da se bo mož lahko zgovarjal na izkušnje pri prvem porodu, kjer tudi ni imel potrdila
pozdravček!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE, JAVITE SE!
6.2.2005 10:24:30   
malika
Pravljica med malimi oglasi ena punca prodaja lupinico Cabrio.:bravo:

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE, JAVITE SE!
6.2.2005 10:34:13   
pravljica
hvala malika

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE, JAVITE SE!
6.2.2005 11:01:17   
Anonimen
U hudiča :) a imamo vse 21.2. UZ?!?!? :bravo:

Mayci, evo telefonske od dr. Miheličeve 01/561 33 50

Če greš tja, da ti bo posnela otročka na vhs, pol pohiti, ker je tam do 20 tedna najboljš, da se ga vidi. Mi imamo 19 minut čudovitega posnetka našega fanta, ki je ravno pri dr. Miheličevi pokazal lulčka :love:

Jaz že kar hodim v šolo, ker potem ne bom uspela. Pa moram priznat, da ni boh ve kaj :zmeden: Mogoče bom še zvedla, kaj kar ne vem. Bomo vidli.

Glvoboli so neznanski, vsaj zdajle zadnji teden :(
Da ne govorim o zgagi :(( :((

Lepo nedeljo vsem puncam želim
Tinka in :modri: 18T 2/7

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE, JAVITE SE!
6.2.2005 11:15:52   
Vrtnica1
Jaz pa ravno danes že cel dan možu sitnarim, da se mi nič ne pozna. ker sem se precej zredila, se mi trebuh toliko ne pozna, sem pa danes dopolnila 17t in gremo jutri v 18t. Komaj čakam, da začutim gibe. Počutim se fantastično, polna sem energije in načrtov. Ravno včeraj sva si ogledovala posteljice in vozičke, oblačila pa vse dobiva, tako da ne bo panike.
Samo, pregled imam pa šele čez 1 mesec :((, bi ga rada že prej videla. Verjetno bo takrat morfologija.
Tudi jaz sem si že kupila ene nosečniške hlače in zgleda, da jih bom kar kmalu morala začeti nositi, čeprav mi je smešno, ker trebuha še nimam, ima pa rit
:)-.
Dajmo se julijke še večkrat takole slišat.
Pridno božajte svoje trebuščke, V. :rozica:

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE, JAVITE SE!
6.2.2005 11:17:21   
Vrtnica1
Aja, Tinka 74, meni DONAT Mg neverjetno pomaga pri zgagi. Ga non stop pijem. Že en sam požirek mi popolnoma prežene zgago. Ga res priporočam.
V. :rozica:

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE, JAVITE SE!
6.2.2005 12:29:40   
Pia73
Še ena julijka PDP 22.07. torej 16t 2/7,... Počutje obupno saj se me je lotil virus, pa vnetje, skratka sem za v ležeči položaj.

Sicer grem pa jutri h G in mi bo naredila Uz in na tisti trokromosmoski test grem. Pa malega bomo spet posneli na kaseto na kateri imamo že 19. min. posnetka.,...

Upam, da tale moja bolezen ni kaj vplivala na :duda:

Sicer pa kilce gredo gor, nakupujemo pa še ne,....

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE, JAVITE SE!
6.2.2005 13:28:06   
b.j.n.
Julijke zivjo,

Se jaz sem vam malo javim in sporocam moje stanje:sem v 17.tednu in pocutje se je izboljsalo, ceprav me se kaksen dolg sprehod kar utrudi in potem malo pocivam pred TV. Pa se kaj popapcam zraven tako da se kilce pocasi nabirajo, trenutno se mi rit hitreje veca kot trebuscek in bolj zgledam zrejeno kot noseco. Sicer pa redno dalam vaje na steperju in poskusam ohranjati kondicijo. Cunje mi ze dalj casa niso vec prav, ravno vceraj sem en pok pospravila za boljse cajte.

Tudi mene obcasno boli sramna kost, pregled imam 14.2. in bom vprasala ginekologinjo. Midva se nic ne kupujeva, ker bi rada prej izvedela za spol.

Na solo sem ze prijavljena, in sicer maja v Kranju.

LP vsem julijkam, ki se bomo borile v vrocini.

Barbara

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE, JAVITE SE!
6.2.2005 15:00:32   
Zala01
Ojla vsem skupaj!
Ja Pia73 medve pa mava enak PDP,jst ga imam tud 22.7.Komaj čakam!Na splošno se v redu počutim,razen tega,da me peče nožnica,pa si zdravim z vaginetami od Canestena,pa prebava se mi je ful ulenila.No,sej jutri se vpišem na aerobiko za nosečnice,pa se bom malo razmigala.Gibov pikeca še nič ne čutim,niti spola še ne vem.Imam pa morfologijo šele 2.3.,bomo videli,če bo takrat ginekolog kaj opazil al bo fantek al punčka.No imejte se!
Aja ste že kaj ramišljale v katerem kraju boste rodile?

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE, JAVITE SE!
6.2.2005 16:58:52   
petraCBU
Oh, blagor vsem, ki lahko telovadite in naokoli vandrate! Jaz se moram pa ful merkat, zaradi predležeče posteljice :((in ker smo si kar dvojčke naročili:)
Pa mi je čist kul, sam da bomo dočakali v zdravju in veselju! Sej druge panike ni, da se le ne bi prezgodaj rodili.
Trebuh velik (se tolažim "valda, če sta pa dva"), 3 kg plusa (ja, dva a ne :)

Na zadnjem pregledu vse ok, razen te predležeče posteljice pri enem od pikcov, morfologijo imam pa šele 15. marca. Menda, da se jo dela nekje 23., 24 teden. Mi smo pa zdaj natanko 18.

Da bi že bil julij!
P.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE, JAVITE SE!
6.2.2005 17:07:56   
Anonimen
Ja petraCBU, se strinjam, da bi bil že vsaj julij. Al pa vsaj junij :)-

T.

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE, JAVITE SE!
7.2.2005 8:25:03   
Talči
Drage moje, izgleda da se vsem nam več ali manj enako godi...:bravo:
Tudi jaz sem še vedno utrujena, čeprav imam občasne prebliske in bi lahko premikala gore. Ampak vem, da ne smem pretiravati. Včasih se mi tudi zgodi, da me preplavijo taka čudna čustva, ko sem sama sebi na poti, jokam, se kregam na moža (ki me zaenkrat še skuša razumeti) - v glavnem grozno.:(( Upam, da bo kmalu minilo.
Trebušček pridno raste, garderoba več ne ustreza (spodnji deli). Doma sem v trenirki, v službo pa nosim ene nosečniške hlače, za katere trenutno še potrebujem "hosentregerje", ker mi sicer ful dol lezejo..
V čet in pet sem mislila, da bom umrla od glavobola. Sem vzela Lekadol, pa ni pomagal.
V soboto sva bila v Avstriji v ToysrUs in kupila voziček, ker je bil super poceni, razen tega pa je bil edini, ki nama je padel v oči (ima tudi nevtralne barve modro-oranž, ker namreč še ne veva, kaj sva naredila...). Cena pa je bila 159 EUR!!! (ZNIŽAN IZ 250 EUR). Če primerjam s cenami pri nas, bi bi komot lahko kupila 3 vozičke.:sloncek::sloncek::sloncek:
Aja model: ABC Novus S. Meni je taboljši.:bravo:
Sicer pa ostalo še kar gre. PDP imam 30.07., naslednji pregled pa 14.02. (valentinovo!!!).
Pa pa
Ostanite v :rozica:
Talči

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE, JAVITE SE!
7.2.2005 8:44:46   
Romcka
hi pupe:))
nas pa je veliko:bravo:
Moj PDP je 25.7.2005 in sem sedaj nekje v 16T (se vedno se nisem navadla teh tednov - jaz kar jaje recem da sem noseca tam ene 4 mesece - zacetek:)
Pocutim se superca...samo spala bi veliko...Vpisala sem se na telovadbo za nosecnice v Fit&Fun...ena izmed voditeljic je noseca nekaj takega kot me - pa se mi zdi super, da te vodi nekdo, ki je tudi sam nosec:)
Sla sem ze na eno predavanje za zgodnjo nosecnost....pa mi je bilo superca, ker nisem nic novega izvedela--> torej se tule na RR izve tocno toliko kot v soli:)
Zredila se nisem kej prevec..mogoce kaka kila gor...vseeno pa je busi ze viden in lahko samo nosecniske hlace nosim....aja pojedla pa bi slona, ce bi bilo treba:)
Komaj cakam naslednji pregled 18.2.05 da vidim pikeca ali pa vsaj srceka slisim:)
Uzivajte in se se tipkamo:muca:
R

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJKE, JAVITE SE!
7.2.2005 9:25:26   
dvojčica
Hojla, julijke
res nas bo veliko več od julija dalje :bravo:, tudi jaz imam rok 25.7. kot ti Romcka (pa saj to že veva nekaj časa, kajne?). Danes imava natančno 16 tednov, pregled pa imam v sredo (9.2.), imam preglede na 4 tedne, zaradi rizične nosečnosti. Ker se mi je zdelo preveč fino, da se nisem v prvih 12-ih tednih nič zredila, sem sedaj nabrala (mama mia) kar 3kg:ups:. Buši je zelo velik, saj jaz tako mislim, no vsaj vem zakaj, a ne?

Tudi jaz imam občasne glavobole, pa mi je oče zjutraj meril pritisk in imam (tudi po jutranji kavici) zelo nizkega :zmeden:.

Ali morda katera ve, ali tudi v Po porodnišnici izvajajo kakšne vaje za nosečnice. Daleč se namreč ne mem voziti, ker sem potem kot kup nesreče (vse me boli in tišči, pa utrujena postanem, kot da bi cel dan ne vem kaj delala). Drugače mi pa zelo manjka plavanje, me včasih križ tako boli...

Moram prosit svojo G, da mi napiše kaj o nujnosti sprehodov in drugih manjših (a nujno potrebnih) aktivnosti. Drugače si ne predstavljam poroda. Ja, modrčka si še nisem omislila novega, sem pa (kljub vnetemu masiranju in mazanju) dobila male strije po prsih :((.

Drugače pa uživam, kolikor se pač da. Malce si že ogledujem stvari, ki jih bom potrebovala, saj je zame to prvič. Paketi pa tudi niso tako slabi. Ali katera ve, kako se obnesejo vozički iz paketa D? So v redu ali je bolje kupiti kaj drugega?

Bodite pridne, pa še ve kaj naložite, da ne bom jaz najdaljša :)-.
Se pišemo, dvojčica

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJKE, JAVITE SE!
7.2.2005 11:46:53   
duda
Ojla, da se pofočkam še jaz.

PDP imam 25.07., tako kot Romcka in Dvojčica.

Drugače pa počasi premagujem vztrajni prehlad, ki se mi vleče že kar cel teden. Do sedaj je bil moj buši pridno skrit, v zadnjem tednu se mi pa zdi, da se je že začelo počasi poznati. Drugače se počutim odlično in sem polna energije.

Edino kar me malo čudi je to, da sem imela do sedaj samo en pregled pri G, naslednjega imam pa šele 22.2. - hodim na Leonišče. Tako da me mika, da bi si ta teden plačala še en dodatni UZ, da vidim, kaj mali razgrajaček počenja tam notri.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJKE, JAVITE SE!
7.2.2005 13:39:44   
cat
Pozdravljene julijke!

Jaz se prav fino počutim, samo zdi se mi, da je moj trebušček že en mesec isti:ups:. Sploh mi ne raste več tako, kot mi je v drugem mesecu in tretjem. Takrat sem se tudi zredila za 3-4 kg, in imama še zmeraj isto "kilažo".
Drugače pa svoje dete pričakujem 21.7.2005. Ko bi se vsaj hitro premaknili na ta datum, ker sem res nestrpna9nebesa.
Drugače pa :duda: še ne čutim, sem pa v 17.tedenu, oz. na trenutke (tako kot zdajle) se mi zdi kot da me v trebuhu, pod popkom nekaj srbi in praska?! Verjetno si mal domišljam... Tako rada bi že čutila svoje dete!
Drugače sem bila prejšnji teden v petek prvič v porodnišnici, sem dala kri za THT, in še enkrat sem videla pikeca na UZ. Je že 16 cm velik!
Lepo božajte bušije pa se pišemo.
:muca:&:duda:(16t,4/7)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJKE, JAVITE SE!
7.2.2005 18:55:01   
ZVEZDICA 22
Pozdravček vsem!

Kako lepo je videt, ko pišete vse julijke in ne morem si kaj, da se ne oglasim še jaz! Vsaj koliko sem brala, sem ugotovila, da imam med vsemi vami prva rok in sicer 01.07.2005. Me res zanima ali bo tudi potem res tako, kot kaže datum zdaj!

Počutje je ok. ni primerjave s preteklimi tedni, le občasno imam glavobole, ampak ni hudo! Zredila sem se za približno 3 kg. in sem bila prav kregana od g. Trebuh pa, ne bom komentirala, se mi zdi da mi gre vse v trebuh in zgledam noseča mesec in pol več, kot v resnici sem. Ampak sem ful ponosna na njega. Včasih se mi zdi kot da sem stara 70 let, tak težko se premikam.No ja saj malo pretiravam, ampak res si ne znam predstavljat kako bo čez dva meseca. Po moje bomo mogli doma razširit vrata zaradi mene!:):)

Res bi bilo lepo, ko bi vsaj že bil junij.In tako zelo se bojim poroda, da sploh ne upam pomislit kako bo, ko bo prišel tisti trenutek.

pa saj bomo zmogle, a ne!!

Želim vam vsem skupaj veliko sreče!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JULIJKE, JAVITE SE!
7.2.2005 19:29:14   
valentina.
da se še jaz spet priklopim ...
trebuh imam tak, da je groza, vage se izogibam v velikem loku, no, vsaj do pregleda :ups:. zdaj sem 18 1/7, pregled z UZ pa imam 22.02. komaj čakam, mislim da bo že morfologija. vmes sem bila še na amniocentezi, zdaj čakamo rezultate, vprašala pa sva tudi za spol.
lepo se imejte in se cartajte!
LP, valentina

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JULIJKE, JAVITE SE!
7.2.2005 19:34:47   
CIPRESA
Pozdravček tudi od mene!!!

Tudi jaz imam rok julija in sicer 26.07.2005. Danes sem bila pri ginekologinji na pregledu in se ji je tako mudilo, da mi je povedala samo da je otrok živ??? V 16 tednu nosečnosti mi bi pa lahko kljub temu povedala malo več. Zanima me koliko se lahko približno sploh zrediš v 16 tednu. Prej sem imela okrog 55 kg sedaj jih imam okrog 58 ali je to vredu??

Drugače pa tudi mene bolijo spodnje kosti in me občasno malo špika, pa pravijo da se to veča maternica. Koliko je to res pa ne vem.
Našega malčka pa še nič ne čutim in komaj čakam prvo brco.

Se še slišimo!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JULIJKE, JAVITE SE!
9.2.2005 8:13:13   
Janika
Duda, ti predlagam da gres iz Leonišca, takega neukvarjanja kot tam skoraj ne mores imeti.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   JULIJKE, JAVITE SE!
9.2.2005 14:04:01   
rouzi
še jaz, še jaz! PDP imam 23.7.
moram rečt, da se počutim neprimerno bolje, ni mi več slabo, pa tudi energije imam ful več. v glavnem, super. cunje mi niso več prav, zaenkrat imam še sposojene, si nisem še nič kupla. trebušček pridno raste, se mi zdi da sem nekaj že čutila, samo bilo je samo enkrat v soboto zjutraj, pol pa nič več..:((
čakam..
no punce, zihr se bomo srečale kšne ane, k nas je tolko!!??
poljubček vašim zakladkom (vam jih ne bom pošiljala;)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......