dvojčica -> JULIJKE, JAVITE SE! (7.2.2005 9:25:26)
|
Hojla, julijke res nas bo veliko več od julija dalje :bravo:, tudi jaz imam rok 25.7. kot ti Romcka (pa saj to že veva nekaj časa, kajne?). Danes imava natančno 16 tednov, pregled pa imam v sredo (9.2.), imam preglede na 4 tedne, zaradi rizične nosečnosti. Ker se mi je zdelo preveč fino, da se nisem v prvih 12-ih tednih nič zredila, sem sedaj nabrala (mama mia) kar 3kg:ups:. Buši je zelo velik, saj jaz tako mislim, no vsaj vem zakaj, a ne? Tudi jaz imam občasne glavobole, pa mi je oče zjutraj meril pritisk in imam (tudi po jutranji kavici) zelo nizkega :zmeden:. Ali morda katera ve, ali tudi v Po porodnišnici izvajajo kakšne vaje za nosečnice. Daleč se namreč ne mem voziti, ker sem potem kot kup nesreče (vse me boli in tišči, pa utrujena postanem, kot da bi cel dan ne vem kaj delala). Drugače mi pa zelo manjka plavanje, me včasih križ tako boli... Moram prosit svojo G, da mi napiše kaj o nujnosti sprehodov in drugih manjših (a nujno potrebnih) aktivnosti. Drugače si ne predstavljam poroda. Ja, modrčka si še nisem omislila novega, sem pa (kljub vnetemu masiranju in mazanju) dobila male strije po prsih :((. Drugače pa uživam, kolikor se pač da. Malce si že ogledujem stvari, ki jih bom potrebovala, saj je zame to prvič. Paketi pa tudi niso tako slabi. Ali katera ve, kako se obnesejo vozički iz paketa D? So v redu ali je bolje kupiti kaj drugega? Bodite pridne, pa še ve kaj naložite, da ne bom jaz najdaljša :)-. Se pišemo, dvojčica
|
|
|
|