|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE
6.7.2005 19:04:21   
LONA13
DEJMO KEJ OD SEBE!
SE MI ZDI DA SMO JULIJE VEDNO BOLJ LENE RATALE ZDEJ PROTI KONCU!:zaspan::zaspan::zaspan:

SEJ BO, SAM ŠE MAL!!!!:bravo::bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJE
6.7.2005 19:08:07   
lana 5
No jaz nisem bila na začetku tako aktivna, sem pa sedaj proti koncu malo bolj.;)

Zdajle bom še malo notri, potem pa grem še mal na sprehod, upam da zadnji, ko sem ša v enem kosu:)-.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJE
6.7.2005 19:18:23   
Talči
Njammm, pravkar sem se najedla pudinga in sladoleda. Danes nisem kuhala, me je moj peljal na lepinjo in čevapčiče.
Zdaj pa grem malo počivat.
LP
Talči

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJE
6.7.2005 19:21:04   
malika
Jaz sem se tudi pomirila, ma tako me je znerviral tisti fosil; res ne maram teh nadomestnih dohtarjev.

Drugače pa še vztrajno v enem kosu. CTG ni pokazal niti p od kakšnega popadka, tako da znamo počakat prav do roka - 29.7. In to je še več kot 3 tedne. Joj!!!!

Pa ravno danes sem šla še k frizerju, da mi postriže konce, da bom šla lepa rodit :)-:)-:)-

Aja, pa slikice iz morja bom dala v album. Pa še eno z mojim buhijem in celulitom :)-

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJE
6.7.2005 20:10:42   
CIPRESA
No bom kar semle napisala kaj me je zdajle pa res znerviralo. Danes po dolgem času je prišla moja sestrična ven iz bajte(ponavadi je zabubljena notri in ne dela nič) pa mal k men pol pa kot bi se ulila toča, če nič ne pazim na svojo postavo, pa da sem kar zabuhla v obraz, pa noge kakšne mam...da kaj je z mano a sem se sedaj ko sem poročena in pričakujem otroka pa čisto zapustila. Ja saj nisem imela niti časa odgovarjat, niti nisem vedla več kaj naj rečem ker sem ostala brez besed.
Torej nosečke za nekatere smo zanemarjene ker nosimo svoje oreokce, pa v lica se ponavadi ful zredimo je rekla kot bi ves čas nekaj mlele v ustih. Nevem me je kar sram da je to moja sestrična res nimam besed.
Mogla sem tole dat ven iz sebe ker niti ne vem kako naj se počutim razen tega da se sedaj počutim še slabše in hočem nočem me je res spravla v slabo voljo.

Pa a ljudje lahko govorijo še o čem drugim al samo gledajo na to kolk smo pridobile in se potem smehljajo prov hinavsko, a je to normalno???? Ker namreč jaz nisem taka in upam da nikoli ne bom. In vsaka nosečka je bila zame nekaj posebnega in mi je z trebuščkom naredila le skomine da še jaz nekoč to postanem.
Zato ne razumem teh ljudi al pa sem res tolk obilna da se vsak vtakne vame.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJE
6.7.2005 21:14:37   
LONA13
Dej Cipresa ne se sekirat zarad tega. Folk je smotan, meni tud moja lastna mati že celo nosečnost govori kakšno velko rit mam pa kakšna stegna, in da ona pa nikoli ni bila taka. Čez en ušes noter, pa čez druzga ven.

Tvoja sestrična verjetn nima nobenga otroka?! Če bi ga mela ne bi bla tolk pametna.

Lana jest sm bla tud zdle na enem sprehodu in tud upam da je zadnji v enem kosu! Morm pa rečt da sem velik boljš hodila kot pa prej v celi nosečnosti skupej. Nazadnje sm bla pred enim mescem na sprehodu.

Lepo se imejte! Lepo preživte večer!No sej še kej napišem!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJE
6.7.2005 21:19:21   
CIPRESA
Ja Lona ta moja sestrična nima še nobenega otroka in ga pomoje niti ne imela, ker zadnjič ko se je naš :duda: premikal in sem hotla pokazat to svoji mami in je bla slučajno tam je rekla ti citiram "oh, fuj jaz tega ne morem gledat ko ti gre trebuh sem pa tja".
Jaz sam nemorem verjet da obstajajo take ženske???

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJE
6.7.2005 21:48:32   
bobek05
Joj, cipresa, ti se sekiraš ko si še noseča, kaj pa naj rečem JAZ???

Od poroda bo jutri minilo 21 dni, trebušček je v veliki meri že uplahnil (malo še je napihnjen zaradi CR), na stegnih in zadnjici pa je vse ostalo :((:((:(( - pa kot zakleto je pred 1 tednom prišla k meni sestrična, ki ŽE ima otroka (star je 2,5 let) in je že od pamtiveka suha, pa tudi v nosečnosti se je zredila vsega skupaj 9 kg in po porodu vse takoj zgubila in je sedaj še bolj suha kot prej... in njen prvi komentar je tudi bil.. :"Ja, kaj imaš pa to? Tak velik trebuh?" - ja, pa ona ni rodila s CR, ampak ji ni šlo v glavo zakaj nisem MANJ kot 14 dni po porodu ravna kot deska :hudicek: ...

Tak, da ne se sekirat.. hujšat še itak ne morem - 1. zaradi mleka in 2. ker me trebuh še vedno malo boli od operacije (in ni variante, da bi sedaj začela že s trebušnjaki) :grrr: ..

Sicer pa... kaj ste že pozable, da smo KG pridobivale 9. MESECEV in prav toliko časa naj bi jih izgubljale.. :bravo:

Glavo pokonci.. zdaj razmišljaj samo o svojem :angel:, ki v tebi pridno raste..

LP

Bobek + Anej (20 dni)

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJE
6.7.2005 21:49:40   
LONA13
Nimaš kej tud tak folk je na svetu!

Nč grem se k mojmu :love: stisnt, preden zaspi!
Se pišemo jutri!

Lepo noč!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJE
6.7.2005 21:55:49   
pravljica
:)- cipresa...jaz pa ne vem, kaj bi rada slišala od drugih...mi nekako ni všeč, ko kdo reče, kako sem lepa in da sem se samo v trebuh "zredila", če pa vem da nisem...debele celulitaste noge, rit, popokan trebuh...v obraz pa itak cela zabuhla...sej to res ni lepo, je pa kolikor toliko normalno za ta čas...kako bo potem, je pa drugo...bobek in ostale julijke brez :nosecka:, kako je pa s kilogrami po porodu...mene to bol skrbi :zmeden:

aja, končno sem dobila torbo (ne nahrbtnik)...qinijevo, črno...dobra je :bravo: pa ne vem če ni kar edina v sloveniji, ampak jaz pač kompliciram 8)

ja nič, jaz imam jutri namen rodit...sicer še ne vem kako naj to izpeljem, ampak :zmeden2:

dejte držat pesti no ;)

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJE
6.7.2005 22:04:11   
malika
Mene tudi moti, ko vsi okoli mene vpijejo kako lepa nosečnica sem. Ja kje je pa kaj lepega, prosim vas lepo? Ko se pogledam v ogledalo mi postane slabo, da sploh ne omenim raje kako katastrofalno se počutim, ko buljijo vame na cesti in takrat seveda razmišljam samo o tem kako se delajo norca iz mene za mojim hrbtom.:zmeden2:
Pri prvem sem se res počutila dobro in lepo, ampak takrat je bila zima in se je dalo marsikaj skrit , kaj pa naj zdaj? 8)

Cipreska nima smisla razmišljati o takih stvareh-čeprav to tudi sama sebi dopovedujem, pa se nekak ne slišim. Hm :zmeden2:

Še malo pa bomo rodile, pa kile bodo kar v sprintu letele stran od nas in vse bo lepo in prav kot je bilo nekoč. Ne ni res, še lepše bo :bravo:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJE
6.7.2005 22:20:34   
renan
Drage moje julijke, ženske ki tako govorijo o nosečnicah (cipresina sestrična) niso niti komentarja vredne...meni so pa nosečnice že od nekdaj zelo seksi in sama sem zelo radovedna, kako bom zgledala čez par mesecev (sem v 4. mesecu)...Že v praskupnosti so častili žensko rodovitnost in trebuh...to je nekaj najbolj življenjskega, najbolj čudežnega in čudovitega na tem svetu...Zdi se mi samo, da smo v sedanjosti malo izgubili stik z resničnostjo in naravo, pa se zato sekiramo zaradi odvečnih kilogramov...
No mogoče bom tudi jaz čez eno leto obupavala nad svojimi kilogrami, ampak zdaj definitivno mislim, da ste vse čudovite!!!! Pa tudi moj trebušček se že tako lepo boči:sloncek:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJE
7.7.2005 6:36:54   
CIPRESA
Ah punce sej se ne sekiram, čeprav pa res nisem pričakovala takega zaključka dneva.
Pa še vedno nemorem verjet da obstajajo take ženske ki v nosečnicah vidijo le kup sala????
Renan se strinjam s tabo da je vsaka nosečnica luštna, ne glede kako se takrat počuti ker se itak ne tako.
Jaz drugače se ravno ne počutim tako kot je ona opisala, pa malika glede na tvojo sliko ki sem jovidela se tudi ti nebi smela pa vsaka pohvala da si fletna nosečka je čist ta prava.
Hvala bogu da vas obkrožajo taki ljudje, ker jaz ne poslušam nič drugega kot samo tole o KG, prej jih je blo premal zdej pa naj bi jih blo preveč. Da bi pa kdo kaj vprašal o mojem splošnem počutju pa o naši :duda: to pa ne. Res tega ne razumem.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJE
7.7.2005 7:11:41   
Anhelo2

Babure, kaj se zdaj sekirate glede KG ko nam gre h koncu in bomo kmalu držale v naročju tisto najlepšo in najdragocenejšo bitje za katero se splača marsikaj dati na sebe, tudi kar nekaj odvečnih KG.

In itak je prepozno se sedaj sekirat.

Tolažilno je pa to, da bo kmalu začelo kopneti, a ne.

Tako, da pupe energijo v finiširanje in ne v odvečne KG.

No jaz grem sedaj počasi na CTG in me je kar strah , da bo mi zopet rekla: u, kak še se fino tam noter počuti.
Nočem , da se noter dobro počuti, ampak, da se zunaj dobro počuti, hudiča. No do roka imam še 8 dni tako, da bi pa počasi res že lahko kaj bilo.
Danes bomo v glavnem zvedeli več!!

Bay,bay do popoldneva!!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJE
7.7.2005 8:05:28   
Emanuelle
Dobro jutro, pravzaprav krasno jutro - zbudila sem se namreč brez zobobola :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Mi je včeraj "na suho" čistil koreninski kanal, ker zaradi vnetja injekcija ne prime, sem mislila da bom kar omedlela od bolečine:(( :(( :(( :(( in potem še cel dan, komaj sem zaspala.Ampak danes je že OK.
Tudi mene čaka čez 2 urci CTG in bi full rada slišala: Joj gospa vi boste pa kar tukaj ostala :sloncek: :sloncek: :sloncek:!
Cipresa, tvoja sestrična je pa za bruhat - brez zamere! Ampak sve se vrati...
LP

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJE
7.7.2005 8:25:31   
CIPRESA
Vsem julijkam ki imate danes CTG želim da bi kar mogle odpeketat proti porodnišnici.
Pri nas zaenkrat še nič ne dogaja.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJE
7.7.2005 9:18:56   
Talči
Hoj,

Cipresa, nič sekirat zaradi sestrične. Bo že prišla na svoj račun (pravijo, da vsaka rit pride ob svojem času na svoj "sekret"):).
In Malika, sem pogledala tvoje nove slikice - enkratna si! :bravo: Celulit in nekaj viška pa tako imamo vse...

Sicer pa jaz:
Pravkar pojedla zajtrk. Danes za spremembo müsli.
Ko sem vstala pa sem stopila na vago. +15kg. Upam, da ne bo šlo več gor, čeprav se kar solidno počutim. Trebuh preko popka pa 105 cm.

Imam poln balkon mini oblačilc, ki jih bom čez kakšno uro pobrala iz štrika (ko bodo suha). Včeraj mi je :love: sestavil predalnik, da imam te male cotice za :duda: kam pospravit. Zvečer pa bom dala prati še en stroj.

Prste na rokah imam čisto trde - že zjutraj, ko se zbudim. Noge pa se kar držijo.

Razmišljam, če bi šla k frizerju. Samo špice porezat. Ne vem,... zdaj tako skozi nosim čop.

Upam, da bom v torek pri mojem G (imam zadnji pregled, ker potem gre na dopust) jaz tudi deležna kakšnega CTG. :zmeden: Še nobenega nisem imela.

LP
Talči

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJE
7.7.2005 9:48:30   
Rabarbara
Dobro jutro, tudi jaz sem pravkar zajtrkovala.
Zdaj pa me čaka odtajanje hladilnika in čiščenje kuhinje.
Tudi jaz sem že oprala vsa oblačilca in zlikala pleničke, tako da je vse pripravljeno.

Talči ti kar pojdi k frizerju in se malo pocartaj, ker potem ne boš imela časa...;)
Kdaj pa imaš rok Talči, jaz sem ctg imela že 2x, rok imam 25.7.

No, si še pišemo.
Lp, Rabarbara.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJE
7.7.2005 10:10:20   
pravljica
mene tudi neki zob matra, menda mi je en kos plombe ven padel...pa bo treba zdaj še par dni počakat :(

danes sem pa zgodnja ;), pa še celo noč nisem mogla spat, sem skoz popadke čakala :)- ...pa je nekaj blo, pa nič, pa ko je blo pogledam na uro, pa spet en čas nič...jao meni...skoz mam pa eno rahlo predmenstruacijsko bolečino v spodnjem delu trebuha, pa čez križ skoz neki čutim, trebuh pa otrdi tu pa tam...sam po moje so to sam halucinacije 8)...ampak JAZ HOČEM DANES RODIT! kaj naj grem delat??? trebušnjake? hodit? pod vroči tuš? nosit kaj težkega? kaj??? dejte mi pomagat no :((

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJE
7.7.2005 10:15:49   
Vekica
Bo treba kar počakat... ;) Saj bo prišel čas - ti pa čist verjamem, da je zoprno takole čez rok...
No, pa srečno:)

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJE
7.7.2005 10:22:14   
PBJ
Ja, pravljica, nekateri pravijo, da seks pomaga ... oz. sperma.

:)-:)-:)-

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JULIJE
7.7.2005 10:22:23   
PBJ
Ja, pravljica, nekateri pravijo, da seks pomaga ... oz. sperma.

:)-:)-:)-

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JULIJE
7.7.2005 10:26:24   
LONA13
Jutro oz. dan tudi od mene,

se bila že ob 7 na ctg-ju, pa morm it jutri še enkrat, ker je :duda: ko sem bila na desnem boku mal zasmrčal. Je mel sicer čist normaln utrip - okrog 130, sam so bile pa vijugice preveč enakomerne. No jutri morm pridt mal kasneje, da bo bolj buden. Baje se nimam kej sekirat - je samo preventivno ker imam pač v soboto rok.:(.

Pravljica jest bi šla tud že dons rodit - se mi datum zelo dopade, ampak ne pomaga čisto nič. Včerej sem šla na sprehod, sem skor :kuza: - pa po stopnicah hodm cel dan, pa skoz migam, pa z :duda: se pogajam, pa grozim, pa tud mlaj ni nič pomagal!

Kako se že reče: čiči pa čaki!:)-:)-:)-
Mi je dons spet sestra od g. rekla: jabolko odpade ko je zrelo:grrr:.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JULIJE
7.7.2005 10:33:08   
pravljica
hmm, do seksa mi nekako ni...le zakaj :zmeden2:

tole jabolko je pa menda ja že zrelo, sej če predolgo tako visi na drevesu pa spet baje ni dobro 8)

kaj če grem kar v porodnišnico pa prosim, če mi sprožijo porod :)- konec koncev, bolje zdaj ko je vse ok in brez panike, kot da čakamo, da nekaj ne bo štimalo in panično v porodno...al pa da bodo čakali tako dolgo, da bo imel :duda: že res ene 4 kg, pol me pa glih kap...a ma kera kej vez :zmeden:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   JULIJE
7.7.2005 10:39:43   
LONA13
Kr tko ti ne bodo sprožl poroda, ker naormalna nosečnost traja med 37 - 42. tednom. A si že kej odprta?
Kaj pa če bi kr šla tja, pa reč da ga ne čutš, pa da se ti zdi da ti voda odteka.... Sej ne bodo vedl da blefiaš. Če boš odprta ti bodo pa mogoče dal umetne popadke.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?