bobek05 -> JULIJE (6.7.2005 21:48:32)
|
Joj, cipresa, ti se sekiraš ko si še noseča, kaj pa naj rečem JAZ??? Od poroda bo jutri minilo 21 dni, trebušček je v veliki meri že uplahnil (malo še je napihnjen zaradi CR), na stegnih in zadnjici pa je vse ostalo :((:((:(( - pa kot zakleto je pred 1 tednom prišla k meni sestrična, ki ŽE ima otroka (star je 2,5 let) in je že od pamtiveka suha, pa tudi v nosečnosti se je zredila vsega skupaj 9 kg in po porodu vse takoj zgubila in je sedaj še bolj suha kot prej... in njen prvi komentar je tudi bil.. :"Ja, kaj imaš pa to? Tak velik trebuh?" - ja, pa ona ni rodila s CR, ampak ji ni šlo v glavo zakaj nisem MANJ kot 14 dni po porodu ravna kot deska :hudicek: ... Tak, da ne se sekirat.. hujšat še itak ne morem - 1. zaradi mleka in 2. ker me trebuh še vedno malo boli od operacije (in ni variante, da bi sedaj začela že s trebušnjaki) :grrr: .. Sicer pa... kaj ste že pozable, da smo KG pridobivale 9. MESECEV in prav toliko časa naj bi jih izgubljale.. :bravo: Glavo pokonci.. zdaj razmišljaj samo o svojem :angel:, ki v tebi pridno raste.. LP Bobek + Anej (20 dni)
|
|
|
|