|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE
3.7.2005 18:14:03   
LONA13
POZDRAVLJENE JULIJE, KJE SE SKRIVATE????????

:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJE
3.7.2005 18:24:00   
Meceno
Ena tukaj papca borovnice z jogurtom (njam-njam):sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJE
3.7.2005 18:55:01   
LONA13
MMMMMMMMMMM, JEST BI TUD!
JEST SE PA S KOKA KOLO NALIVAM. JE :duda:DONS TKO LENA, DA SEM MISLILA ŽE MAL V PORODNIŠNCO IT POGLEDAT.
ZDLE JE ŠELE ZAČEL MIGAT PO CELEM DNEVU! SM BLA ŽE ČIST PANIČNA....
žE ZDEJ ME HECA, KVA ŠELE BO!!!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJE
3.7.2005 19:35:54   
CIPRESA
Oj jaz tut tuki!!!! Včeraj sem bila na pokljuki in je bilo zgleda kar malo preveč zame in našega :duda: ker smo imeli zvečer kar pestro smo mislili da bomo že šli.
Me je bolelo okrog trebuha pa zvijalo pa ščipalo v križu... pa se je potem lepo umirilo.
Danes pa telovadi kot nor in me spet boli trebuh. Je pa skočil trebuh iz 103 na 107cm sem ravno sedajle pomerila ker se mi je zdelo da se je nekam povečal in se je res. KG je pa manj nevem zakaj ampak sedaj mi pa kar stojijo oz. so šli iz 17 na 16 KG nazaj. Kdo bi to razumel????

Bobek ti si pa pisala malo nižje in sem prebrala in so tudi meni stopile solze v oči pa ga še gledati nemorem. Tudi jaz mislim da je to nekaj najlepšega ko gledaš otroka kako lepo spančka in je zadovoljen sit in previt.... ja res 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa. KOMAJ ČAKAM TUDI JAZ!!!!
Pa še kaj se nam javi in sporoči kako gre malemu Aneju in tebi!!!

LP CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJE
3.7.2005 19:48:18   
LONA13
SE MI ZDI DA NAS JE FUL MAL OSTAL.... GREDO KOT PO TEKOČEM TRAKU. BI BILA ŽE RADA NA VRSTI, ŠE TA TEDEN IN UPAM DA NE BO NIČ DALJ.;)
ME ŽE FIRBC MATRA KAKO BO VSE SKUPAJ ZGLEDALO:ups:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJE
3.7.2005 19:55:56   
CIPRESA
Ja Lona saj te čist razumem, ker ti si pa res že čisto pri koncu. Meni še vedno ostaja nekaj čez 20 dni ti pa kot vidim imaš samo še 9 dni do konca.

Pa te še nič ne šraufa????

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJE
3.7.2005 19:56:29   
CIPRESA
Ne 9 ampak 6

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJE
3.7.2005 20:03:15   
LONA13
Me je že tolk zvijal da sem hotla že torbo zagrabt pa it. Pa mi je moj reku, da če se lahko še smejem zraven da to zihr ni popadek. Baje je njim babca na hitrem tećaju rekla da k maš popadek da te kr skupi potegne!:zmeden:.

Tolk bi že šla

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJE
3.7.2005 21:59:29   
smrka
Mene je danes ene dvakrat špiknlo in si mislim aha to bo to, sigurno bomo rodili pred rokom.. torej naslednji teden... ko bi vsaj.... komaj cakam da se izprazni trebuh :) Do napovedanega roka ima pa 15 dni se :kuza:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJE
3.7.2005 22:34:58   
Meceno
Punce jaz sem ko sem vam se prejle javila, tudi kmalu šla, se opavičujem :ups:

A pravite da vas ščipa :zmeden2: , mene pa nič, edino medenica me boli ko :hudicek:, so mi prejle rekli ko sem šla postavat da čisto normalno hodim in sem lahko srečna, ...me pa vsi sprašujejo ; ( a ti je kaj trebuh na poti ? 8) ) JA VALDA ,...!!!

Danes oz do torka mojega :love: ne bo, je šel na Hvar z starši oz se je zadaj peljal, imamo novi čolen in hvala bogu da je šel, ker se je pretrgalo platno. Si lahko predstavljate kako je to izgledalo na avtocesti, ko je ven letalo vse kar je bilo na njem ( armafleksi, plavutke, rezervne kante za bencin, podstavek za marelo,... KRIZA :)- ) K sreči v noben avto :bravo: , je pa moj mislil kako mu bo fajn ko bo zadnjič v svojem življenju ( bomo hodili po novem + trije na morje ) imel tako malo prtljage, potem pa :)-:)-:)-:)-

Aja, glede na to da je sedaj avtocesta od Zagreba do Splita bi šla jaz lahko zraven, samo mi je moja zdravnica odsvetovala :(, sicer pa res nebi na Hrvaškem rada rodila :ups:

Sem še kaj pozabila napisati:zmeden2:

HMM,... sem opazila da so se nekatere julike nanovo pojavile ali pa so nas šele sedaj našle :bravo::bravo::bravo:

Bobek05 ,....tudi meni so se zasolzile očke kakor Cipresi, res si želim da čutim ta čustva kakor ti, da spoznam mati ki je nekje v meni, da objamem luč ki nikoli ne ugasne dokler jaz živim 9nebesa

Lahko noč punce ,...

Meceno & :duda:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?