Meceno -> JULIJE (3.7.2005 22:34:58)
|
Punce jaz sem ko sem vam se prejle javila, tudi kmalu šla, se opavičujem :ups: A pravite da vas ščipa :zmeden2: , mene pa nič, edino medenica me boli ko :hudicek:, so mi prejle rekli ko sem šla postavat da čisto normalno hodim in sem lahko srečna, ...me pa vsi sprašujejo ; ( a ti je kaj trebuh na poti ? 8) ) JA VALDA ,...!!! Danes oz do torka mojega :love: ne bo, je šel na Hvar z starši oz se je zadaj peljal, imamo novi čolen in hvala bogu da je šel, ker se je pretrgalo platno. Si lahko predstavljate kako je to izgledalo na avtocesti, ko je ven letalo vse kar je bilo na njem ( armafleksi, plavutke, rezervne kante za bencin, podstavek za marelo,... KRIZA :)- ) K sreči v noben avto :bravo: , je pa moj mislil kako mu bo fajn ko bo zadnjič v svojem življenju ( bomo hodili po novem + trije na morje ) imel tako malo prtljage, potem pa :)-:)-:)-:)- Aja, glede na to da je sedaj avtocesta od Zagreba do Splita bi šla jaz lahko zraven, samo mi je moja zdravnica odsvetovala :(, sicer pa res nebi na Hrvaškem rada rodila :ups: Sem še kaj pozabila napisati:zmeden2: HMM,... sem opazila da so se nekatere julike nanovo pojavile ali pa so nas šele sedaj našle :bravo::bravo::bravo: Bobek05 ,....tudi meni so se zasolzile očke kakor Cipresi, res si želim da čutim ta čustva kakor ti, da spoznam mati ki je nekje v meni, da objamem luč ki nikoli ne ugasne dokler jaz živim 9nebesa Lahko noč punce ,... Meceno & :duda:
|
|
|
|