|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUBILEJNE NAGRADE
23.2.2009 21:52:57   
BarbaraO
Delam v zasebnem sektorju - gospodarstvo - in imam za osnovo Splošno kolektivno pogodbo za gospodarstvo ter seveda še neko Pogodbo za zasebni sektor.
Delodajalec je najprej govoril, da delavcu pripada nagrada za delovno dobo v njegovem podjetju, zdaj, ko bi moral le-to izplačati, pa se izgovarja na skupno delovno dobo. Kako, hudiča, je zdaj s tem? Je kdo še kaj dolžan dati ali ne? Nekje sem slišala, da je jubilejna nagrada za skupno delovno dobo povrnjena delodajalcu s strani države. To drži ali ne? Jo je možno zahtevati tudi za nazaj, v kolikor je preteklo nekaj mesecev? Kje lahko dobim točne podatke o tem?

Hvala vsem, ki imate kaj več pojma okrog tega. Me neznansko jezi, da se vedno samo izgovarjajo...

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JUBILEJNE NAGRADE
24.2.2009 8:58:32   
Mišni
Na žalost izgleda, da ima tvoj delodajalec prav:

Jubilejne nagrade
Jubilejne nagrade se izplačujejo za doseženo delovno dobo pri zadnjem delodajalcu, razen v dejavnosti gostinstva in turizma, kjer se jubilejne nagrade izplačujejo za doseženo skupno delovno dobo, pravna podlaga za izplačilo jubilejne nagrade pa je tisti znesek, ki je za delavca ugodnejši.

Še link:

http://www.sindikat-pergam.si/pergam_obvescevalec/sindikalna_lista.php

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2009 15:36:40   
BarbaraO
Hvala, Mišni. Zdaj vsaj vem, pri čem sem.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2009 10:47:19   
BarbaraO
Moram še malo težit s tem. Sem si ogledala link, ki mi ga je posredovala Mišni, in obenem tudi izvedela, da spadamo v kovinsko industrijo. Zame torej velja doba pri zadnjem delodajalcu. Moj sodelavec pa je v firmi že 10 let in ima skupno 33 let delovne dobe, pa ni niti za skupno niti za zadnjega delodajalca dobil ničesar.

Prosim le še za info, če je strošek jubilejne nagrade delodajalcu povrnjen s strani ZZZS-ja?

Thx v naprej!

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2009 11:16:08   
liliana
Jubilejna nagrada in ZZZS nimata nič skupnega.....jubilejno nagrado plača delodajalec in nič ne dobi povrnjeno.......

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2009 13:54:12   
BarbaraO
Mislila sem na Zavod za zaposlovanje (ali kakšno drugo institucijo). Nekaj so govorili o tem, da 'država' to povrne. Saj logike ni, pa vendar...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?