Una
|
Ja, naš mali mačkonček se premalo redi:(. Samo cca. 70g na teden. Čeprav je zadovoljen, vesel, se smeji:)-, je zdrav in lepo napreduje:bravo:. Pa smo se s pediatrinjo zmenili, da si s pumpico iztisnem mleko in mu ga dam po flaški, da sploh vidim koliko mleka imam in koliko ga on popije. In smo probali...:(( Grozaaaa.:grrr::grrr: To boli.:(( Bolj kot prve dni... No, iztisnila sem si 95 ml mleka (se mi zdi, da je kar malo). Ampak popil ga je pa samo 30 ml. Pa še to je bil vik in krik ter jok in stok:((. Na koncu sem ga pomirila samo z dudo. Da bi mu dala joškico, niti ne pomislim, ker imam čisto rdeče bradavičke in me bolijo. Imam vprašanja za vas: 1. Katero dudo uporabljate na flaški? Moj namreč iz silikonske ne zna, iz kavčukove pa zna. 2. Koliko se da pravilno duda (predvsem silikonska) v usta? A cel ovalen del, al še naprej? (Upam, da razumete, kaj mislim.:zmeden:) 3. Kaj mi še svetujete, naj naredim, da bo mali jedel? Dala sem mu svežo speštano banano, pa je ni hotel. Potem sva probala Hippovo kašico z okusom breskve, Hippovo kašico z okusom korenčka in jabolčni Frutek. In vse zavrača. Da o adaptiranem mleku sploh ne govorim. (Doma imam AR Aptamil, ker veliko poliva.) Naj vam povem, da sem obupana, ker ne vem, kaj naj naredim. Otroka ne bom mogla prisilit, naj nekaj poje, če pač ne bo hotel. Ampak ga bom zgleda mogla. Ne vem več čisto nič... No, lepo se imejte in hvala za odgovore. Una
|