|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izredni študij!?
21.8.2007 8:34:15   
Anonimen
Sprejeta sem v izredni študij.
Trenutno sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje kot aktivna iskalka zaposlitve in dobivam DSP.
Zanima me ali sem lahko še naprej prijavljena na zavodu, če bom izredna študentka in ali bom do DSP še upravičena?
Če ne, kako je potem s štipendijo?
Kaj pa otroški dodatek, ta ostane nespremenjen, a ne?
Za odgovore se vam že v naprej najlepše zahvaljujem!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izredni študij!?
21.8.2007 8:51:12   
Anonimen
DSP ostane, ker si izredna študentka. Če bi bila redna, se pa ukine. Pozanimaj se na zavodu, če nudijo plačilo šolnine.. Vem, da včasih so plačali (prvi in drugi letnik sicer ne, naprej pa).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2007 10:32:51   
Anonimen
Če si mlajša od 26 in izredna študentka ti DSP ne pripada. Če si pa starejša ti pa. Delaš pa lahko preko študenta in zaprosiš za štipendijo(če si mlajša od 26).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2007 14:05:39   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Če si mlajša od 26 in izredna študentka ti DSP ne pripada. Če si pa starejša ti pa. Delaš pa lahko preko študenta in zaprosiš za štipendijo(če si mlajša od 26).

Točno tako.

Od avgusta 2006 ko je bil sprejet nov zakon, oseba mlajša od 26 let ne more biti prijavljena na zavodu za zaposlovanje in hkrati študirati (kakorkoli). Če nisi prijaljen na zavodu za zaposlovanje pa ne moreš dobiti DSP. Mene so obvestili namesto oktobra šele v januarju in so skoraj zahtevali nazaj vso DSP od avgusta ko je zakon začel veljati ampak sem jih vepovsod samo nazjala da kaj se grejo in da naj obveščajo da naj se izpišemo iz evidence brezposenih oseb ne pa da hočjo od nas revežev vlečt denar.

Fajn rihtaj. Jaz sem pol kr hitr dobla delo preko ŠS-user posted image  otroške mam kr dobre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?