|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpadanje las
11.8.2005 14:22:16   
mala Zala
Ima katera kak dober domač recept proti izpadanju las?

Preizkusila sem Vichy-jev šampon proti izpadanju, pa mi ni kaj prida pomagal. Zato bi poskusila kaj iz "domače lekarne".

Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izpadanje las
11.8.2005 16:28:39   
Lunca1
jaz sem uporabljala kapsule od Recepta

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izpadanje las
11.8.2005 16:28:58   
Lunca1
proti izpadanju drugače pomaga hmelj

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izpadanje las
11.8.2005 17:00:41   
jazz
Svetujem, da se oglasiš kje v takšnem salonu, kjer imajo aparat kjer pregledajo korenino lasu in ti na podlagi ugotovitve vzroka izpadanja svetujejo šampon. Drugače pa je za izpadanje super šampon placenta ( mislim da je italjanska firma), ki pa ne vem ali se ga da dobiti v kakšni drogeriji, ker je profesionalen- in ga imajo večinoma samo frizerski potniki. Lahko se tudi za to pozanimaš pri frizerju!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izpadanje las
11.8.2005 18:33:39   
Marogica
Če si pred kratkim rodila, je to lahko povezano tudi s tem. Meni so lasje tako izpadali, da sem pri pravnju glave zamašila odtok.
Pa se je stvar po ca 4 mesecih znormalizirala.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izpadanje las
12.8.2005 11:12:49   
mala Zala
Od poroda je minilo 14 mesecev in kmalu (kake 4 mesece po njem) so mi začeli izpadati. To je trajalo kaka dva meseca in potem je bilo vredu. Pred kakima 2 mesecema pa se je stvar ponovila, tokrat v tako močni obliki, da je zelo moteče, saj je vsepovsod polno mojih las. Naslednja stvar je, da sem zamenjala šampon - začela sem uporabljati otroškega in bom videla kaj bo. Ne bi pa rada po glavi čarala s kemijo, da ne bi bilo še slabše.

Hvala in lp!

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?