Izpadanje las (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mala Zala -> Izpadanje las (11.8.2005 14:22:16)

Ima katera kak dober domač recept proti izpadanju las?

Preizkusila sem Vichy-jev šampon proti izpadanju, pa mi ni kaj prida pomagal. Zato bi poskusila kaj iz "domače lekarne".

Hvala in lp!

Lunca1 -> Izpadanje las (11.8.2005 16:28:39)

jaz sem uporabljala kapsule od Recepta

Lunca1 -> Izpadanje las (11.8.2005 16:28:58)

proti izpadanju drugače pomaga hmelj

jazz -> Izpadanje las (11.8.2005 17:00:41)

Svetujem, da se oglasiš kje v takšnem salonu, kjer imajo aparat kjer pregledajo korenino lasu in ti na podlagi ugotovitve vzroka izpadanja svetujejo šampon. Drugače pa je za izpadanje super šampon placenta ( mislim da je italjanska firma), ki pa ne vem ali se ga da dobiti v kakšni drogeriji, ker je profesionalen- in ga imajo večinoma samo frizerski potniki. Lahko se tudi za to pozanimaš pri frizerju!

Marogica -> Izpadanje las (11.8.2005 18:33:39)

Če si pred kratkim rodila, je to lahko povezano tudi s tem. Meni so lasje tako izpadali, da sem pri pravnju glave zamašila odtok.
Pa se je stvar po ca 4 mesecih znormalizirala.

mala Zala -> Izpadanje las (12.8.2005 11:12:49)

Od poroda je minilo 14 mesecev in kmalu (kake 4 mesece po njem) so mi začeli izpadati. To je trajalo kaka dva meseca in potem je bilo vredu. Pred kakima 2 mesecema pa se je stvar ponovila, tokrat v tako močni obliki, da je zelo moteče, saj je vsepovsod polno mojih las. Naslednja stvar je, da sem zamenjala šampon - začela sem uporabljati otroškega in bom videla kaj bo. Ne bi pa rada po glavi čarala s kemijo, da ne bi bilo še slabše.

Hvala in lp!

Stran: [1]