|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnja
4.5.2005 14:43:03   
PIA 1
No,pa da še jaz malo pojamram:)-
Lansko leto smo na dopust se odpravili na Hrvaško,ker je naša Pia bila stara komaj slabih pet mesecev.Zraven nas treh so bili še njegov sinek,ki danes šteje že celih šest let in njegova starša.Ker sva midva zelo živahne narave,nama je bilo vse to super in prav,saj sva tako lahko,ko sta otroka zaspala,pobegnila v življenje.Na Pagu tega resnično ne manjka.Letos pa sva se odločila,da "spremstva" oz. varušk ne bova jemala zraven.Torej avgusta mi štirje letimo na Djerbo.Imava že vse rezervirano in tudi plačano.Za vsak slučaj sva vzela all inclusive,da ne pride do kakšne nepotrebne panike.Je pa nastala majhna panika v nama.Na Djerbi so tisti čas kar visoke temperature(+50).No ja,saj sem seznanjena,da se jih ne čuti tako močno,saj je vlažnost zraka manjša.Torej teh 50stopinj se izenači z našimi nekje 35-imi.Pa da preidem k pravi stvari!Njegov sinek je rad zelo zakompliciran.Je trmast in zelo hitro užaljen,seveda zaradi prevelike razvajenosti,potem smo pa tam.Naš ati popizduje zaradi njegovega obnašanja,mene pa boli glava od njunega drenja:grrr:.Govorim si,pusti se presenetiti,morda pa ne bo tako hudo:zmeden2:
Me zanimajo vaše izkušnje!Je katera izmed vas že bila na počitnicah tako daleč z tako majhnim otrokom kot je moja Pia,ki je stara štirinajst mesecev in z razvajenčkom,starim šest let.Kako se je kaj obneslo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izkušnja
4.5.2005 14:55:32   
Andra
Jaz sem bila lani na Djerbi z 2,5 leti starim sinom. Bilo je super. Bili smo konec junija in je bilo že zelo vroče.
Glede na to, da greste šele avgusta, bi jaz temeljito premislila. Temperature so tam resnično zelo visoke in se nikakor ne morejo primerjat z našimi. Sonce ima izredno moč in kožo dobesedno žge. Jaz prenesem visoke temperature in sem rada na soncu, a na Djerbi sem morala vsak dan čez opoldne v sobo. Resnično ni vzdržno. Čudno, da vas na agenciji niso na to opozorili?
Če te še kaj zanima se mi oglasi na privat, saj sem letos že kar nekajkrat pisala o Djerbi.

Pozdravček.

(odgovor članu PIA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izkušnja
4.5.2005 14:56:14   
DeVilla
Nekaj mi razjasni: na potovanje greste ti, tvoj mož, vajina Pia in od moža 6-letni sin iz prejšnje veze? :ups:

(odgovor članu PIA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izkušnja
4.5.2005 14:59:48   
Andra
Aja še to ti moram napisat. Nočnega življenja na Djerbi ni, vse se dogaja znotraj hotelskih kompleksov. Ko pade mrak, redko še koga vidiš da hodi po cesti. Glede razvajenosti se morate pa sami "zmenit", tu ne pomaga nič drugega.

(odgovor članu PIA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izkušnja
4.5.2005 15:05:07   
PIA 1
Tako ja,DeVilla.Čemu si se tako začudila?Nič novega.Se mi zadnje čase zdi,da je vse več razdrtih kakor obstoječih družin.Je bil moj možiček pač še bolj mlad in neroden,ko ga je naciljal:)-

(odgovor članu PIA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izkušnja
4.5.2005 15:07:42   
PIA 1
Andra,glede nočnega življenja ti lahko že sedaj povem,da ga tam ne bo.Ja kam pa naj pospravim svoja dva:duda:?Ne,tokrat sva se odločila,da bodo res le družinske počitnice!
:sloncek:

(odgovor članu PIA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Izkušnja
4.5.2005 15:13:12   
Anonimen
8):)-8) Bravo Pia! Meni se tudi to ne zdi nobena težava. Z nami je tudi vsepovsod hodila moja polsestra, ki je mimogrede mlanjša od mene (ti, ti, oči :hudicek: ) in ni mami nikoli komplicirala in jo je vedno zelo lepo sprejela. Saj otrok menda ni nič kriv. Še vseeno ima pravico biti s svojim očkom na dopustu.

(odgovor članu PIA 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Izkušnja
4.5.2005 15:20:11   
PIA 1
Ah Nojči,niti na misel mi ne pride,da bi njega pustila doma,sploh pa ne glede takšnega doživetja.Ne znam opisati njegovega veselja,ko je slišal,da so tam kamele.:sloncek:

(odgovor članu PIA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Izkušnja
4.5.2005 15:25:41   
kofetek2010
in krokodilja farma 8)

(odgovor članu PIA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Izkušnja
4.5.2005 15:40:02   
PIA 1
Ja,to so nam že informirali.Baje da so od najmanjšega do največjega krokodila.Veš da bomo šli jih pokukat.:bravo:

(odgovor članu PIA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Izkušnja
4.5.2005 21:37:52   
DeVilla
Pia1
Oprosti, nerodno sem se izrazila... :ups: Hvala bogu, da tudi malega vzamete sabo! Najraje bi se vlekla za ušesa, ko sem tako neumno komentirala. Tudi moj mož ima za sabo že en neuspešen zakon, otrok ni bilo. Pa njegov 13-letni nečak je preživel travme ločitve staršev in ga sedaj vozimo sabo na izlete.
Oprosti še enkrat! :rozica:
Želim vam prijetne počitnice in čim več razumevanja. :)-

(odgovor članu PIA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Izkušnja
4.5.2005 22:30:09   
PIA 1
Eh,nič sekiranja,saj sem razumela.Hvala za lepe želje!

(odgovor članu PIA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?