PIA 1 -> Izkušnja (4.5.2005 14:43:03)
|
No,pa da še jaz malo pojamram:)- Lansko leto smo na dopust se odpravili na Hrvaško,ker je naša Pia bila stara komaj slabih pet mesecev.Zraven nas treh so bili še njegov sinek,ki danes šteje že celih šest let in njegova starša.Ker sva midva zelo živahne narave,nama je bilo vse to super in prav,saj sva tako lahko,ko sta otroka zaspala,pobegnila v življenje.Na Pagu tega resnično ne manjka.Letos pa sva se odločila,da "spremstva" oz. varušk ne bova jemala zraven.Torej avgusta mi štirje letimo na Djerbo.Imava že vse rezervirano in tudi plačano.Za vsak slučaj sva vzela all inclusive,da ne pride do kakšne nepotrebne panike.Je pa nastala majhna panika v nama.Na Djerbi so tisti čas kar visoke temperature(+50).No ja,saj sem seznanjena,da se jih ne čuti tako močno,saj je vlažnost zraka manjša.Torej teh 50stopinj se izenači z našimi nekje 35-imi.Pa da preidem k pravi stvari!Njegov sinek je rad zelo zakompliciran.Je trmast in zelo hitro užaljen,seveda zaradi prevelike razvajenosti,potem smo pa tam.Naš ati popizduje zaradi njegovega obnašanja,mene pa boli glava od njunega drenja:grrr:.Govorim si,pusti se presenetiti,morda pa ne bo tako hudo:zmeden2: Me zanimajo vaše izkušnje!Je katera izmed vas že bila na počitnicah tako daleč z tako majhnim otrokom kot je moja Pia,ki je stara štirinajst mesecev in z razvajenčkom,starim šest let.Kako se je kaj obneslo?
|
|
|
|