Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:24:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene!! Ne bi rda pisala pod vsojim nikom zato mi oprostite,ker sem anonimna vendar vas vseeno prosim za nasvet. Mi imamo take sorodnike da samo izkorišlajo,vendar meni je esdaj v teh praznikih kri zavrela do konca. Imma bratranca,ki ima familijo niti čestitke za novo leto niso nazaj pisali,niti naju z možrm niso poklicali,niti mu niso voščili za njegov god,... Brtarnec pa mi hčer ki pride le tkarat ko ji kaj treba od mene,me je zadnjič fektala neko naročnino ker sem jo zrihtala nekemu sosedu vendar nisem hotela sem se pač izgovorila in zatole dejanje sigurno bratranec ve.Ko me je enkrat na cesti srečal,v gostilni kjer sem delala me sploh ni pozdravil,tam pa že nisem bila skorahj dve leti kajti te njegove hvale,...mi grejo prav na živce. Sedaj bo od njega hči imela delat seminarsko in me je enkrat že fehtala če ne bo njen ralčunalnik dober če ji jaz posodim svojega,da bo pri nas ebno noč spala,...Kako naj ji povem da dobesedno računalnika ne bom dala zaradi teh sranj da ne bom dovolila svojega računalnika.Kako naj se ji zahvalail da je poklicala mojega moža mu voščila in pa za njihovo razgednico,ki je sploh nidsmo dobili. Lp in hvala vam za nasvete!
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne razumem bistva Preveč napak, da bi lahko dojela bistvo, še enkrat pa se mi ne da mučit z branjem.
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:30:57
|
|
|
|
CatJa
|
Hehe, če ste poslali voščilnico s toliko napakami kot jih vsebuje ta post, potem dvomim, da so sploh razumeli, kaj ste napisali. Sicer pa jasno in glasno povej, da se takih stvari ne posoja. Če ne želiš niti tega, da punca vso noč piše pri vas, si boš morala pač zmislit nekaj dobrega oz. povedat resnico.
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:31:10
|
|
|
|
artista7
|
glej, pomiri se malo in še enkrat napiši malo lepše in ti bom z veseljem odgovorila!
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:35:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce sorry za moje napake.Boš še enkrat pisala.Imamo sorodnike ko pokličejo le takrat ko kaj rabijo.To je moj bratranec in njegova družina.Niti mojemu možu niso voščili goda,niti nam ne nazaj z voščilnico voščili novega leta,niti ne poklicali,...Od bratranca hči me je hotela skoraj prisiliti naj ji rihtam preko gasilcev naročnino ker sem enemu sosedu vendar nisem hotela.Enkrat me dobesedno bratranec na cesti ni pozdravil,...SEdaj ima njegova hči seminarsko za delat in doma nima dobrega računalnika in želi biti za dva dni na mojem.Kako naj ji povem,da tega ne bom dovolila zaradi njihovega obnašanja,ker mi je dobesedno zavrela kri do konca.Fora pa je v tem,da midva imava najin računalnik v splanici mož zjutraj gre na delo ona pa želi tole delati pri nas. Prosim vas za kak pameten nasvet in se še enkrta opravičujem za napake v mojem prvem postu!!! Lep večer še naprej!!!
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:36:15
|
|
|
|
Andra
|
Si tudi v vsakdanjem življenju tako raztresena in polna napak Ne razumem tvojega pisanja in kaj bi sploh rada povedala...
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vendar ko se spomnim nate,da bi samo izkoriščali me obdaja tak bes da vam tega sploh ne morem povedati. Ha napak pa je res bilo sem si lučko naredila in je bolje pisat ha.
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:44:54
|
|
|
|
artista7
|
povej jasno in glasno zakaj ne in zakaj je tako. Naj se zresnijo in daj jim vetra.Eni ljudje pač ne razumejo, da se tako ne morejo obnašati, če jim nekdo ne posveti enkrat.
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:45:26
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne vendar ko se spomnim nate,da bi samo izkoriščali me obdaja tak bes da vam tega sploh ne morem povedati. Ha napak pa je res bilo sem si lučko naredila in je bolje pisat ha. Kljub lučki še vedno manjka 7 vejic
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:46:15
|
|
|
|
rija
|
mojca, pod lučko pa si še anonimna pozabila biti. Povej jim v oči, ne pa se delat pred njimi lepo in se nekaj lagati. S tem se avtomatsko spustiš na njihov nivo....
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:48:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce!!! Iskrena hvala vsem skupaj.Obljubim,da se bom v prihodnje bolj potrudila. Mojca
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:50:38
|
|
|
|
rija
|
kaj se boš bolj potrudila? Biti anonimna ali lepše pisati?
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:54:56
|
|
|
|
bskrle
|
Nerodna situacija, reci, da je računalnik v okvari ali pa si izmisli kak izgovor. Pri žlahti dosti pomaga, da stvari preslišiš. Moja žlahtnica prinese darila, ki so njej všeč, velikost pač ni pomembna, kupi številko pa pol večje ali manjše, čeprav se točno zmeniva, celo ona me prosi, naj ji natačno povem, da rabimo puli za 18 mesecev. - pa kaj čem komplicirat
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 17:56:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Rija!!!!!! Potrudila sem bolj natančno pisati.Ha boma spile eno kavico,ko se srečama le pocukaj me za rokav,velja? LP Mojca
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 18:03:40
|
|
|
|
rija
|
Itak.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2006 18:50:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 19:11:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Se je ponesrečilo pri anonimnosti!
< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 2.1.2006 19:12:25 >
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 21:49:35
|
|
|
|
india
|
Povej po resnici, ne se skrivat za lažmi! Imaš pravico do svoje zasebnosti in spoštovanja, če pa te ne nameravajo spoštovati vedno, te ne rabijo niti takrat,kot e rabijo. In...kako pa ta punca ve, da morda takrat,ko bo pisala nalogo, njen računalnik ne bo delal ( če sem prav razumela prvi post?)? Po resnici povej, da ne pristaneš v to, da bibila dva dni zaradi dela na rač. pri vas, sploh pa tudi ne zato,ekr imata rač. v spalnici!
|
|
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 21:50:33
|
|
|
|
Moyca_
|
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 22:53:03
|
|
|
|
soncece24
|
sem že po stilu vedla, kdo je anonimna, hi hi ja mojca povej ji, da ne more pri tebi pisat, ker maš računalnik v spalnici in ne maraš, da bi kdo tam cel dan sedel.... al pa po resnici: NE in gotovo.
|
|
RE: Izkoriščanje sorodnikov! 2.1.2006 23:02:25
|
|
|
|
KIRA
|
čist enostavno: tako ji povej kakor je. ker se ne zna obnašat in ne pozna besede hvaležnost itd... si naj išče pomoč kje drgje. računalnik je tvoj in ga nimaš namena ne posojat, ne dovoljevat dostopa drugemu. najbolje je tako - da ne ovinkariš. ker če si boš kaj zmislila, kak izgovor, se ne bo nikoli nič spremenilo in bojo vedno znova kaj prišli. postavi jih pred dejstva, pa naj si najdejo kerga drugega osla, ki ga bojo vodili na led. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?