Anonimen -> Izkoriščanje sorodnikov! (2.1.2006 17:24:40)
|
Pozdravljene!! Ne bi rda pisala pod vsojim nikom zato mi oprostite,ker sem anonimna vendar vas vseeno prosim za nasvet. Mi imamo take sorodnike da samo izkorišlajo,vendar meni je esdaj v teh praznikih kri zavrela do konca. Imma bratranca,ki ima familijo niti čestitke za novo leto niso nazaj pisali,niti naju z možrm niso poklicali,niti mu niso voščili za njegov god,... Brtarnec pa mi hčer ki pride le tkarat ko ji kaj treba od mene,me je zadnjič fektala neko naročnino ker sem jo zrihtala nekemu sosedu vendar nisem hotela sem se pač izgovorila in zatole dejanje sigurno bratranec ve.Ko me je enkrat na cesti srečal,v gostilni kjer sem delala me sploh ni pozdravil,tam pa že nisem bila skorahj dve leti kajti te njegove hvale,...mi grejo prav na živce. Sedaj bo od njega hči imela delat seminarsko in me je enkrat že fehtala če ne bo njen ralčunalnik dober če ji jaz posodim svojega,da bo pri nas ebno noč spala,...Kako naj ji povem da dobesedno računalnika ne bom dala zaradi teh sranj da ne bom dovolila svojega računalnika.Kako naj se ji zahvalail da je poklicala mojega moža mu voščila in pa za njihovo razgednico,ki je sploh nidsmo dobili. Lp in hvala vam za nasvete!
|
|
|
|