Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: marvica Res ni dolžnost mame, da mu za čas, ki je pri očetu da zraven oblačila in obutev. Potem pomeni, da ga je oče tudi zanemarja, če ga ima dva dni v istih cunjah? Kaj pa praviš na to a si ti dva dni v istih cunjh? ------------------------------------- Daj no, MARVICA, ta pa je malo mimo, ne ?! Jaz peljem svojega sina in bivšega še na drsališče ali pač kam gresta skupaj in pol še bivšega dostavim domov, če je treba. Malico pripravim za oba, če gresta kam v hribe, samo da sta skupaj in uživata. Bivši je bolj smotan, kar se tiče raznih čistilnih robčkov, dodatnih hlač za preoblečt ali manjše malice za zraven- zato to sama napravim, SAJ VENDAR DELAM TO ZA SVOJEGA SINA, ne? In če foter zraven poje kak sendvič, ki sem ga jaz pripravila, me ne bo nič manj, ne? Bivši pa mu kupi kakšno večjo igračo, ker je trenutno finančno na boljšem kot jaz. Vse, kar počnem, počnem v dobro svojega otroka. Tudi zato imam zelo korekten odnos do njegovega očeta. Ne zaradi otrokovega očeta, ZARADI OTROKA VENDAR! Kar pa tu čitam, (v ostalih postih, ne MARVIČINIH!), pa je večinoma nabijanje krivde in slabe vesti prizadete in maščevalne matere. Otroka na pol oblečenega, poslat k očetu, češ naj mu sam kupi cunje ?! Potem pa še reči, poglej kakšnega očeta imaš, še cunj ti ni kupil, jaz- dobra mama, pa sem ti kupila tisto lepo toplo bundo, ki jo lahko nosiš le, ko si pri meni. Ja, bravo, ti- ki ti jaz ne bi rekla mama !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 9.3.2007 15:37:48 >