|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkoriščanje sorodnikov!
2.1.2006 17:24:40   
Anonimen
Pozdravljene!!

Ne bi rda pisala pod vsojim nikom zato mi oprostite,ker sem anonimna vendar vas vseeno prosim za nasvet.
Mi imamo take sorodnike da samo izkorišlajo,vendar meni je esdaj v teh praznikih kri zavrela do konca.
Imma bratranca,ki ima familijo niti čestitke za novo leto niso nazaj pisali,niti naju z možrm niso poklicali,niti mu niso voščili za njegov god,...
Brtarnec pa mi hčer ki pride le tkarat ko ji kaj treba od mene,me je zadnjič fektala neko naročnino ker sem jo zrihtala nekemu sosedu vendar nisem hotela sem se pač izgovorila in zatole dejanje sigurno bratranec ve.Ko me je enkrat na cesti srečal,v gostilni kjer sem delala me sploh ni pozdravil,tam pa že nisem bila skorahj dve leti kajti te njegove hvale,...mi grejo prav na živce.
Sedaj bo od njega hči imela delat seminarsko in me je enkrat že fehtala če ne bo njen ralčunalnik dober če ji jaz posodim svojega,da bo pri nas ebno noč spala,...Kako naj ji povem da dobesedno računalnika ne bom dala zaradi teh sranj da ne bom dovolila svojega računalnika.Kako naj se ji zahvalail da je poklicala mojega moža mu voščila in pa za njihovo razgednico,ki je sploh nidsmo dobili.

Lp in hvala vam za nasvete!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkoriščanje sorodnikov!
2.1.2006 17:29:01   
Anonimen
Ne razumem bistva user posted image  Preveč napak, da bi lahko dojela bistvo, še enkrat pa se mi ne da mučit z branjem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2006 17:30:57   
CatJa
Hehe, če ste poslali voščilnico s toliko napakami kot jih vsebuje ta post, potem dvomim, da so sploh razumeli, kaj ste napisali.

Sicer pa jasno in glasno povej, da se takih stvari ne posoja. Če ne želiš niti tega, da punca vso noč piše pri vas, si boš morala pač zmislit nekaj dobrega oz. povedat resnico.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2006 17:31:10   
artista7
glej, pomiri se malo in še enkrat napiši malo lepše in ti bom z veseljem odgovorila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2006 17:35:51   
Sulfinija
Punce sorry za moje napake.Boš še enkrat pisala.Imamo sorodnike ko pokličejo le takrat ko kaj rabijo.To je moj bratranec in njegova družina.Niti mojemu možu niso voščili goda,niti nam ne nazaj z voščilnico voščili novega leta,niti ne poklicali,...Od bratranca hči me je hotela skoraj prisiliti naj ji rihtam preko gasilcev naročnino ker sem enemu sosedu vendar nisem hotela.Enkrat me dobesedno bratranec na cesti ni pozdravil,...SEdaj ima njegova hči seminarsko za delat in doma nima dobrega računalnika in želi biti za dva dni na mojem.Kako naj ji povem,da tega ne bom dovolila zaradi njihovega obnašanja,ker mi je dobesedno zavrela kri do konca.Fora pa je v tem,da midva imava najin računalnik v splanici mož zjutraj gre na delo ona pa želi tole delati pri nas.

Prosim vas za kak pameten nasvet in se še enkrta opravičujem za napake v mojem prvem postu!!!

Lep večer še naprej!!!

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2006 17:36:15   
Andra
Si tudi v vsakdanjem življenju tako raztresena in polna napak user posted image

Ne razumem tvojega pisanja in kaj bi sploh rada povedala...

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2006 17:38:09   
Anonimen
Ne vendar ko se spomnim nate,da bi samo izkoriščali me obdaja tak bes da vam tega sploh ne morem povedati.
Ha napak pa je res bilo sem si lučko naredila in je bolje pisat ha.

(odgovor članu Andra)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2006 17:44:54   
artista7
povej jasno in glasno zakaj ne in zakaj je tako. Naj se zresnijo in daj jim vetra.Eni ljudje pač ne razumejo, da se tako ne morejo obnašati, če jim nekdo ne posveti enkrat.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.1.2006 17:45:26   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne vendar ko se spomnim nate,da bi samo izkoriščali me obdaja tak bes da vam tega sploh ne morem povedati.
Ha napak pa je res bilo sem si lučko naredila in je bolje pisat ha.

Kljub lučki še vedno manjka 7 vejic user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.1.2006 17:46:15   
rija
mojca, pod lučko pa si še anonimna pozabila biti.

Povej jim v oči, ne pa se delat pred njimi lepo in se nekaj lagati.
S tem se avtomatsko spustiš na njihov nivo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.1.2006 17:48:17   
Sulfinija
Punce!!!

Iskrena hvala vsem skupaj.Obljubim,da se bom v prihodnje bolj potrudila.

Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.1.2006 17:50:38   
rija
user posted image user posted image user posted image

kaj se boš bolj potrudila? Biti anonimna ali lepše pisati?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
2.1.2006 17:54:56   
bskrle
Nerodna situacija, reci, da je računalnik v okvari ali pa si izmisli kak izgovor.
Pri žlahti dosti pomaga, da stvari preslišiš.
Moja žlahtnica prinese darila, ki so njej všeč, velikost pač ni pomembna, kupi številko pa  pol večje ali manjše, čeprav se točno  zmeniva, celo ona me prosi, naj ji natačno povem,  da rabimo puli za 18 mesecev. - pa kaj čem komplicirat

Neposredna povezava do sporočila: 13
2.1.2006 17:56:37   
Sulfinija
Rija!!!!!!

Potrudila sem bolj natančno pisati.Ha boma spile eno kavico,ko se srečama le pocukaj me za rokav,velja?

LP Mojca

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.1.2006 18:03:40   
rija
Itak.....

Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
2.1.2006 18:50:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.1.2006 19:11:33   
Anonimen
Se je ponesrečilo pri anonimnosti! user posted image

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 2.1.2006 19:12:25 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.1.2006 21:49:35   
india
Povej po resnici, ne se skrivat za lažmi!
Imaš pravico do svoje zasebnosti in spoštovanja, če pa te ne nameravajo spoštovati vedno, te ne rabijo niti takrat,kot e rabijo.
In...kako pa ta punca ve, da morda takrat,ko bo pisala nalogo, njen računalnik ne bo delal ( če sem prav razumela prvi post?)?
Po resnici povej, da ne pristaneš v to, da bibila dva dni zaradi dela na rač. pri vas, sploh pa tudi ne zato,ekr imata rač. v spalnici!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.1.2006 21:50:33   
Moyca_
user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.1.2006 22:53:03   
soncece24
sem že po stilu vedla, kdo je anonimna, hi hi

ja mojca povej ji, da ne more pri tebi pisat, ker maš računalnik v spalnici in ne maraš, da bi kdo tam cel dan sedel....
al pa po resnici: NE in gotovo.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.1.2006 23:02:25   
KIRA
čist enostavno: tako ji povej kakor je. ker se ne zna obnašat in ne pozna besede hvaležnost itd... si naj išče pomoč kje drgje. računalnik je tvoj in ga nimaš namena ne posojat, ne dovoljevat dostopa drugemu.
najbolje je tako - da ne ovinkariš. ker če si boš kaj zmislila, kak izgovor,  se ne bo nikoli nič spremenilo in bojo vedno znova kaj prišli. postavi jih pred dejstva, pa naj si najdejo kerga drugega osla, ki ga bojo vodili  na led.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.1.2006 12:14:44   
zoya_
In zakaj njen računalnik naj ne bi bil dober? Če se tolk hvalijo kako so oh in sploh, potem naj pa še punci računalnik nadgradijo ali pa novega kupijo...

V glavnem enostavno reči, da žal zaradi tvoje rabe računalnika in dokumentov, ki jih hranita, ne moreš njej dovoliti, da bi pisala gor, ker potem se bo pa kaj sesulo, pa seveda noben ne bo nič kriv.
Pa naj gre v knjižnico pisat, sej imajo računalnike skoraj v vsaki...

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?