|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izgubljena pošta
15.7.2008 15:36:45   
Anonimen
Pred nekaj meseci sem potrebovala mnenje ginekologinje, ki pa je bila tako zasedena, da mi je sestra svetovala naj zdravnici pošljem kar rabim po pošti.Poslala sem svoje pismo v katerem sem napisala kar potrebujem in mojo zdravniško dokumentacijo. Vse sem poslala PRIPOROČENO.
Ker dolgo časa nisem dobila odgovora, sem poklicala med.sestro, ki dela pri zdravnici in ta mi je povedala, da pošta ni prišla do njih.
Imela sem dokazilo o poslani pošti, zato sem s tem odšla na pošto in vprašala kaj se je zgodilo.Naredili so poizvedbo in njihov odgovor je bil, da so pošto zapravili na drugi pošti, to je v mestu kamor sem poslala priporočeno.No, šla sem tudi do njih in njihov odgovor je bil, da je poštar odnesel v zdravstveni dom.
Šla sem v zdravstveni dom kjer so preverili po datumih, če je moja pošta prišla.Ni prišla.
Zdaj me pa zanima kje je moja pošta? Nekdo je lahko bral mojo zdravstveno dokumentacijo?
Zakaj imamo sploh priporočeno pošiljanje, če ni varno?
Moram pa še povedati, da so bili na pošti od koder sem poslala pošiljko tako neprijazni, oziroma je bila uslužbenka tako zadirčna kot, da sem sama kriva, da se je pošta izgubila.
Zato vedite, da tudi, če pošljete priporočeno, obstaja verjetnost, da naslovnik pošte sploh ne bo dobil.
In komu se lahko sploh pritožim? Vsi se izgovarjajo en na drugega.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izgubljena pošta
15.7.2008 15:40:59   
Vrtnica79
Aha, zdaj pa vem čigavo pismo sem dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa resno, obrni se na upravo pošte in zahtevaj naj ti pojasnijo nastalo situacijo. Saj če je bilo poslano priporočeno tako imaš dokaz. Vztrajaj do konca!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2008 15:46:39   
Anonimen
Ma na pošti trdijo, da so poslali.Na obeh. Samo v ZD pa ni prišla.Šla sem tudi do direktorice ZD, ki mi je pokazala knjigo s pošto, kjer na tisti dan ni prišlo nič priporočenega.Pa tudi dan prej in kasneje ne.
Zadevo moram pozabiti, tukaj sem samo opozorila kaj se dogaja.

P.S. Je bilo zanimivo brati moje ginekološke stvari?user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2008 15:47:36   
copka
Ja, vem, da priporocena posta ne pride vedno priporoceno. Vcasih ti jo samo zabasejo v nabiralnik, brez podpisa.

Res najbolje, da  se pritozis na upravo, ker tu pa se gre za izgubo zaupnih osebnih podatkov.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2008 15:48:24   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Ma na pošti trdijo, da so poslali.Na obeh. Samo v ZD pa ni prišla.Šla sem tudi do direktorice ZD, ki mi je pokazala knjigo s pošto, kjer na tisti dan ni prišlo nič priporočenega.Pa tudi dan prej in kasneje ne.
Zadevo moram pozabiti, tukaj sem samo opozorila kaj se dogaja.

P.S. Je bilo zanimivo brati moje ginekološke stvari?user posted image user posted image

Zakaj pozabiti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2008 16:32:57   
Netopirčy81
Poznam tako situacijo. Naša mati je v Francijo pošiljala ene dokumente (ne zdravstvene), tudi s priporočeno pošiljko, pa tam tega niso dobili. Tako kot pri tebi, so tudi tu naredili poizvedbo. Rezultat je bil, da pošte niso najdli niti s poizvednico. Neki so pol drugač uredil tko da,...
Mogoč je bolj varno take stvari pošiljati s povratnico.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2008 17:29:17   
Dream
Nič ti ni treba pozabiti, zakaj le? Midve z mami že več kot mesec dni čakava bančni kartici - in ker se nama ni mudilo, sva pač zadevo pustili. Prejšnji teden pa sem šla ravno mimo banke in vprašala, kje se je zataknilo. Pri njih imajo vso dokumentacijo, da sta šli kartici in PIN kodi od njih, na pošti pa nikjer ne duha ne sluha o tem. Tako so nama obljubili, da pošljejo novi kartici in da bodo sami preverili, kaj se je zgodilo s tem.
Vztrajaj do konca! Navsezadnje si imela z vsem tem tudi delo in stroške, kajne?

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.7.2008 10:48:27   
Mijavček
Na tej naši pošti je očitno nekaj fajn narobe.

Jaz sem naročila paket vreden čez 300 EUR, dobila pa sem prazno škatlo!
Dokler jim nisem nakopala policije na vrat, so se samo zgovarjali; da nisem jaz kot prejemnik upavičena do rejklamacije, ampak pošiljatelj.... ko je pošiljatelj dal reklamacijo, so rekli da bodo denar vrnili njemu, čeprav sem paket že jaz plačala  - torej bo on dobil moj denar in še od pošte - če ga bo dobil. Kaj bom pa jaz dobila, pa še ne vem. Verjetno nič.

Bodite previdni!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.7.2008 14:03:28   
lotoska
Mijavček upam da boš uspešna. Nimam komentarja na to pošto. Zaradi nepoznavanja zakonskih določil o vročanju, sem zamudila rok za pritožbo na enem sodišču. Pač en poštar misli da vse ve, dokazat mu pa tko nisem nič mogla.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.7.2008 14:50:41   
kjava
Jah, po moje je s to priporočeno pošto tko, da maš ti pač za kako pomembno stvar, ki si jo moral v roku poslat, dokazilo, da si res poslal. Glih za to, če pošta tja ne bi prispela.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2008 23:34:48   
Anonimen
Glede prenosa priporočene pošiljke v zdravstveni dom je naslednji odgovor;
- s potrdilom o oddaji greš na pošto (ne glede katero), kjer izpolne pošta obrazec Poizvednica, katero pošljejo na naslovno pošto. Po številki preverijo, ali je pošta prispela ali ne in čez nekaj dni dobiš na obrazcu potrjeno, ali je prispelo ali ni. V kolikor ni prispelo vložiš reklamacijo, to točno ne vem kako gre, sem malo izven tega. Sem pa pozabila, koliko časa lahko vložiš poizvedbo. To bi ti morali na prvi pošti, na kateri si to spraševala to tudi naredit. Če pa si bila na naslovni pošti, bi ti pa lahko pokazali dokumentacijo, ki je podpisana s številko. Te pa uslužbenci nimajo kaj nadirat, niti se zgovarjat,  problem je potrebno rešit, potemtakem se je potrebno obrniti na pristojno poslovno enoto (Lj, Celje, MB, KP itd) Je pa odvisno, ali ima ta ZD na pošti poštni predal in hodi pošto iskat kurir (lahko se zatakne pri njemu) ali pa nosi poštar. Gre to za majhen ZD ali kakšen v sklopu Kliničnega centra, v dostavi je to velika razlika? Če bi bolje poznala primer, bi lahko kaj več svetovala oz. razložila. Je pa absolutno najbolje priporočeno pošto pošiljati s povratnico.
- ko pa je ena omenila, kako so poslali bančno kartico iz banke naj omenim, da iz izkušenj banki ne verjamem. Če je bila pošiljka resnično oddana na pošti, potem pride v roku enega dneva, kvečjemu dva dni (uradno je rok dostave dan + tri dni) do naslovnika. Ne bi komentirala. kaj sem že doživela z banko glede kartic.
Lotoska, kaj pa je bilo narobe pri vročanju tvojega pisma?
LP

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.7.2008 16:31:04   
lotoska
Decembrka, šlo se je za to, da sem bila 1 mes v bolnici, v tem času je poštar prinesel pismo. Drugi dan ko je ponovno prinesel pismo in me ni bilo doma,  bi ga moral izročiti partnerju, pa ga ni hotel (diskrecija, žlehtnoba, nevednost?). V glavnem zaradi obilice problemov se je tisti listek izgubil še preden sem jaz prišla domov, pošta je pismo vrnila, sodišče je pa zaključilo po svoje, brez ponovnega vročanja. Moja kasnejša pritožba na sodišče pa ni bila uspešna, ker sem bila samo 1 mes v bolnici, morala bi biti 3.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2008 12:09:40   
migrena
jaz sem se pred časom tudi lepo zafrknila in oddala pošto, pa ne priporočeno...in je neka punca ni dobila...klicala je vsepovsod in ni bilo nič, jaz sem šla na našo pošto tudi nič...nato so rekli da preko kamer lahko preverijo in ni bilo nič...iz njene strani tudi nič....poden je res ta pošta,  nato pa sem še imala občutek krivde, kot da je mislila, da ji nisem oddala.....ni bila lepa izkušnja.....in očitno tudi če bi dala priporočeno, se bi lahko zgodilo enako

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?