Anonimen -> RE: Izgubljena pošta (26.7.2008 23:34:48)
|
Glede prenosa priporočene pošiljke v zdravstveni dom je naslednji odgovor; - s potrdilom o oddaji greš na pošto (ne glede katero), kjer izpolne pošta obrazec Poizvednica, katero pošljejo na naslovno pošto. Po številki preverijo, ali je pošta prispela ali ne in čez nekaj dni dobiš na obrazcu potrjeno, ali je prispelo ali ni. V kolikor ni prispelo vložiš reklamacijo, to točno ne vem kako gre, sem malo izven tega. Sem pa pozabila, koliko časa lahko vložiš poizvedbo. To bi ti morali na prvi pošti, na kateri si to spraševala to tudi naredit. Če pa si bila na naslovni pošti, bi ti pa lahko pokazali dokumentacijo, ki je podpisana s številko. Te pa uslužbenci nimajo kaj nadirat, niti se zgovarjat, problem je potrebno rešit, potemtakem se je potrebno obrniti na pristojno poslovno enoto (Lj, Celje, MB, KP itd) Je pa odvisno, ali ima ta ZD na pošti poštni predal in hodi pošto iskat kurir (lahko se zatakne pri njemu) ali pa nosi poštar. Gre to za majhen ZD ali kakšen v sklopu Kliničnega centra, v dostavi je to velika razlika? Če bi bolje poznala primer, bi lahko kaj več svetovala oz. razložila. Je pa absolutno najbolje priporočeno pošto pošiljati s povratnico. - ko pa je ena omenila, kako so poslali bančno kartico iz banke naj omenim, da iz izkušenj banki ne verjamem. Če je bila pošiljka resnično oddana na pošti, potem pride v roku enega dneva, kvečjemu dva dni (uradno je rok dostave dan + tri dni) do naslovnika. Ne bi komentirala. kaj sem že doživela z banko glede kartic. Lotoska, kaj pa je bilo narobe pri vročanju tvojega pisma? LP
|
|
|
|