|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izgubljena do konca
30.1.2007 10:18:57   
Anonimen
Ne zmorem več, šok za šokom.

To da smo se razšli, me je skoraj pobralo, še danes nisem prebolela in zelo trpim, sedaj sem izvedela (videla na lastne oči), da me je varal več ali manj celo mojo porodniško pri drugem otroku.  Kaj se je zgodilo??? Ves  čas sem sebe krivila za vse, vse sem pripisovala le sebi. Še vedno ga imam rada, še vedno si želim, da bi bili skupaj, jaz in oba otroka, večji velikokrat pove to vpričo njega, on pa se samo nasmehne, tako kot vedno. Vedno se samo nasmiha. TOrej je res, da tha voda bregove dere, pa še kako jih, če je to tako.

Videla sem ta vulgarna, hudo in bolno perverzna pisma, sočna pisma z njene strani, imela sta "kurirja", ki je to urejal, očitno je to trajalo celo lansko leto...jaz pa sem bila sama doma z dvema zelo zahtevnima otrokoma, še na porodniški. Ignoriranje z njegove strani, nekomuniciranje, jaz tam, on tu, jaz tu, on drugje, gledanje skozi mene, preziranje - očitno je bil ali pa je še zaljubljen. Takrat smo bili še skupaj, v njegovem stanovanju, mi štirje...dva zaželena otroka, načrtovana otroka, midva do smrti večno skupaj...

Vse je shranil, nevem, sem mislila, da si takša oz. nekakšna pisemčka pošiljaš le v osnovni šoli ali pa tam v nižjih letnikih, očitno sem čisto za luno. Kako sem prišla do tega? po dolgih mesecih sem prišla še po neke svoje stvari, spustil me je gor in to sem našla, nevem, ali ve, da sem kaj videla, ali ne ve, kakorkoli že, vseeno.

Pa kdaj je vse to počel? Sem čisto otopela, v meni veje praznina, kot da sem umrla, jaz pa sem vseskozi imela nočne more, razmišljala sem o samomorih, tako zelo me je strlo to, da sva se razšla. Praktično sem jaz ostala na cesti z obema otrokoma, dobro, da imam starše, pri kateri sedaj živimo in se stiskamo. Se po nepotrebnem kregamo, ker smo vsi napeti, z živci na koncu, vsem nam je uničil življenje.

On pa sam v svojem stanovanju z vsemi materialnimi dobrinami, njegovi starši so finančno zelo močni, tako da mu ni hudega, uživa brez obveznosti, nihče mu ne hodi po glavi. Zakaj NJE potem ni pripeljal v svoje stanovanje oz. zakaj potem to še vedno spretno skriva.

Ali pa je ON končal to razmerje in sedaj mu ONA psihopatsko utruja s pismi, kjer je "zapela" in je zaljubljena vanj. Vem, da me ne sme več brigati kaj in kako, pa vendar me tako boli, da bom umrla. Tako me je ponižal, ves čas sem slutila, on pa je zanikal. Imam tisti šesti čut, kot pravijo, nikoli me ne izda, imela sem ves čas prav. In glede na to, da vse to hrani, mu to nekaj pomeni, ali pač ne??? Zrel, odrasel moški?

Hudo mi je za oba otroka, ker ga imata rada, ON je vseeno oče obeh otrok, moj bivši partner. Čeprav vidim in občutim, da mu ni vseeno, kot da bi bil zmeden, da še sam ne ve, kaj se dogaja oz. da ne ve, kaj bi pravzaprav rad.

Vem, da to izgleda, kot upanje v prazno, kot da sebe tolažim in njega kujem v zvezde. Predolgo sva bila skupaj, dolga dolga leta, dva otroka - sedaj pa šok za šokom. Kako naj bom močna za naprej, kako naj igram, da sem srečna vpričo njega, ker vedno vidi to mojo žalost. Kako naj se delam, kot da ne vem za to, da vseeno ohranim "dober" odnos oz. nekakšen odnos predvsem zaradi otrok.

V šoku sem in tako zelo žalostna, prizadeta, uničena, izčrpana.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izgubljena do konca
30.1.2007 10:30:52   
ElaM
Anonimna, ne znam ti nič pametnega svetovati. Želim ti le, bodi močna in, da čimprej bolečina otopi.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2007 10:39:00   
lea23
jaz večkrat pomislim, zakaj hudiča so moški tako zelo drugačni od nas user posted image
ma saj si dobesedno ne prestavljam da bi se meni zgodilo enako kot se je tebi, prvi otroček še prihaja na svet. je pa prijateljica v sedmem mesecu pa jo je fant zapustil nekaj dni nazaj. naj enostavno še nebi bil zrel za otroka, pri 27 letih.

tudi jaz sem v njegovem stanovanju, ampak moj ima v svoji pisarni veliko več časa in prostora za skrivat kakšna pisemčka in podobno user posted image  mah kaj čem se sekirat, upam da je moj vseeno izjema in da bo enak kot je zdaj ostal večno. vsaj tolažim se s tem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2007 10:46:22   
Anonimen
Pisem prej ni bilo v stanovanju, zagotovo, jaz sem bila doma na porodniški, ne bi si upal. Našla sem jih sedaj, nehote ali pa hote, kar vleklo me je "tja", kjer sem jih našla, sedaj, ko sem bila po dolgem času gor, da sem pobrala večji del stvari. Še vedno imam nekaj športnih stvari pri njem, še vedno se tudi nisva dogovorila kaj in kako glede vloženega, vse je tam pri njem ostalo. Pa pravi, da je tudi on vlagal, pa saj je on notri ostal, vse je njemu ostalo, meni nič, "samo" dva prekrasna otroka rojena iz ljubezni, za katera moram zdržati., in  katera sta mi  še edini žarek upanja v življenju.

Pisma je torej privlekel potem, ko sva se razšla, ko me je psihološko že tako zelo izčrpal, da sem z otrokoma odšla k svojim staršem. In imela sem torej prav, varal me je vseskozi, doma pa ignoriral, preziral, uničeval. Mar bi morala tam ostati in potrpeti, sedaj je prepozno, očitno se je po pismih sodeč, sicer brez datuma vleklo tole vse do letošnjega novega leta, ali pa se še vleče, kdo bi vedel. Zakaj še vedno skriva to zvezo?

Ne razumem, res ne. 

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2007 10:46:33   
Rožica I
Draga Anonimna, pošiljam ti ogromno pozitivne energije in zlajnano misel, da čas celi rane!
Ti si kar dovoli biti žalostna in jokaj, če je treba- ampak to je le faza na poti k ozdravitvi bolečine. Verjemi!
Držim pesti zate in za tvoja dva sončka user posted image !!! 

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2007 10:48:19   
polma
Ljubica moja, to je hudo.  Če bi bila zdaj jaz v tvoji koži, sploh ne bi bila sposobna poslušat kakršnihkoli nasvetov. Če on vsaj ni nesramen do otrok, če čuti zmedo tudi on, kot praviš, potem je vam trem in tvojim staršem-ker pač živite tam- vsaj to prihranjeno. Potolaži naj te - če je možno- dejstvo, da kljub ločitvi ne bo mučil otrok. Ker se tudi to dogaja.
Glej, včasih so prevarani partnerji sposobni odpustiti in začeti znovam (jaz tega ne bi zmogla). Morda si tudi ti taka in boš tako uredila zadevo. Če pa ne bo tako, se bo pa drugače uredilo. Če mi zdajle verjameš, potem si najmočnejša ženjska na svetu user posted image !! Ker jaz svojim prijateljicam nisem. Ampak RES SE JE VSE UREDILO.  Ne vem, kako je to možno, ker takrat je bil zame konec sveta.
NE OBREMENJUJ SE Z NJIM. Zdaj iščeš povezave, dokaze, v žalosti se izgubljaš, otroci pa te potrebujejo. Pa ne samo zato ker trpijo in ne razumejo- nE, POBRALI se bojo, prej kot ti!- onadva potrebujeta svojo staro mamico nazaj. OBREMENJUJ SE S SABO. Poskrbi za -ne smej se!-redno zdravo prehrano in gibanje, ker je ločitev hud šok za organizem, ki ga enačijo s smrtjo partnerja. Logično je, da tvoja starša skrbi zate, bojita se. Zato se ne skrivaj v žalosti, ampak otroke odpelji ven, na igrišče, bodi z njima-mogoče si boste za vedno zapomnili, kako je vas tri ta ločitev v dobrem povezala. Ker zdaj ste pa res sami, nimaš več odsotnega moža-očeta, katerega nektivnost ti visi nad glavo. NE! odšel je, glej kakšno uslugo vam je naredil! zdaj lahko brez skrbi uživaš z njima. In, ko bosta šla k očetu, se vsedi na kavo s prijateljico, pojdi na sprehod... Ne posedaj doma. Tudi staršema bo lažje, če boš pokazala, da te ni strah stopiti korak naprej.
DRŽI SE!!!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2007 10:55:07   
Anonimen
Če mi zdajle verjameš, potem si najmočnejša ženjska na svetu

Kaj res, zakaj se ni premaknilo na bolje niti za centimeter, kako naj ostanem močna. Že tako sem bolj drobna, sedaj me je že čisto izčrpalo, v službi me čudno gledajo in vidijo, kako žalost nosim s seboj, ne maram govoriti o tem v službi seveda, čeprav se vse vidi na meni...

Vem, da čas celi rane, samo koliko časa je še potrebno, da takole trpim, se mučim, ne morem preboleti in ko mislim, da je že malo bolje, doživim novi šok, kot so bila sedaj ta pisma.

Kot da sem umrla, prej po razhodu pa sem to doživljala, kot da je ON umrl, ga več ni, vidimo pa se vsaj 3x na teden, ko pride po enega otroka ali pa dvigne večjega v vrtcu. Toliko težje mi je, ker ga non stop videvam, on pa stopi v naše stanovanje brez kančka sramu in slabe vesti, to me boli. Moja mama je rekla, da bi ga najraje "ubila", kaj vse naj je ušpičil, pa se dela, kot da je vse v najlepšem redu. Zanj mogoče...

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2007 10:57:20   
Felicity
Veliko časa sta bila skupaj in normalno ne moreš kar potegnit črte čez vse, kot da nič ni bilo.
Kot razumem sedaj sta narazen, živita vsak svoje življenje.
Če je imel razmerje med porodniško je več kot ogabno...
Ne razumem pa te, da ga še vedno hočeš nazaj in bit z njim, po vsem kar ti je naredil.user posted image
Življenje teče dalje in vsi imamo pravico biti srečni, biti spoštovani, ljubljeni.
Želim ti, da bi dobila nekoga, ki bi ti dajal vse to.

Srečno in pogumno,

pa nikar ne glej več nazaj, samo rane odpiraš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2007 11:00:31   
Felicity
Vem, da čas celi rane, samo koliko časa je še potrebno, da takole trpim, se mučim, ne morem preboleti in ko mislim, da je že malo bolje, doživim novi šok, kot so bila sedaj ta pisma.

oprosi, ampak to si pa sama delaš, zakaj pa iščeš nekakšne dokaze

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2007 11:03:22   
nejcko
Mislim, da poznam tvojo zgodbo in res mi je hudo zate, da se tale tvoja kalvarija že toliko časa vleče. Če se prav spomnim, sem enkrat v eni tvoji temi že opisala podobno zgodbo moje prijateljice, ki jo je partner prav tako povsem nepričakovano zapustil in hkrati zatrjeval, da ni druge v igri. Pa je bila, seveda je bila, in to že kar nekaj časa. Tudi moja prijateljica je bila povsem sesuta, partnerja je imela neizmerno rada, kljub vsemu ga je kovala v zvezde, mu slepo verjela na besedo, si želela njegove vrnitve, čeprav je on kmalu po prekinivi njune zveze zaživel s to novo partnerko.
Tudi moja prijateljica je počasi odkrivala resnico in spoznavala, da je bila grdo prevarana ... z vsakim odkritjem pa je bila njena ljubezen do nega šibkejša in na koncu se je spremenila v negativo - ni ga sicer zasovražila, le spoznala je, da jo ima tip za eno veliko tepko, za katero misli, da jo je enostavno gnesti kot glino.
Skoraj eno leto je trajalo, da se je prijateljica pobrala in  bila sposobna normalno zaživeti, da je spoznala, da mora naprej in predvsem, da se mora boriti za dobro svojega otroka (pri njima je šlo še za hud boj za otroka) in danes ni niti sence več o njeni bolečini. Uredila si je novo življenje,  si ustvarila novo družino  in  dokazala  predvsem sebi, da je sposobna biti samostojna. Res pa je, da  je ona obdržala dom, ga sicer krvavo poplačala - ampak je zmagala. In zdaj se z bivšim čisto ok razumeta, kolikor imata pač stikov.

Hočem ti povedati, da je po eni strani dobro, da si odkrila resnico in pravi obraz svojega bivšega. Ja, je šok in boli in še bo bolelo, le tista silna želja po njem bo v tebi počasi kopnela, kar je dobro. In nič ne bi bilo narobe, če bi pustila, da jeza, bes, celo sovraštvo nadomestijo vsa pozitivna čustva do njega - saj te bodo tudi ta negativna čustva počasi minila - to pa ti bo končno dalo moč, da boš lahko zaživela naprej.

Dokler boš živela v pravljici, ki je nekoč bila, boš težko videla prihodnost pred seboj. Sedanjost je pač žalostna in težka, vendar tudi sedanjost slej ko prej postane preteklost in prihodnost vedno čaka ter ponuja neskončno pozitivnih stvari. Zate in za otroka.

Želim ti vse dobro in verjamem, da bomo drugo leto brali tvojo lepšo in vedrejšo zgodbo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2007 11:10:31   
polma
RAZUMEM TE!  Ta pisma so te potegnila nazaj, dejansko si ugotovila, da se je pr.... poigraval s tvojo ljubeznijo in predanostjo. A je možnost, da se ne bi videla več 3krat na teden? A je možno, da ne bi stopal v vaše stanovanje? Glej, kako nezrel je pri vsem, kar je naredil... Nesramen v bistvu do tebe! Ne zameri, ampak, a sta se že sploh dogovarjala o skrbi za otroka. To je najtežje-določat kako in kdaj bo videval otroka. Vam, da ga imata rada, ampak-enkrat te bosta otroka vprašala, zakaj niste več družina, če se on lahko svobodno sprehaja med vašuimi stvarmi in se n eobvezno druži z otrokoma. To se je zgodilo meni in takrat sem bila zelo groba. nisem bila jaz tista, ii je pokvarila vse skupaj, otrok se je pa začel spraševat, kaj je narobe z mano!
Pazi nase, tvoje zdravje je ogroženo in na robu živčnega zloma si. imaš prijatelje, ki so dovolj močni, da ti bi pomagali postavit meje? a je mogoče tvoj oče sposoben stat za tabo in nekako sprejet vlogo tvojega zaščitnika? Meni je pomagal brat, ko sem imela za sabo moškega, mi je bilo lažje bivšega postavit na distanco. Zdaj je mir.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2007 11:15:15   
Anonimen
Hočem ti povedati, da je po eni strani dobro, da si odkrila resnico in pravi obraz svojega bivšega. Ja, je šok in boli in še bo bolelo, le tista silna želja po njem bo v tebi počasi kopnela, kar je dobro. In nič ne bi bilo narobe, če bi pustila, da jeza, bes, celo sovraštvo nadomestijo vsa pozitivna čustva do njega - saj te bodo tudi ta negativna čustva počasi minila - to pa ti bo končno dalo moč, da boš lahko zaživela naprej.

Tudi jaz približno poznam tvojo zgodbo in tale odgovor nejcka bi bilo to, kar mislim tudi jaz. Drži se, saj bo. Ne se pustit takemu človeku. Res tega ni vreden!

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2007 11:17:58   
Anonimen
A sem tako zelo prepoznavna joj?

Res se trudim po najboljših močeh, tole me je spet postavilo na začetek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.1.2007 11:27:10   
nejcko
Še nekaj bi ti svetovala -  če še nimata uradno urejeno vsega okoli stikov z otrokom in vsega ostalega, sta na nek način še vedno skupaj. Tebi je to fajn, ker imaš še vedno občutek, da vse pa še vendarle ni končano, njemu pa je fajn, ker mu ni potrebno prevzemati nobenih posledic, ki so nastale zaradi njegovih dejanj, poleg tega pa točno vidi, da ima še vedno on vse niti v rokah: ločila se bosta, ko bo on to  določil, stiki z otrokom bodo takrat, ko bo on to želel,  preživnina kolikor bo on želel in kadar bo to želel.

Stvari vzemi v svoje roke in ga postavi pred dejstvo: konec je, stvari je potrebno uradno urediti, tudi kar se premoženja tiče, preživnino določiti, stike z OBEMA otrokoma itd. Daj mu vedeti, da si spoznala, da je konec in da zdaj ne bo več vse po njegovem. Boš videla, kak elan ti bo to dalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2007 11:28:28   
polma
Ja, kot pravi nejcko je res.  Tak boj za otroka, to je tudi hudo. moraš bit močna! Pozabi na pisma, preteklost, ko bo takle brezsramnež začel urejat pravne zadeve, moraš ti imet za nazaj že vse popucano! Da boš na socialni ali sodišču-ne vem, kako je zdaj s tem- jasno brez zadržkov povedala, kaj vse si je tip privoščil.
Joj, samo smejim se lahkom svoji neumnosti- jaz nisem šla na socialno urejat stvari, ker sem rekla, da po očetu mojega otroka že ne bo nihče pljuval. POtem je šel pa ON prvi tja in me predstavil kot največjo packo, ki stoji med njim in otrokom, mu ne da druge šanse, da bi popravil napake in s tem, da ne dam otroku šanse, da bi imel očeta... Bil je totalno naučen, kaj mora  reči, socialna delavka se je naravnost zaljubila v njegovo željo, da bi po petih letih nezainteresiranosti za otroka postal dober oče...user posted image user posted image user posted image Pa saj ne moreš verjet!!!" user posted image user posted image user posted image
Daj, nasmej se, anonimna! Ni konec sveta! skupaj bomo crkavale od smeha, boš videla!
zato res- NEHAJ MISLITI NA PISMA, nima nobenega smisla.
JUTRO JE MODREJŠE OD VEČERA!!! Danes se zjoči, stuli, kriči, tolči, vse si lahko privoščiš, jutri pa naprej, v nove zmage! A ti bo lahko kdo pomagal?

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.1.2007 11:30:15   
polma
Bravo, nejcko! Točno to sem hotla povedat! anonimna, dobro si preberi, kaj ti pravi!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.1.2007 11:30:24   
Felicity
Stvari vzemi v svoje roke in ga postavi pred dejstvo: konec je, stvari je potrebno uradno urediti, tudi kar se premoženja tiče, preživnino določiti, stike z OBEMA otrokoma itd. Daj mu vedeti, da si spoznala, da je konec in da zdaj ne bo več vse po njegovem. Boš videla, kak elan ti bo to dalo!

Točno tako naredi, kot ti je svetovala Nejcko.(user posted image )
In spoznal bo, da si se sposobno odločat sama in da imaš tudi ti samozavest in moč.

Srečno!

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.1.2007 11:31:13   
Timica
Anonimna

Nisi v zavidljivi situaciji. Vse kar ti lahko rečem je, da ostani trdna za svoja sončka.  Otroka te potrebujeta bolj kot kadarkoli prej, ker  tudi na njiju ločitev staršov močno vpliva. Mogoče v tem trenutku, ne boš verjela mojim besedam, ampak, čas celi rane. Prva misel ti naj bo, da tvoja dva sončka potrebujeta MAMO.

Upam, da si boš življenje čimprej uredila. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.1.2007 11:50:49   
Anonimen
Punce, fora je v tem, da že imava preživnino določeno po sporazumu, sva se komaj zmenila, stike neomejene zaradi otrok, nekako določene dneve, kdaj on večjega dvigne, do malega je itak več ali manj zadržan in ga poredko vzame za cca 2 urici.

Najprej je sicer rekel, da ne bo plačeval, očitno si je poleti premislil in sedaj plačuje redno, švoh vse skupaj, glih pokrijem vrtec, pa še nekaj ostane za pleničke. Jaz in moji doma zakreditirani do grla, da dobimo nekaj večjega za živet in to je to, moje krasno življenje, sedaj se jaz in moji na pol dajemo, njemu nič ne fali. 

Vse skupaj ni tako zelo enostavno.

(odgovor članu Timica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
30.1.2007 11:56:16   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, fora je v tem, da že imava preživnino določeno po sporazumu, sva se komaj zmenila, stike neomejene zaradi otrok, nekako določene dneve, kdaj on večjega dvigne, do malega je itak več ali manj zadržan in ga poredko vzame za cca 2 urici.

Najprej je sicer rekel, da ne bo plačeval, očitno si je poleti premislil in sedaj plačuje redno, švoh vse skupaj, glih pokrijem vrtec, pa še nekaj ostane za pleničke. Jaz in moji doma zakreditirani do grla, da dobimo nekaj večjega za živet in to je to, moje krasno življenje, sedaj se jaz in moji na pol dajemo, njemu nič ne fali. 

Vse skupaj ni tako zelo enostavno.

Kaj pa ce se ti njemu napises pisemce in mu tole napises!? Mogoce malo drugace, ampak da recimo VE, kako zelo tezko zivite. Sicer itak: mu daj vedet, da zmorete tudi brez njega, vendar le, da bi lahko malo vec financno prispeval za svoje oz. vajine otroke!!! Saj so tud njegovi, ne samo tvoji!!! Mogoce pa mu to odgovarja, ce se ze pogovarjas z njim tezko...!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.1.2007 12:00:21   
nejcko
Glede na to, koliko let sta bila skupaj, si tudi ti verjetno kaj vlagala v stanovanje, pa plačevala stroške in hrano - vse to šteje, pa čeprav je stanovanje njegovo. A te je kaj izplačal? Sta uredila tudi te stvari?

Vem, da ti ni lahko, ampak ne pusti mu, da dela s tabo kot s cujno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.1.2007 12:07:51   
Anonimen
Draga moja, spet bom malo ****kala, ker me to tak dvigne ko user posted image

Jaz mislim da si ti do njega malo predobra. Kot prvo..kakšen ded dovoli da zaradi njega zapustijo stanovanje njegovi otroci skupaj z mamo??!!! Ni tolko karakterja, da bi se sam spokal živet kam drugam, kar je dosti lažje kot pa vi trije. Pa se naj preseli s svojo "dopisovalko", tolko pa ga ni v hlačah a ne? Seveda da ne!!! Glavno da se je on na fin način losal dveh otrok in ženske, ki se mu še smilila ni, potem ko je njemu veselo prihajalo..po vrh vsega pa še tako ponosno kot pravi dec vstopi v vaše stanovanje???!!! Takšen, ki bi mene in njegova 2 otroka "preselil" iz svojega komfortnega stanovanja na slabše, da se stiskamo skupaj s starši..takšnega bi jaz v rit sunla, kamoli spustla v svoje stanovanje.
Sicer pa brez veze se zdaj o tem pogovarjat, zdaj je kar je, mogoče je še boljše da si šla tako kot si šla in tam kamor si šla, ker imaš starše in te nič ne spominja na njega več.
V glavnem kar se pa tiče tvojega šoka, pa pozabi! Kakšen šok? Tega ni, ne sme bit!!! Glavo gor in se spoprijemi z realnostjo, prej se boš, bolje bo zate! Saj si tudi sama potihem vedela kaj se dogaja, le da si nisi upala priznat...no sedaj pa si ne moreš več lagat in hvala bogu. To pa zakaj on ne živi z njo in kako on gor, kako on dol pa se tebe več ne tiče. On jee samski in lahko živi kako njemu paše, ti pa pač živiš kako paše tebi in tvojim otrokom(ki jih je tudi on naredil)! Tu je bistvena razlika in to tebe bolj boli, kot pa če ima on koga drugega in zakaj je lagal in podobno...Živi svoje življenje in se zoorganiziraj...lepše bo tebi, njemu bo slabše..

srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
30.1.2007 12:09:39   
baguSka
Jp. Ze ce sta vsaj dve leti prijavljena na istem naslovu bi mogla dobit vsaj polovico po zakonu. Torej?

Zakaj bi bil on tisti, ki bi potegnil takratko????

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.1.2007 12:13:28   
srki
Jaz ti ne bom drugega rekla kot to, punca, bodi močna, zaradi otrok. Verjetno je to zelo težko oz. vem, ampak vem, da boš zmogla. Poti nazaj verjetno ni oz. tudi če si jo želiš, ne vem, če bi bilo lahko spet tako kot je bilo preden si izvedela za varanje.

Srečno! 

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.1.2007 12:14:24   
baguSka
Yeahh Nivess!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?