Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Izcedek v 1. trimesečju 3.6.2005 18:35:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! Glede na to, da sem v cca. 10 tednu nosečnosti in se počutim prav idealno (niti ene nosečniške slabosti), verjetno kaj hudega ne more biti, pa vseeno... Pred tednom dni sem malenkost zakrvavela. Samo za kako urico, dve, krvavitve je bilo celo manj kot recimo zadnji dan menstruacije. Letela sem na urgenco, oborožena s podatki, da vsaka krvavitev v zgodnji nosečnosti lahko pomeni nevarnost ali začetek spontanega splava. Dežurna zdravnica me je potolažila, da ni hudega, da se take malenkosti velikokrat zgodijo in da se je verjetno samo premaknila posteljica. Na UZ sva preverili. Malo bitjece se je izredno lepo videlo, premikalo se je in videlo se je srčni utrip. Rekla je edino, da če krvavitev ne bi prenehala, naj grem takoj k svoji ginekologinji. Prenehala je še isti dan, tako, da nisem šla, pregled imam pa tako ali tako 7.6., pa bom takrat omenila. Imam pa od takrat naprej izcedek, ki ni več bel, kakor je bil prej (močan je bil vedno), ampak včasih temno rumen, večino časa pa svetlo rjav, pomešan s temno roza. Rdeč ni nikoli, niti nobene primesi krvavega, tako, da zaenkrat ne zganjam panike. Vseeno pa Vas prosim za nasvet - se še kateri dogaja ali se ji je dogajalo kaj podobnega? Kaj je bilo to, kako ste zadevo rešili, če ste jo? Hvala za pomoč!
|
|
|
|
Izcedek v 1. trimesečju 3.6.2005 18:50:20
|
|
|
|
rosa
|
Pozdravljena! Jaz sem v 8. tednu imela več dni tak izcedek kot ga opisuješ (gosto rjav - kot beli tok), z občasnimi krči in sem šla h ginekologu, ker mi je sodelavka povedala, da se je njena druga nosečnost končala s spontanim splavom in je bil njen izcedek podoben. Ginekolog mi je dal napotnico za bolnico, kjer so me pregledali in ker razloga za krvavitev niso našli sem ostala na opazovanju 2 dni, jedla sem Dabroston tablete (za ohranitev nosečnosti) in morala počivati. K sreči se je vse lepo izteklo, trenutno z našo :duda: zaključujeva 36. teden, kljub komplikacijam, ki so bile prisotne v nosečnosti (popadki v 28. tednu). Če so ti na pregledu rekli, da je vse OK, potem je to najbrž res. Sicer imaš pa itak kmalu pregled, pa se pogovori s svojo G. Srečno do konca 40. tedna - Rosa*
|
|
|
|
Izcedek v 1. trimesečju 3.6.2005 18:56:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! Ali je možno, da je izcedek takšne barve znak, da je plod odmrl? Izcedek se je začel takoj po končani minimalni krvavitvi, takorekoč v 24-ih urah, pa se je v istem obdobju na UZ lepo videlo, kako se bitjece premika in kako mu utripa srček? Tako, da sem izcedek imela že, ko je bilo bitjece zagotovo še živo...
|
|
|
|
Izcedek v 1. trimesečju 4.6.2005 20:41:21
|
|
|
|
Anonimen
|
:hudicek:tile izcedki. Lahko da imaš vnetje...to ni nič hudega. Vsekakor pa v torek povej kako in kaj. Vse bo ok. Jaz sem krvavela, ampak zelo krvavela do 15. tedna, potem nisem več gledala, če krvavim ali ne. Pa je bilo vse super, še čez rok nosila. Čez par dni pa pihava prvo svečko.:torta: Tako da...pazite se prve 4 mesece. Ampak Kerensa, vse bo ok...boš videla;) Lp!:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......