Anonimen -> Izcedek v 1. trimesečju (3.6.2005 18:35:12)
|
Lep pozdrav! Glede na to, da sem v cca. 10 tednu nosečnosti in se počutim prav idealno (niti ene nosečniške slabosti), verjetno kaj hudega ne more biti, pa vseeno... Pred tednom dni sem malenkost zakrvavela. Samo za kako urico, dve, krvavitve je bilo celo manj kot recimo zadnji dan menstruacije. Letela sem na urgenco, oborožena s podatki, da vsaka krvavitev v zgodnji nosečnosti lahko pomeni nevarnost ali začetek spontanega splava. Dežurna zdravnica me je potolažila, da ni hudega, da se take malenkosti velikokrat zgodijo in da se je verjetno samo premaknila posteljica. Na UZ sva preverili. Malo bitjece se je izredno lepo videlo, premikalo se je in videlo se je srčni utrip. Rekla je edino, da če krvavitev ne bi prenehala, naj grem takoj k svoji ginekologinji. Prenehala je še isti dan, tako, da nisem šla, pregled imam pa tako ali tako 7.6., pa bom takrat omenila. Imam pa od takrat naprej izcedek, ki ni več bel, kakor je bil prej (močan je bil vedno), ampak včasih temno rumen, večino časa pa svetlo rjav, pomešan s temno roza. Rdeč ni nikoli, niti nobene primesi krvavega, tako, da zaenkrat ne zganjam panike. Vseeno pa Vas prosim za nasvet - se še kateri dogaja ali se ji je dogajalo kaj podobnega? Kaj je bilo to, kako ste zadevo rešili, če ste jo? Hvala za pomoč!
|
|
|
|