|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Iz česa naj pije
25.6.2005 12:15:51   
Dolina
Ojla,

a se lahko pri štiri mesece stari pupici uporablja "magični lonček"?
Zoja ne mara dude in enako je s flaško. Sploh ne zna povlečt, ampak samo grizlja cucelj. Trenutno ji dajem vodo za pit kar po žlički, sam to gre tko počas in pol ven porine z jezikom. Se mi pa zdi, da je žejna, ker mi spije sprednje mleko, pol pa spusti dojko in noče več. In včasih jo mam kar vsako uro na joški.

A je še kaka stvarca, iz katere bi lahko pila?

Lp, Dolina&Zoja&:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Iz česa naj pije
25.6.2005 12:22:18   
k1
probaj z Nuby flaško, pa še tak cucelj ima, da masira dlesni. moja ful lepo pije čaj iz nje -drugače uporabljama nuk.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Iz česa naj pije
25.6.2005 15:36:07   
aleksandra 78
pri nas nic ni pomagalo. Vse kar je tudi podobno flaski je letelo v zrak. Zato sem ji zelo zgodaj zacela dajat kar iz steklenega kozarca. Res je v zacetku sve letelo in kapljalo, toda zalo hitro se je naucila lepo pit. Mislim da je imela 5 mesecev.
tudi zdaj ko ima 11 mesecev najbolj uziva ko pije iz kozarca.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Iz česa naj pije
25.6.2005 15:39:33   
Putka
Ne vem zakaj ne bi z magičnim lončkom poskusla, ta bel cucelj je prav mehek. LAhko pa ji daš tudi po zlicki ali iz kozarčka, je res več packarije, pa boš imela prej naučenega otroka.:racka:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Iz česa naj pije
25.6.2005 20:52:09   
BARBARA R.
Jaz sem ji pri 4 -h mesecih ponudila Tupperware lonček s silikonskim nastavkom in ga je takoj sprejela.

:muca:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Iz česa naj pije
26.6.2005 15:37:29   
Dolina
Bom poskusila s tem lončkom, če ne bo šlo, bo pa še naprej žlička in navaden lonček...

:rozica::rozica:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?