Iz česa naj pije (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Dolina -> Iz česa naj pije (25.6.2005 12:15:51)

Ojla,

a se lahko pri štiri mesece stari pupici uporablja "magični lonček"?
Zoja ne mara dude in enako je s flaško. Sploh ne zna povlečt, ampak samo grizlja cucelj. Trenutno ji dajem vodo za pit kar po žlički, sam to gre tko počas in pol ven porine z jezikom. Se mi pa zdi, da je žejna, ker mi spije sprednje mleko, pol pa spusti dojko in noče več. In včasih jo mam kar vsako uro na joški.

A je še kaka stvarca, iz katere bi lahko pila?

Lp, Dolina&Zoja&:kuza:

k1 -> Iz česa naj pije (25.6.2005 12:22:18)

probaj z Nuby flaško, pa še tak cucelj ima, da masira dlesni. moja ful lepo pije čaj iz nje -drugače uporabljama nuk.

aleksandra 78 -> Iz česa naj pije (25.6.2005 15:36:07)

pri nas nic ni pomagalo. Vse kar je tudi podobno flaski je letelo v zrak. Zato sem ji zelo zgodaj zacela dajat kar iz steklenega kozarca. Res je v zacetku sve letelo in kapljalo, toda zalo hitro se je naucila lepo pit. Mislim da je imela 5 mesecev.
tudi zdaj ko ima 11 mesecev najbolj uziva ko pije iz kozarca.

Putka -> Iz česa naj pije (25.6.2005 15:39:33)

Ne vem zakaj ne bi z magičnim lončkom poskusla, ta bel cucelj je prav mehek. LAhko pa ji daš tudi po zlicki ali iz kozarčka, je res več packarije, pa boš imela prej naučenega otroka.:racka:

BARBARA R. -> Iz česa naj pije (25.6.2005 20:52:09)

Jaz sem ji pri 4 -h mesecih ponudila Tupperware lonček s silikonskim nastavkom in ga je takoj sprejela.

:muca:

Dolina -> Iz česa naj pije (26.6.2005 15:37:29)

Bom poskusila s tem lončkom, če ne bo šlo, bo pa še naprej žlička in navaden lonček...

:rozica::rozica:

Stran: [1]