|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Iskrenost
26.7.2007 12:30:56   
snake
ste izkreni z vašimi partnerji???

jaz učasih, ko me moj vpraša, kaj sem jedla v službi, rečem da sem pojedla malo sadjain kako solatko, a v resnici smo s sodelavko zmazale porcijo iz kitajske al pico, al kaj drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 26.7.2007 13:45:52 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: iskrenost
26.7.2007 12:36:02   
Taula
Iskrene.user posted image

Ne vem zakaj bi skrivala kaj jem pred njim.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: izkrenost
26.7.2007 12:36:17   
snake
ja hvala, se opravičujem, se vidi po pisanju da sem pola italijankica auser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2007 12:37:07   
Fiona23
Ja snake iskrenost!!!user posted image user posted image  Ampk drgač sm pa zihr d vsaka kdaj zamolči kaj je jedla-to je itak v kombinaciji s telesno težo tabu tema-vsaj na začetku.

LP, Bejbika
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2007 12:39:15   
Taula
Ah..sej če rečeš da imaš 50 kg, pa če jih imaš v realnosti 70 kg..tip to vseeno vidi. Sej ni slep.user posted image

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2007 12:41:31   
Strawberrie Cherrie
Če bi mu rekla, da sem jedla samo malo sadja čez dan, bi se mi smejal v glavo user posted image user posted image user posted image

Izkrena nisem, ISKRENA pa verjetno - ne bom trdila, da občasno priredim resnico. Recimo - če me ne vpraša, ali SI JEDLA PICO? ,mu tega tudi ni potebno vedet user posted image
Najraje priredim kakšno ceno user posted image user posted image Ker zaokrožujem navzdol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2007 12:41:37   
Anonimen
ja sem. zakva pa mu to lažeš?
midva zaenkrat še nimava skrivnosti en pred drugmu. no vsaj js ne pred njim user posted image  nimam kej skrivat in upam da tako tut ostane

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2007 12:42:16   
snake
nisem ISKRENA, ker sem mu rekla da bom do poroke od sestrične shujšala dve kile, glih da bo trebuh raven in da bom ko barbika v oblekici ki sem jo kupila.........njega itak ne briga,ampak jaz vsak dan čvekam o tem, kako moram imet raven trebuh, da bom super...........

POROKA JE TO SOBOTOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj je reku da mi ne bo uspelo

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2007 12:42:34   
Taula
Najraje priredim kakšno ceno Ker zaokrožujem navzdol

O ja....ali pa ne povem da sem kaj novegakupila. Če ne praša...pa če ne povem sama..pol ne lažem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2007 12:43:12   
Fiona23
Sej tle ne gre za laži ampk bolj za žensko kaprico. Njim najbrž nikoli ni nerodno o teži debatirat.

LP, Bejbika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2007 12:43:30   
Taula
POROKA JE TO SOBOTO moj je reku da mi ne bo uspelo

Ja videl bo razliko. Če ne pa trebuh notri stisni.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2007 12:43:45   
Mlada mamica
Jaz pa sem jedla samo sadje,pa mu povem,da sem pojedla celo porcijo pa še sladoled za povrh!user posted image user posted image user posted image
Če ti komplicira pri hrani,kak šele pri drugih stvareh...user posted image user posted image user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2007 12:44:33   
Felicity

Ja še kar iskrena! 
Vseh malenkosti pa mu tudi ni treba vedet.user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2007 12:45:37   
snake
ja ampak ni lahko, žreti in stiskati trebuh istočasno noteruser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz nameravam veliko pojesti tam, ker bo vse dobrouser posted image user posted image user posted image njami, zato pa tudi hočem dve kilce dol, in potem na poroki tri gor

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2007 12:47:41   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.7.2007 12:48:26   
Magi*
sem iskrena. iskreno mu povem, da sem kupila samo en par čevljev (druga dva hitro skrijem med že obstoječe čevlje). user posted image user posted image user posted image

ne, resno no. vse mu povem. včasih še clo preveč.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.7.2007 12:48:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snake

ste izkreni z vašimi partnerji???

jaz učasih, ko me moj vpraša, kaj sem jedla v službi, rečem da sem pojedla malo sadjain kako solatko, a v resnici smo s sodelavko zmazale porcijo iz kitajske al pico, al kaj drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.7.2007 12:49:14   
BAMBINA_
Iz majhnega raste veliko. Danes torej drobne laži, jutri velike.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.7.2007 12:49:39   
Anonimen
Oprostite user posted image poskušam popraviti besedo izkrenost v iskrenost, ker me bode v oči.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.7.2007 12:50:13   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: snake

ja ampak ni lahko, žreti in stiskati trebuh istočasno noteruser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz nameravam veliko pojesti tam, ker bo vse dobrouser posted image user posted image user posted image njami, zato pa tudi hočem dve kilce dol, in potem na poroki tri gor

potem se pa "pametno" obleči. v nekaj, kar bo dobro skrilo trebuščka. jaz imam zelo "fleksibilen" trebuh. običajno je ploh, ampak gre dosti notri. in na kakih porokah ipd se vedno raztegne na 3-kratni volumen in vedno zgledam noseča user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.7.2007 12:54:10   
Taula
Če me direkt prašam povem po resnici..če pa nič ne praša sem pa tiho. Pač zamolčim.user posted image  Pol sem iskrena.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.7.2007 12:57:27   
Fiona23
Kar se pa cunjic pa čevljev tiče pa vem, da tipi nikoli ne bodo razumeli...

LP, Bejbika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.7.2007 12:57:49   
Pajaca
Moj je itak človek, ki opazi vsako stvar. Tud, če bi rečmo čevlje skrila med druge, al pa si kupila majčko, bi prvič ko bi jo mela opazil, da je nova, tko da bv se lagat pa prikrivat.

Me pa nikol ne sprašuje če sem kej jedla v službi, pa kaj je to, pa itak če rečem mal sadja bo vedu da lažem, ker sadja ne maram.

Glede cen mi je bv lagat, pa itak on ne sprašuje. Pa še tak je, da je on tist k sil naj kaj kupim, pa da ni važn kok stane, sam da sem lepa. Tko da če si kaj drazga kupim... ma saj sama zaslužim, zakaj ne bi kupila.

Je pa res, da mu kdaj kej ne povem, ker se mi zdi bv da mu povem. Rečmo če mi mama utruja po telefonu da sem bajsasta, ja pa kaj naj ga s tem morim???? K ga itak ne zanima. Al pa če mi kakšna prjatlca govori kako ma probleme s tipom pa to... k da ga zanima.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.7.2007 13:01:40   
muška
Sem iskrena, sem se pa zdaj spomnila,kako je 1x pri nama prišlo do fajta razen zaradi majhne laži o hrani user posted image user posted image user posted image

namreč, popoldan sem imela predavanja, mojmu sem naročila naj gre jest k mami, ker nisem imela časa kuhat. No postala sem lačna in sem si na hitro naredila testenine v špinačni omaki z veliiiko česna-tako kot obožujem. user posted image

No na poti domov iz faksa me kliče moj možek, če sem kja jedla, jaz pa eh, nič takega, pridem domov, prisrdim po česnu in on pop... kje sem bila, da on misli, da sem na faksu, jaz pa verjetno kje drugje in da imam ljubimca, in da sem rekla, da nisem nič jedla in srdim po česnu in kako to, ... itd .  No potem sem natrosla spet eno laž ( ne vem zakaj), da sem jedla tuno iz konzerve s česnom (tudi to obožujem), sem se pa vsemu temu tako smejala, da je še bolj popizdil . No pol sva se pomenila, jaz pa sploh ne vem zakaj sem tako ravnala. Mogoče zato, ker je prvič pokazal ljubosumje in negotovost, ne vem, v glavnem, to je bila prva stvar , ki sem mu jo  priredila user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.7.2007 13:25:16   
purple
Sem iskrena in to pričakujem tudi od mojega partnerja. Doživela sva leto neiskrenosti- ne hvala, nikoli več.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

spol, nuhalna svetlina
Admin

Lep pozdrav! Zanima me, koliko tocna je napoved spola pri nuhalni oz. kaksne izkusnje ima katera pri tem? Se bolj me zanimajo izkusnje pri dr. Kudrovi.

. (84%)

. (16%)

Število vseh glasov: 50

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!