|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: izkrenost
26.7.2007 13:27:08   
Anonimen
iskren sem ampak izkren pa nisemuser posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
26.7.2007 13:27:55   
Taula
Ma ne hecajte jo no glede tega. Se je pač zmotila. Sej se vsak.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.7.2007 13:34:18   
Anonimen
ja mal jo pa lohkuser posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: iskrenost
26.7.2007 13:44:10   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Fiona23

Kar se pa cunjic pa čevljev tiče pa vem, da tipi nikoli ne bodo razumeli...

se strinjam, pri meni čevlji ostanejo še kakšen dan v avtu in s potem počasi preselijo v omaro. Etikete  od oblačil pa zelo hitro stran vržem .user posted image

Glede hrane  pa nimava nobenih skrivnosti.

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.7.2007 14:21:00   
nuala
Glede hrane sem kar iskrena, dobro ve za škatle od piškotov in ovitke od čokolade pod posteljo.

Če pa sem na netu in me vpraša, kaj gledam pa sigurno rečem, da kakšno bo vreme pojutrišnjem, čeprav v resnici prebiram sezname hrtov, ki so na voljo za posvojitev.

Nikol ni slabo imeti kakšno skrivnost, nedolžno, seveda.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.7.2007 14:28:45   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Nikol ni slabo imeti kakšno skrivnost, nedolžno, seveda.

Ja, sj, včasih mam....da ga pozneje lahk presenetim.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.7.2007 14:54:35   
maliva
kakšno bo vreme pojutrišnjem, čeprav v resnici prebiram sezname hrtov, ki so na voljo za posvojitev.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa od kod jemlješ take ideje?

drugače pa, ja, sem iskrena. razen kadar hočem nekaj doseči (recimo, da gremo od doma šele zvečer in ne takoj po službi), si najdem toliiiiko razlogov, da nazadnje popusti. Mogoče iz ljubega miru ali iz preventive, ker naenkrat dobim dar govori (drugače bolj tiha..)

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.7.2007 14:54:38   
Anonimen
Jaz mu vse povem...včasih še preveč user posted image
Nimam kaj skrivat...niti čevljev...niti kil...niti tortic...sploh pa ne motorja v službeni garaži...aja, ups...druga tema user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
26.7.2007 15:50:54   
Anonimen
Včasih mu kot paradajz rdeča priznam da sem si domov naročila in zmazala sama celo veliko pizzo, pa se mi samo reži in reče da upa da je bila dobrauser posted image .

Ali pa najde kje kak papirček od čokolade, in pride za najbolj resno faco na obrazu vprašat kaj to pomeni in zmore ostat resen natančno 10 sekund preden prasne v smeh in mi reče naj ovitek drugič pospravim in se ne čudim več zakaj imava mravlje v spalniciuser posted image .

Male skrivnosti pa je vedno treba imeti, saj on meni tudi vsega vedno ne pove. Le kdo bi to poslušal, da zvečer pride domov in si dve uri razlagava vse kar sva tisti dan počela, o čemu sva razmišljala.....meni se zmeša zravenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
26.7.2007 20:31:41   
Anonimen
Seveda kakšno ceno zaokrožim navzdol včasih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Iskrenost
26.7.2007 21:06:59   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: snake

jaz učasih, ko me moj vpraša, kaj sem jedla v službi, rečem da sem pojedla malo sadjain kako solatko, a v resnici smo s sodelavko zmazale porcijo iz kitajske al pico, al kaj drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je tole dokaz za trditev, kako smo moški z Marsa, ženske pa z Venere ..... tudi petnajst al pa še več doktoratov mi namreč ne bi pomagalo vsaj približno razumeti pointa takele laži  ..... mislim, ej, WTF ..... kaj si jedla je potrebno prikrivat????????? Ja pa že, no user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.7.2007 21:17:37   
Anonimen
Daddy, to pa zato, ker se delamo fine in se pred moškim sprašujemo, kako to, da smo se zredile, pa tako malo jemo.Zato raje prikrijemo, kaj vse smo pojedle, da ne bi mislili, kakšne pujse smo.user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
26.7.2007 21:20:10   
Anonimen
user posted image user posted image jaz mojemu ne morem prikrit kasj jem,ker me vedno vidi in samo obrača oči,ko si spet nesem zalogaj v posteljo.user posted image user posted image user posted image za zajtrk pa tablete za hujšati.
Je rekel a ni škoda denarja za te tablete raje si kupi škatlo keksov.
Itak na koncu kupim oboje od tablet do keksov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
26.7.2007 21:20:33   
daddy
   Pujse ??????? Takoj v kopalnico pa usta umit, madona, kake besede ...  si ne predstavljam dedca, ki bi o svoji partnerki mislil kaj manj, kot da je boginja .... le od kod zdaj "pujsa", ljubkovalno user posted image user posted image  ??

Nežna, ne se trudit. Moški sem, ne bom zastopil ( in to ni v hecu ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
26.7.2007 21:23:53   
Anonimen
Saj vem, da moški ne razumete, da je za nekatere ženske hrana tolažba, zato kadar ni pri moškemu razumevanja, ali nas kaj drugega teži, gremo papcat.Moški greste pa na pivo, ki tudi redi.user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
26.7.2007 21:30:13   
daddy
   Moška logika: jest greš, če si lačen. Takrat ješ, kar ti pač paše ali je na razpolago. Nobene globoke filozofije. Na pir greš, če se ti pije pir. Aja, nekateri ga res kr iz navade, to vem, pa še pri količini pretiravajo. No whatever, sej point teme ni zdej v tem, kaka je moška logika.
   V glavnem, če bi rabil tolažbo in razumevanje svoje partnerke, bi ji to povedal najbrž z besedami, ne s hrano   user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.7.2007 21:31:41   
Anonimen
Kaj češ, ženske smo čudna bitja.user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
26.7.2007 21:32:35   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: nežna

Kaj češ, ženske smo čudna bitja.user posted image

Ja, v ženskih očeh pa moški .... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
26.7.2007 21:33:50   
Anonimen
Ja, v ženskih očeh pa moški ....

user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
26.7.2007 23:51:34   
Anonimen
jaz sem do mojega vedno iskrena ker ne počnem ničesar takega, da bi mu morala prikrivati

da bi mu pa rekla da sem jedla nekaj v resnici sem pa nekaj drugega, mi je pa skrajno smešno, morda celo absurdno. Niti si ne predstavljam, da bi me spraševal kaj sem jedla, se ne bi spomnil na kaj takega, dvomim da ga zanima

če bi šla midva na poroko, me ne bi obremenjeval s takimi stvarmi, bi bila pač jaz debela v tisti oblekici oz. bi se meni videl trebušček, se pravi bi se sekirala jaz!

Bi pač vedela za kako drugo poroko da se ne nažiram preveč, da bi me pa on o tem spraševal če se držim pa ni šans, se ne obremenjuje s takimi smešnimi zadevami, imava veliko bolj resne zadeve v glavi!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
27.7.2007 8:45:34   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: snake

jaz učasih, ko me moj vpraša, kaj sem jedla v službi, rečem da sem pojedla malo sadjain kako solatko, a v resnici smo s sodelavko zmazale porcijo iz kitajske al pico, al kaj drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je tole dokaz za trditev, kako smo moški z Marsa, ženske pa z Venere ..... tudi petnajst al pa še več doktoratov mi namreč ne bi pomagalo vsaj približno razumeti pointa takele laži  ..... mislim, ej, WTF ..... kaj si jedla je potrebno prikrivat????????? Ja pa že, no user posted image user posted image user posted image

Ampak jaz tudi ne štekam poante tele laži. Madona, a to pomeni, da sem po duši moški? user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.7.2007 9:26:34   
snake
tisti ki niste prebrali vse poste, vam napišem še enkrat, da sem KAO se probala dva tedna malo bremzat pri hrani, ker imamo jutri eno poroko, in sem hotela dat dve kilce dol, da bo trebuh člisto raven.................ker nisem zdržala, sem se mojem zlagala, ko me je vprašal kako z dieto, kaj si se držala v službi.......sem mu rekla da ja, da sem jedla samo sadje, zelenjavo.................drugače pa parkrat na leto ko rečem zdej pa dva tedna čiščenje telesa, pa vedno se je kje pregrešim, pa mu tega ne povem če me vpraša, ker sem že sama razočarana, ker mi ne uspe, ne rabim še njega da se mi smeji,  ker se mi vedno, nasmeji in mi reče da sem super taka kot sem, ampak jaz hočem bit super sebi, ne njemu, in nočem pridet do te točke, da ti moški govori, da si super in tako se zapustit in si mislit, ma sej če sem njemu uredu..................nočem tega, hočem se počutit dobro in lepo zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image joj sem dolga, vglavnem, slovničnih napak je dosti, ampak upam da ste kaj razumeliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?