|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Intima, ko otrok spi v spalnici
9.6.2006 14:02:23   
Grascakinja
Kako vam gre intimnost s partnerjem, ko otrok spi v spalnici staršev, bodisi med staršema ali v svoji posteljici?
Se lahko popolnoma sprostite in seksate tako, kot ste, preden ste postali starši?
Tisti, ki imate otroka v svoji postelji, prakticirate potem spolnost izven spalnice?
Skratka, zanima me, kako vam kaj gre spolnost, odkar imate otroke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Intima, ko otrok spi v spalnici
9.6.2006 14:05:19   
Anonimen
Jaz samo povem eno zgodbico, kako je bilo, ko sta se zadnjič zahec tepla Tibor in še en fantek, star tri leta, ki spi v spalnici pri starših.
Nekaj sta se valjala po travi, pa Tibor skoči na njega, fantek leži pod njim in ga objame z nogami ter ga začne lubčkat. Točno se je videlo, od kje mu to.user posted image

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2006 14:06:31   
Grascakinja
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2006 14:07:06   
tamala83
Ema spi v spalnici v svoji postelji, kar ne moti najine intimnosti. no, se še ni zgodilo, da jo bi. mama srečo, ker najkasneje ob 9ih zaspi, in spi celo noč, tak, da stem res nimama težav

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2006 14:09:44   
total
Če spi v spalnici opravljamo domačo naloge v dnevni sobi.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2006 14:11:15   
Maleal
Marcel spi v spalnici v kinderpetu,tak da mi2 s tem nimava težav,navadno stvar opravima v kerem drugem prostoru,če pa se zadeve lotima v spalnici,to malega ne moti ker ko spi,spi konkretno,mi2 pa se odklopima,kot da sva sama.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2006 14:11:21   
Anonimen
Mi2 sva to področje kmal preselila v dnevno (raztegljiva sedežna) al pa kam drgam. V spalnci meni ni šlo. Skoz sem poslušala dihanje otroka, se trudla, da bi bla tih, pa v temi mi ni pasal, dokler  ni vse skup padl v vodo, nism mela nobene vole več za user posted image , moj je bil zafrustriran ker nisva več skor nč . Od selitve user posted image  naprej je pa zakooooon user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2006 14:12:13   
KIRA
pri nama ni večjih težav, v glvanem zato, ker mene še vedno bolijo šivi od CR (lani oktobra), pa le bolj poredko kaj počneva v tej smeri. kadar pa že, pa običajno ko otroci spijo, da imava mir...

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2006 14:20:37   
jasnika
verjemi če sexaš v istem prostoru kot spi tvpj otrok te bo slej ko prej šlišal ali videl, kako pa ti veš kaj otrok sliši
midva tud spima v isti sobi kot hčera, zato pa ponavadi sexama v kopalniciuser posted image , pa ni nič hudega
to debato glede sexa in otroka v sobi majo ravno sedaj v vrtcu pri moji hčeri, ko majo občasne težave z takimi otroci ugotavljajo vzgojiteljice, zato mislim da je za premislit

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2006 14:25:36   
Sita
Midva z možem sva mnenja, da otrok nima kaj delat v zakonski postelji, da ne sme spat zraven staršev, ne le zaradi tega, tudi zato, ker absolutno mora imeti svojo posteljo, da se vsi dobro spočijemo, da se ga ne pomečka in da zmeraj lahko zaspi sam, brez staršev neposredno ob sebi - da se navadi na samostojnost.
Če že nima možnosti spati v svoji sobi, ker je nima, mora imeti vsaj svojo posteljo ali zibelko, če je še dojenček.
Dokler je še dojenček (star tja maksimalno do 6 mesecev) po mojem ni problema, če se ljubita v istem prostoru kot otrok spi.
Kasneje pa si jaz ne bi več upala. Intimnost med starši je stvar staršev, otrok nima tu kaj iskati. Lahko ga le prizadene (mene je, ko sem bila otrok), ker ne razume oziroma si po svoje razlaga in lahko negativno vpliva na njegov kasnejši odnos do spolnosti in celo ne spoštuje več svojih staršev.
Torej, če morate spati vsi v isti sobi - zakaj se ne bi šla ljubit drugam? V kopalnico, na primer, ali v dnevo sobo ali kuhinjo ali kam ven .... pač drugam? 
Sama se ob pristnosti otroka, pa če je še tako majhen, ne bi mogla nikoli sprostiti. Če bi me zalotil kak odrasel človek, me še malo ne bi bilo tako sram kot pred otrokom, ki je nedolžno, nebogljeno bitje in vse vtise vase vsrkava in si marsikaj zapomni - če ne drugače, pa podzavestno.
Seveda pa se ni problema objemati in poljubljati poleg otroka, s tem, da se zraven objame tudi njega ...

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.6.2006 14:33:56   
muki1
Naš drugi otrok je bil spočet v dnevni sobi. Pa za silo je kopalnica tudi dobra user posted image . Nikakor se ne bi mogla sprostiti in seksati v spalnici pred otrokom. Naj intimne stvari ostanejo intimne. Ob priliki ( čez kakšnih 15 let - 20 let user posted image , pa ji bom itak razložila, kako se stvari streže, nič ne bo z demonstacijo pred otrokom 9).

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.6.2006 14:46:40   
Grascakinja
Da ne bo pomote, midva sva tudi dislocirana, čeprav ima pupika svojo posteljico ...user posted image  samo sprašujem, kako je drugje....user posted image  sploh ker si ne predstavljam, če so trije v postelji vsako noč, kako potem to gre...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.6.2006 15:10:21   
*goldfish*
Midva tudi grema kam drugam user posted image , ker se ne moreva totalno sprostiti, če smo vsi v istem prostoru. Da bi pa seksala, ko bi mali spal na najini postelji.... to mi pa še na kraj pameti ne pride.

Sicer moj nečak je večkrat zalotil mamo in atijia pri deluuser posted image  in se je vedno bunil v smislu: pa kaj spet to delata, ker ne morem spati. user posted image  Sicer pa za zdaj vidnih posledic ni! Kot recimo pri prijateljičini hčerki. Kjerkoli, kadarkoli in s čim koli se prav pogosto čez dan samozadovoljuje. Drgne se. In punci to zelo paše, mamica pravi, da ima včasih mokre hlačke in da je vsa potna. In punčka bo stara 3 leta za mesec dniuser posted image Tu bi se pa jaz malo zamislila, če je prav, da pred otrokom, ki spi oz. ne spi (če vidi kako se zadevi streže) v njuni postelji, da seksata.  

Neposredna povezava do sporočila: 13
9.6.2006 15:22:26   
Anonimen
Midva tudi ne seksava pred otrokom, ker je imela moja sestra probleme, ko je njun triletnik natepaval povštre in vse ostalo, kot je videl to starše počet. 

(odgovor članu *goldfish*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.6.2006 16:49:50   
Sita
No, meni je hčerka povedala, ko je bila še v četrtem razredu, da je njen sošolec povedal učiteljici in seveda vsemu razredu, kako je nekoč ponoči, ko je šel lulat, pri vratih spalnice slišal mamo in ata, ko sta glasno dihala in pogledal skozi ključavnico in videl, kaj sta počela.
Moja hčerka je rekla, in to gre učiteljici pravit. Le kako bo drugič na sestanku učiteljica gledala njegovo mamo ali ata.
Najstarejša hčerka pa mi je nato rekla: "Če bi jaz vaju kdaj videla, bi takoj pobegnila od doma!"

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.6.2006 16:51:15   
Sita
Najbrž tudi dečki to sprejemajo drugače kot deklice.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.6.2006 17:08:12   
* Mateja *
Smo pa tudi taki, ki še živimo pr starših, si štimamo stanovanje in imamo na razpolago samo eno sobo in spimo vsi trije v njej, mali ima svojo posteljico.
In kaj čmo druzga kot da user posted image user posted image user posted image v sobi. Morš mal odmislit otroka, če se pa slučajno zbudi, pa mal počakaš!!! Sploh ni panike!!!

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.6.2006 17:11:16   
tulip
Ne vem, mogoče je odvisno od  starosti otroka in ali ve, kaj starša počneta ali si sam v temi zamišlja, da npr. oče mamo tepe, pa da jo hoče ubit in podobno, ker ona tako stoka...user posted image  
Jaz vem, da sem imela sobo zraven staršev in sem ju kdaj ponoči slišala, ker sta bila glasna in sta me nehote zbudila, pa vem da sem jim rekla: Dejta že mir ker ne morem spat! In je pomagalo, ker je vse takoj potihnilo....user posted image
Sem bila pa več kot 6let stara. In nimam travm zaradi tega, ker sem vedela za kaj gre.user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.6.2006 18:30:52   
jasnika
mateja ot sem že napisala smo mi tud vsi v eni sobivečino časa imamo le to na razpolago in grem raje sexat v koplanico kot pa da bui me hčera slišala kaj šele videla med nogami svojega atija
veš jaz mislim da otroci niso kar tako, se jih ne da okol prenest

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.6.2006 22:42:05   
natalia
smo vsi 3-je v eni sobi in je malo težko bit tiho in pri miru nonstop ter pazit, da se otrok ne zbudi, še posebej če postelja škripa!!!

komaj čakam, da bomo na svojem, takrat bosta ata pa mama telovadla!!

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.6.2006 23:00:38   
Anonimen
Madonca, kakšna debatauser posted image

Ni variante, da seksam v isti sobi z otrokom, pa četudi je bil star 1 teden....

Imava rezervno spalnico zvano jebodromuser posted image user posted image user posted image  pa vse ostale prostore.

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
9.6.2006 23:04:46   
natalia
user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.6.2006 21:23:43   
Babaloo
Zakaj bi sploh morali seksat v spalnici?? Je pa ja drugje tudi fajn: kopalnica, dnevna soba, kuhinja,...
Midva pač ne seksava s spalnici, ker mala še spi tam- v svoji postelji.
Se pa nama kdaj pa kdaj zgodi, da si ponoči zaželiva drug drugega in takrat pač seksava v postelji. Sva pač malo bolj tiha, da je ne zbudiva.

Neposredna povezava do sporočila: 23
13.6.2006 11:55:26   
Mateja*
Tud midva sva te stvri preselila v dnevno sobo na raztegljivo sedežno, čeprav naš mali spi v svoji posteljici, ampak tud jaz ne morem v spalnici, ko samo poslušam da se ne bo zbudil, da bom dost tiho...
Se raj v dnevni al pa kopalnici  sprostim in uživam.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?