|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imate prijateljice, ki jim zaupate?
9.2.2005 13:45:07   
BOLHICA2004
Mene pa zanima, ali imate vse takšno prijateljico, kateri lahko čisto vse zaupate? Npr. ko se skregate s svojim partnerjem, ji poveste, zakaj in kako....
Jaz take prijateljice nimam in mi je tako hudo, ko včasih moraš nekomu povedat. Večkrat ko se z možem zgrabiva, bi potrebovala nekoga, da me potolaži, da se mu zjočem na rami, a tega nikomur ne povem. Vsi mislijo, kako idealen par sva, saj sva v družbi oba ful ok eden do drugega, ko pa prideva domov, pa je druga pesem.
Imam zelo veliko kolegic, ki si zaupamo take splošne svati, da pa bi šla nekomu razlagat vse, kaj se pogovarjava in kregava z možem, pa enostavno ne morem. Kot prvo, se mi zdi, da bi me potem, ko bi se z možem pobotala, čudno gledale, kako sem še lahko z njim. Kot drugo pa, skupaj po parih hodimo ven na pijačo in če bi se kateri zaupala, bi potem zvedela še katera druga in bi spremenile mnenje o mojem možu, pa družba ne bi bila več enaka. Moj mož pa je zelo družaben človek in vsi ga imajo zelo radi!
Kako pa je pri vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.2.2005 13:46:09   
dory
Imam...tiste prave,pa sem spoznala sele v zadnjih dveh letih,ko so mi v najhujsem stale ob strani...ni jih veliko,so pa prave :)...in vesela sem da so :):bravo:

(odgovor članu BOLHICA2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2005 13:46:18   
Anonimen
Imam eno, kateri lahko povem čisto vse in ene tri, katerim povem 90%.

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2005 13:48:52   
mammika
Ja jest jo imam..čeprav se malokdaj skregava z "možekom" je tud kej druzga velik za povedat..Tko da je pa res hudo če nimaš nikogar komur bi se lahko zaupala....Če ti pa ni do tega da bi govorila tem svojim "prijateljicam" je pa bolš da ne govoriš......

To je sam moje mnenje

LP :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2005 13:51:06   
Anonimen
Nobene, kateri bi povedala prav vse.
Imam eno zelo dobro prijateljico, s katero se žal vidiva zelo redko, saj živiva daleč stran, po telefonu pa vsega tudi ne moreš povedati.
Na RR imam pa eno, kateri zaupam večino stvari in z njo se največkrat pogovarjam (si pišem). Upam, da jo bom tudi imela priložnost spoznati osebno.

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2005 13:55:41   
Sara3
Pozdravljena,

imam 3 dobre prijateljice. In tudi sama včasih, ko se skregam z mojim ne tečem k njim, da se jim izpovem. Mogoče tudi zaradi tega, ker so 2 od teh novopečene mamice, pa nima smisla da jih obremenjujem. 3 prijateljica pa se glih obratno - ona zateka k meni na izpoved. :) Je pa res kaj tekega kar se dogaja pri vas, se pri nas ne in upam, da se tudi ne bo.
Če se želiš samo spovedat ali kakšno mnenje, pa kar sem gor napiš!!

Lp,

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2005 13:58:15   
baguSka
Tud jst mam eno tako, čeprou so taki trenutki ko jokam zelo redki. Večkrat jaz poslušam njo.;) Imam pa srečo, ker se velikokrat o raznih problemih pogovarjam tudi s svojo mamo, ki me vedno potolaži pa četudi preko telefona. In so stvari k se glede njega lahko pogovarjam tudi s svojo taščo, saj ga ona le najbolje pozna!;) Imamo pa zelo odprte odnose, tko da to sploh ni problem. Upam da bo vedno tako ostalo. Moram pa priznat, da se lahko veliko izpovem tudi tukaj na RR.

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2005 13:58:18   
KIRA
jaz sem zelo nezaupljiv človek,, če pa že zaupam, pa takim ljudem, s katerimi nimam slabih izkušenj. z vsemi prijatelljicami - predvsem bivšimi, imam slabe izkušnje, zato po večini nimam več kontakta. zato sem pa tako vesela, da sem našla RR, ker dostikrat berem kak post, ko imate druge podobne težave ali pa dogodke kot jaz in se je laže pogovorit, pač ena drugo bolje razumemmo. 9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2005 14:09:43   
Anonimen
Eno pa še tej ne zaupam vsega,nekaj pa moraš skrit in imet čisto zase.Imam slabe izkušnje:leta sva si z sestrično vse zaupali,pa se ji je enga dne strgalo in mi je vse pod noge vrgla.Ne hvala vsega pa ne bom sčvekala.

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.2.2005 14:10:35   
pravljica
tudi jaz nimam nobene takšne, bi si pa tega zelo želela...krivdo pripisujem temu, da sem se po poroki preselila - to je blo pa takoj po 4. letniku SŠ in od takrat dalje je bilo čedalje manj stikov s takratnimi naj prijateljicami, ki smo si povedale res čisto vse...pogrešam to in bojim se, da tega pri meni več ne bo nikoli

Neposredna povezava do sporočila: 10
9.2.2005 14:16:26   
baguSka
Pravljica nič ni zamujeno. Le poklicati moraš. Naredi prvi korak. Pri meni je blo isto ko sem se preselila. Konec srečanj in vsakršnih stikov. Pa sem se opogumila in poklicala. In najboljše mi še vedno stojijo ob strani! Jaz pravim da nikoli ni prepozno, če so bile prijateljice prave!;)

Neposredna povezava do sporočila: 11
9.2.2005 14:17:14   
baguSka
No, bile daj v oklepaje!:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 12
9.2.2005 14:17:35   
Anonimen
Jaz imam dve. Pa saj nista ne vem kako dobri prijateljici v smislu, da bi mi bila njuna značaja blizu. Samo sami sta v življenju že marsikaj dali skozi, tako da vse razumeta.

Neposredna povezava do sporočila: 13
9.2.2005 14:18:17   
BARBARA R.
Imam eno,sicer si pa tudi s sestro vse poveva.

:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 14
9.2.2005 14:18:48   
NinKa
Ja imam dve sta mi ostale in eno sem vzadnjih 2 letih spoznala.
Glede na to, da se z dragim, naceloma ne kregava, razen kake "gospodinjske", nimam kaj dosti v tej smeri za povedat. Je pa res, da ker sem edina ki ze imam :duda: in sem si ga upala imeti je pac nas maneken glavna tema, ce smo na :kava:. Ko pa smo na telefonu al pa mejlih pa so teme najrazlicnejse- letos so aktualne poroke.:bravo::bravo:

Je pa res, da sem veliko "prijateljic" izgubila ko sem zapustila svoj kraj.

Neposredna povezava do sporočila: 15
9.2.2005 14:20:26   
tina.nika
Ja imam. Eno samo PRAVO prijateljico:angel:, ki ji zaupam vse.
lp, Tina

Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
9.2.2005 14:30:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 17
9.2.2005 14:44:10   
baguSka
Baby tud jst sm mela tazga prjatla.. Celo dva! In se je pri obeh po nekaj letih izkazalo, da mi ne privoščita ljubezni, ker sta zaljubljena u mene..:zmeden::grrr:

Sm pa prej pozabila napisat, da je prvi ki mu karkoli povem moj fant. Se pravi najprej povem vse njemu in se že z njim skregam tud na smrt če je treba, potem se skupi zjokava in nazadnje skupi pobotava. Šele nato pridejo ostali.;)

Neposredna povezava do sporočila: 18
9.2.2005 15:04:14   
Pupica
hm...mene je življenje kaj hitro izučilo, tako da ne zaupam nobenmu.Ni problem v ljudeh, problem je v meni:zmeden:

In moram rečt da imam prijateljice katerim zaupam vse 100%.Kako to zgleda?Ja jih je ne 10, pa vsaki od njih povem 10%.

Največkrat povežem ljudi z njihovimi usodami. Kajti najbolje te lahko razume le nekdo ki je dal podobno zgodbo skozi kot ti, pa še ta ima lahko včasih kljub temu različne poglede in stališča.

Je pa res da pregovor ne boj se sovražnika, boj se prijatelja še kako drži. Prijatelji(če jim seveda damo to možnost)o nas vedo veliko več kot sovražniki
:hudicek::hudicek::hudicek:

Lep dan in čim manj izkoriščenega zaupanja!
:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 19
9.2.2005 15:29:30   
kimi
Jaz čisto vse zaupam le eni, ostale so še malo otročje in se niso izkazale za prave prijateljice. Samo eni lahko popolnoma zaupam in tudi ona meni.

Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
9.2.2005 15:41:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 21
9.2.2005 16:02:15   
Anonimen
Čist čist vsega ne povem nikomur. 98%:)- pa zdajšnji sošolki. Končno imam nekoga, ki mu lahko tolk zaupam!:rozica:
Pol mam pa še ene par prijateljic, k jim mal zreducirano povem, pa prjatla..:)

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 22
9.2.2005 16:07:19   
Maxica
Moj najboljši prijatelj je moj mož:love:. Drugače pa imam par zelo zelo dobrih prijateljic, ampak mislim, da nobeni ne zaupam vsega 100%.

Neposredna povezava do sporočila: 23
9.2.2005 17:01:40   
Pia73
Jaz 100% zaupam le možu, prijateljicam pa vsaki nekaj,...

Neposredna povezava do sporočila: 24
9.2.2005 17:10:45   
kimi
Dobro ribica tud jaz ji ne povem vsega...če se na veliko skregava že male prepire pa ne sicer ji povem samo glede mene. Glede drugih nikoli ne govorim

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?