|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imate prijateljice, ki jim zaupate?
9.2.2005 17:36:16   
African queen
Tudi jaz zaupam samo mojemu :love::love:,drugače pa imam tri dobre prijateljice ampak jim ničesar osebnega ne zaupam..bojim se,da bi stvari,ki jim povem nekega dne uporabile proti meni!

(odgovor članu BOLHICA2004)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.2.2005 17:37:04   
Anonimen
Ne, nimam. Nikoli nisem imela. Imam le eno kolegico, kateri lahko povem 30%. Ostalo obdržim zase.

Neposredna povezava do sporočila: 27
9.2.2005 17:38:54   
SILVA
Jaz imam dve pravi prijateljici,kolegic pa koker hočeš.
Ti dve prijateljici sta najboljši,lahko si zaupamo vse in si pomagamo,včasih samo z ramo,da se na njej zjoka,včasih tudi kaj drugega.
Nobena pa ni še nikoli spremenila mnenja o mojem možeku zaradi tega in tudi jaz ne o njihovih možekih.Vsi smo dobri prijatelji.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 28
9.2.2005 18:14:11   
Nogavička
Imela sem jo pa so se najine poti razšle, ko se je preselila v Avstrijo. Se sicer slišiva in si piševa a ni isto kot prej, ko sva bile non stop skupaj.

Mi je pa najboljši prijatelj moj mož, pa s sestro se tudi zelo dobro razumeva. No in še nekaj dobrih kolegic za kakšen klepet ob kavi bi se tudi našlo.

Se pa nama z možem zdaj dogaja, da srečujeva in obnavljava prijateljstva s frendi iz študentskih časov. Kar je super, ker nas zdaj povezujejo še otroci.

L.p.

Tea

Neposredna povezava do sporočila: 29
9.2.2005 18:18:03   
*maja
Jaz sem mislila, da jo imam, pa se je takrat, ko sem prvič rodila izkazalo, da jo pravzaprav nimam :(. In od takrat pravzaprav nimam nobenih t.i. dobrih prijateljev. Žal :((.

Neposredna povezava do sporočila: 30
9.2.2005 19:17:04   
Annny
Nimam. Nisem tak tip, da bi komu povedala prav vse.

Neposredna povezava do sporočila: 31
9.2.2005 21:50:14   
polona2
Imam prijateljico, sotrpinko;), sva skoraj sosedi, spoznali sva se pa v porodnišnici:zmeden:, kjer sva bili skupaj v sobi,včasih ena drugi malo "pojamrava", v glavnem se pa debata vedno vrti okoli juniorjev, skratka, ne vem, kaj bi brez nje:bravo:,
medtem ko so se druge prijateljice:zmeden: po porodu kar malce distancirale od mene:zmeden2: in so postale bolj "kolegice":zmeden2:, hmmm, ja, ta zadeva me kar malce bega:((...

Neposredna povezava do sporočila: 32
9.2.2005 23:35:56   
Gina
Ja, seveda mam in ne vem, kaj bi brez njih. Včasih sem čisto vse delila z mojo mami, bila je res prava prijateljica in nikdar ni nič izkoristila proti meni. Samo je žal ni več.:rozica:
Sedaj imam eno prijateljico, ki ve čisto vse in se tudi slišiva vsaki dan, pa dve, ki jima povem skoraj vse.:)
Moj lubi je pa tisti, ki je moj najbližji prijatelj- edino ženski čvek pač spada med ženske, a ne.:)-

Neposredna povezava do sporočila: 33
10.2.2005 0:16:00   
Iren@
Moj mož je moj najboljši prijatelj in kritik, imam dve prijateljici, imamo podobne življenjske izkušnje, zato se lahko pogovorimo o vsem.
Včasih sem se več pogovarjala z mojo mamo, a odkar sem poročena je le mož tisti, ki mu vse zaupam in z njim vse predebatiram.
Prijateljici prideta prav za "ženske" čenče in za kritiziranje možičkov.

Neposredna povezava do sporočila: 34
10.2.2005 0:17:43   
Annny
Ja, polona2, dogaja se nama isto..
Jaz imam 'prijateljic' pravzaprav veliko..ampak zdaj, po porodu, je vse čisto drugače..Že sam pogovor! Nekdo, ki nima otroka, pač težko razume, kako se pogledi na svet, čustvovanje itd. po rojstvu otroka spremenijo!
Jaz prav vse povem edino mojemu :love:, ker mislim, da edini razume in ker nikoli odkar ga poznam (saj bo skoraj 10 let!) ni izdal mojega zaupanja. Res ga zelo cenim in občudujem (tako in drugače:)-).
No, kakorkoli..
Imela sem najboljšo prijateljico od OŠ dalje, vse sva si zaupali..ampak časi se spreminjajo in ljudje tudi..danes imava drugačne interese, cilje itd., tako da njene družbe niti ne pogrešam. Za tak hiter čvek jih pa poznam veliko--in je včasih prav fajn, se prileže...tako za dušo9nebesa Da bi pa govorila z njimi o zelo osebnih stvareh- to pa ne.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?