Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima ktera kak fajn recept za torto 24.1.2007 10:53:28
|
|
|
|
pety78
|
Odličen recept, pa fajn jo navlaži. http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=3603 V mojem albumu pa še ena ideja torte za punčke.
< Sporočilo je popravil pety78 -- 24.1.2007 10:55:40 >
|
RE: Ima ktera kak fajn recept za torto 24.1.2007 11:04:20
|
|
|
|
total
|
Sm glih zadnič pekla torto iin sm spekla bisvit iz 6 jjac in razrezala na 3 dele.Ta srednji del sm spekla temnega. Potem sm fajn navlažila z sokom od jaod iz kompota,namazala z smetano+noter zmešano nutelo,da je prišla kot krmema,gor nadevala jagode in spet ponovila,super torta,vlažna in zelo okusna.Lako jo preliješ z čokolado ali pa namažeš z smetano in malo okrasiš.
|
|
RE: Ima ktera kak fajn recept za torto 24.1.2007 11:14:46
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz sem imela en super recept za biskvit. Vsi ti bistkviti so meni presuhi, tisto, da jih pa poliješ s sokom ali kompotom, ap mi je neki najbolj bljack, celo če eni pretiravajo. V glavnem se je biskvit že speku, da je bil sočen in ne suh in ga nisi rabu nič polivat. Samo si ga s kakšno sočno kremo namazal in je bila torta super. Sam se mi je nekam skril in ga trenutno ne najdem , bom probala poiskat in če koga zanima, bom napisala. Poanta pa je bila v mešanju jajc in zelo počasnem dolivanju majhne količine olja.
|
|
|
|
RE: Ima ktera kak fajn recept za torto 24.1.2007 11:28:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena ful lahka: Biskvit: Kolikor jajc, toliko moke, npr. 5 jajc, 5 žlic moke (ali namesto ene moke eno čokolade v prahu, če želiš čokoladen biskvit), kakšne 4 žlice sladkorja, vanilin sladkor, pecilni prašek. Zmiksaš rumenjake s sladkorjem in posebej narediš sneg. Nato steg streseš k rumenjakom, dodaš moko in kakšno polovico vrečke ali malo manj pecilnega praška in zmešaš. Daš pečt na 180 stopinj, kakšne dobre pol ure. Vmes pečice ne smeš odpirat, po pol ure pa lahko testo vzameš ven, ga prebodeš z nožem, in če se na nož nič ne prime, je pečeno. Nadev: Zmiksaš 3 sladke smetane in nato dodaš 30 dkg čokolade v prahu. Za glazuro stopi v parni kopeli jedilno čokolado, ki ji dodaš margerino, lahko tudi kakšno žlico ali dve mleka.
|
|
|
|
RE: Ima ktera kak fajn recept za torto 24.1.2007 11:42:21
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ena ful lahka: Uuuuu, ta pol nič ne redi, al kako? Ja, ja, saj vem, da misliš s tem, da je enostavna.
|
RE: Ima ktera kak fajn recept za torto 24.1.2007 13:01:49
|
|
|
|
g
|
Taša si že slišala za Šah torto - spečeš temni in svetli biskvit, nato izrežeš 3 kroge in kombiniraš svetli in temni biskvit - ko torto režeš ima rezina obliko šahovske table!! LP
|
|
|
|
RE: Ima ktera kak fajn recept za torto 25.1.2007 9:52:43
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Odličen recept, pa fajn jo navlaži. http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=3603 Božanska torta, jo naredim vsaj dvakrat na mesec, pri nas jo vsi obožujejo, jo je pa treba res fajn navlažiti, jaz ponavadi uporabim mešanico marelične marmelade in sok ene do dveh pomaranč, paše ker je kislo.
|
|
|
|
RE: Ima ktera kak fajn recept za torto 26.1.2007 16:19:25
|
|
|
|
Felicity
|
Mi smo tudi pristaši torte Nutelle. Pa še hitro je narejena. Za navlažit biskvit uporabim kar 100% pomarančni sok iz tetrapaka. Pa dober tek in Vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: Ima ktera kak fajn recept za torto 9.2.2007 10:21:00
|
|
|
|
Ezi
|
Ali ima katera še kakšen simpl recept za sadno torto? Še nikoli nisem delala tort, pa mi je vse tako tuje. Sem gledala po kulinariki in vse mogočih, pa mi noben recept ni bil všeč. Bi res eno tako dobro sadno, ker moj ta velik čmrlj ne mara čokolade.
|
|
|
|
RE: Ima ktera kak fajn recept za torto 12.2.2007 7:41:18
|
|
|
|
robinzon
|
Ezi, spečeš biskvit iz jajc moke in sladkorja + malo pecilnega praška, količine so odvisne od velikosti pekača. Najbolj enostavno je, da stepeš 3/4 l sladke smetane, sladkor v prahu zmešaš s tremi kremfiksi in dodaš na pol stepeni smetani. Izbereš poljubno sadje ga narežeš na primerne kocke. Jagode uporabiš sveže in jih posladkaš, npr. ananas vzameš iz konzerve. Količina sadja - vsaj pol kg. Biskvit prerežeš, namočiš s tekočino od kompota ali s precej razredčeno ustrezno marmelado. Na spodnji del biskvita daš pol smetane in naložiš sadje, pokriješ z drugo polovico smetane in drugo polovico biskvita. Torto po vrhu namažeš s čokoladnim oblivom, če ga otrok ne mara, pa s smetano. Hope, čakamo na tvoj recept za biskvit. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
prebivališčes1o2mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja
hvala za pomočna svoj naslov (
50%)
na naslov parterja (
48%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!