|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ideje za zajtrk!!
15.6.2007 8:19:22   
štorkljica
Prosim vas čim več idej za zajtrk rabim svoje 8-mesečnice, naj povem da je že skoraj vse, razen mleka, jajc.
Sem brez idej!
Aja pa še to, je velik jedec, tak da so obroki ogromni in samo sadje ne zadostuje več!

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ideje za zajtrk!!
15.6.2007 8:55:23   
ribica.
Pač enako kot sebi, namaži ji kruh. Pa kak jogurt mogoče.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2007 12:09:41   
silvestra
Oj!
Tudi jaz imam 8 mesečnika. Kaj pa če otrok še nima zob? jaz mu še vse pasiram. Zjutraj in zvečer mu dajem adaptirano mleko in kakšno kašico vmešam. Sicer je že ratal tudi tukaj zbirčen. samega mleka ne popije več.  A lahko dajam že kaj drugega zjutraj namesto mleka? Kaj dajate ostale?

lp,silvestra

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2007 13:03:11   
moci
jaz kuham sadje. jabolko in vsakič drugo vrsto suhega sadja (marelice, slive, rozine), ki ga zvečer namočim. zdaj dodajam še borovnice. če je redko pa še kakšen piškot.
drugih idej pa tudi jaz nimam

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2007 16:49:31   
Anonimen
RECEPTI

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
21.6.2007 13:18:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2007 15:14:09   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: silvestra

Oj!
Tudi jaz imam 8 mesečnika. Kaj pa če otrok še nima zob? jaz mu še vse pasiram. Zjutraj in zvečer mu dajem adaptirano mleko in kakšno kašico vmešam. Sicer je že ratal tudi tukaj zbirčen. samega mleka ne popije več.  A lahko dajam že kaj drugega zjutraj namesto mleka? Kaj dajate ostale?

lp,silvestra

Naša pri 9ih mesecih tudi nima še nobenega zobka, pa že pridno grize, tudi skrojico od kruha... rada je tudi kruh z namazanim sirom, maslom... pa zraven mlečni napitek (Alete, Bebevita)... sploh pa noče nič pasiranega, mora hrana imeti vsaj malo koščkov notri...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?