Ideje za zajtrk!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

štorkljica -> Ideje za zajtrk!! (15.6.2007 8:19:22)

Prosim vas čim več idej za zajtrk rabim svoje 8-mesečnice, naj povem da je že skoraj vse, razen mleka, jajc.
Sem brez idej!
Aja pa še to, je velik jedec, tak da so obroki ogromni in samo sadje ne zadostuje več!

Hvala!

ribica. -> RE: Ideje za zajtrk!! (15.6.2007 8:55:23)

Pač enako kot sebi, namaži ji kruh. Pa kak jogurt mogoče.

silvestra -> RE: Ideje za zajtrk!! (15.6.2007 12:09:41)

Oj!
Tudi jaz imam 8 mesečnika. Kaj pa če otrok še nima zob? jaz mu še vse pasiram. Zjutraj in zvečer mu dajem adaptirano mleko in kakšno kašico vmešam. Sicer je že ratal tudi tukaj zbirčen. samega mleka ne popije več.  A lahko dajam že kaj drugega zjutraj namesto mleka? Kaj dajate ostale?

lp,silvestra

moci -> RE: Ideje za zajtrk!! (15.6.2007 13:03:11)

jaz kuham sadje. jabolko in vsakič drugo vrsto suhega sadja (marelice, slive, rozine), ki ga zvečer namočim. zdaj dodajam še borovnice. če je redko pa še kakšen piškot.
drugih idej pa tudi jaz nimam

Anonimen -> RE: Ideje za zajtrk!! (15.6.2007 16:49:31)

RECEPTI

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.6.2007 13:18:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Arabela -> RE: Ideje za zajtrk!! (26.6.2007 15:14:09)

IZVIRNO SPOROČILO: silvestra

Oj!
Tudi jaz imam 8 mesečnika. Kaj pa če otrok še nima zob? jaz mu še vse pasiram. Zjutraj in zvečer mu dajem adaptirano mleko in kakšno kašico vmešam. Sicer je že ratal tudi tukaj zbirčen. samega mleka ne popije več.  A lahko dajam že kaj drugega zjutraj namesto mleka? Kaj dajate ostale?

lp,silvestra

Naša pri 9ih mesecih tudi nima še nobenega zobka, pa že pridno grize, tudi skrojico od kruha... rada je tudi kruh z namazanim sirom, maslom... pa zraven mlečni napitek (Alete, Bebevita)... sploh pa noče nič pasiranega, mora hrana imeti vsaj malo koščkov notri...

Stran: [1]