|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF Maribor
21.4.2005 17:57:59   
Darja*
Ojla punce!

Kako ste kaj? Upam, da ste kljub aprilskemu vremenu OK?:)
Moram vam povedat kaj sem danes doživela v Mariborski ambulanti. Dol padeš! Ker sva z mojim dragim Vpisana na čakalno listo za IVF, sma šla danes v ambulanto, da bi moj dragi dal kri. Jaz sem to že zadnjič opravila, za njega so pa rekli, da naj pride kadarkoli od 8h do 9h zjutraj. In ko sva prišla v ambulanto, sem potrkala na vrata in rekla da je prišel dat kri, sem namesto: Dobo jutro, dobila odgovor: DANES NAS NI!:zmeden2::zmeden2: In ko sem lepo prosla in povedala da sva se od daleč pripeljala je rekla: Naj vama bo!
In potem čakama,....čakama,....čakama,.......več kot uro, le pridema na vrsto, čeprav je bila čakalnica prazna.:(
In ko sma končala sem vprašala, če se lahko zdaj naročima za naslednji obisk, ali bodo oni poklicali.:zmeden2: Dobila sem odgovor; Mi vas bomo poklicali, če pa vas čez dobrih 6 mesecev ne pokličemo, nas pokličite vi in vam bomo povedali kdaj ste na vrsti. Misla sem, da me bo kap.:((
Jaz jo naj kličem in jo spomnim, da sem na čakalni listi? Jaz jo naj spomnim, kaj ima za naredit? Kdo pa mene kaj spomne v službi?
In kaj zdaj to pomeni? Da če me ne pokličejo, jih pokličem jaz in takrat mi bodo rekli počakajte še 3 mesece? Ali to pomeni, da ni čakalna doba 6 mesecev? Da je več?

Nič več ne razumem. Kaj menite, tiste ki ste mal pred mano. Kdaj naj pričakujem klic?

Lepo se imejte!:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   IVF Maribor
21.4.2005 18:11:09   
gojska
Kej takega svet ni vidu.
A je to sploh možno, pa tolk dobrih stvari sem slišala o MB.
Na nič ti ne znam odgovorit ampak te čist razumem, da si besna. Delavci v zdravstu bi sploh morali imeti čut ta soljudi, tko so pa .....:grrr:
Jaz bi jh že kr drug teden poklicala kdaj sta na vrsti.
za crknt
goja

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   IVF Maribor
21.4.2005 18:15:50   
lumpy
OJLA!
Midva sicer nisva pred vama, da bi ti lahko iz prve roke odgovorila kako in kaj, kot si želela, sem se pa vseeno oglasila.
A veš da sem ful presenečena :zmeden::zmeden::zmeden: nad tem kar si napisala.
Midva sva bila sedaj v MB četrtič in imava glede osebja zelo dobre izkušnje.upam da bo tako še naprek
Kaj takega pa res ne bi pričakovala od njih?

A je bila sestra ali administratorka?:ups:

A veš samo to pa ne smeta pustiti da bi čakala 6 mesecev potem pa še mogoče 3 ali več, če sem prav razumela iz tvojih besed. Imam namreč prijatelja , ki sta šla skozi ta postopek in sta bila na vrsti malo prej kot da je minilo 6 mesecev in so jima tudi rekli da je čakalna doba 6 mesecev.
Jaz na tvojem mestu bi nekaj časa res počakala, toda predolgo ne , saj verjetno že preveč dobro vesta kako se vse vleče( sploh nam ko tako težko pričakujemo kakšno pozitivno novico), potem pač pokličeš prvič , nato pognjaviš drugič, tretjič zahtevaš zdravnika na telefon...:kuza::kuza::kuza:

Ker če bosta samo tiho in bosta doma čakala in ne bo nič, bosta samo vidva živčna nič drugega.
saj vesta, kako pravi pregovor: KDOR JEZIKA ŠPARA, KRUHA STRADA!?!.

LEP POZDRAVČEK :sloncek:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   IVF Maribor
21.4.2005 18:18:20   
ameli
Halo, Darja.
To je res grozno!! Ti tam se sploh ne zavedajo, kakšne stiske doživljajo pari, ko čakajo na:duda:, potem pa ti še oni grenijo življenje!!!! Kot, da smo mi vsi doma in samo čakamo, kdaj bomo lahko posedali po ambulantah. Ne zavedajo se, da si moramo izboriti prosto v službi!!! Sem v MB opazila, da so zelo prijazni do samoplačnikov (posebno iz sosednje Hrvaške:()

Ti jih zafrkni in grataj:nosecka: brez njih. Držim pesi zate.
lp
ameli

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   IVF Maribor
21.4.2005 18:22:34   
lumpy
A veš goja, jaz mislim da posploševat ne smemo.
Res je da je kar veliko zdr.osebja, ki bi mogli opraviti tečaj etike, predvsem pa olike.

Toda ne smemo pa delati krivice tistim ki so dobri in tudi svoje delo opravljajo zelo strokovno.:ups:

:racka: lep pozdrav

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   IVF Maribor
21.4.2005 18:56:39   
Tina76
Oj!

Veš, tako rečejo prav vsakemu. Tudi meni so tako povedali po neuspelem poskusu IVF-ICSI. Ampak tako ali tako te imajo v evidenci in ne bodo pozabili.To je samo tak postopek. Tudi meni se je zdelo malo čudno ko mi je rekla naj jih jaz v primeru da ne dobim pošte s povabilom pokličem. A sem vabilo dobila že po treh mesecih.

Drugače so pa ful OK......daj jim še eno možnost.

Tina

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   IVF Maribor
21.4.2005 19:04:46   
saša24
pozdravljena Darja!

verjamem ti, da si zelo jezna. jaz ne razumem kako so lahko tako nesramni, še posebej do tistih, ki se vozimo daleč. ne bi imela nič proti, če bi bila js ali katera koli iz mb in jo pošlejo domov ne pa da se vozimo nekaj kilometrov daleč. Res ne vem kaj je v tej naši državi? To je ta "naša evropa".

js sem namreč komaj na začetku poti pa vem kako je mučno čakat. morala bi imeti pregled marca, pa so mi po pošti poslali da ga imam šele maja. res za znoret.
ne morem ti povedati koliko živcev in pod kakšnim pritiskom sem. Upam, da se nam čimprej uresniči želja in bomo hitro mamice, potem pa nam ne bo treba po bolnicah in ne bomo več samo " številke".

lep dan ti želim :sloncek:

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   IVF Maribor
21.4.2005 19:49:37   
Sulfinija
Ojla Darja!!!!

Najprej lep večerni pozdrav iz hladnega in vetrovnega Prekmurrja ti pošiljam.
Kako si kaj?Koga sem prebrala o mariborski ambulanti?Joj,ne moreš verjet.Veš kaj ti povem z mano se že tako ne bi zajebavali enkart je sestra Marija Krištovič se nekaj do mene čudno obnašala in ga je dobila tja mal gor :grrr::grrr::grrr:.
Moram jo pohvalit ker je bla pri prejšnji inseminaciji name zelo prijazna,tudi zraven,ko mi je zdravnica delala,prinesla mi je recept se mi je lepo smejala,sva se pogovarjali,...
To kaj so tebi naredili je danes od sile.Jaz bi stoipila do šefa in mu rekla.Ja res pa je da bi se morala pozanimati kdaj delajo in kdaj ne kajti zadnjič če si gledala imajo res čuden urnik za ta mesec,...Zaradi 1.05.seveda.Pa morš jih po eni starni razumet kajti ene od pacientk so zelo,zelo nadležne vsiljive kar skozi vrata rinejo kot z glavo skzi ne zavedajo pa se tega da nas na vrsto čaka nešteto parov,...Veš od mene to že ne bodo dočakali,da bi šla kot samoplačnik pa če treba bom čakala koliko cajta bo treba če seveda prej ne pride k nama najina :duda::duda::duda:.
Res pa je,da sem se zadnjič čudila,ko si proišla na razgovor sama moj gre vedno zraven,če bi recimo tud samo ajz morala.Sedim pa ti povem tolko zadnjič bi morala biti oba in bi pol obema vse naenkrat poštimali,...Veš,če se nama ne posreči najina :duda::duda: po insemianciji,ko se naročim za naslednji razgovor pri dr.Kovačevi bom takoj vprašala za najine napotnice kdaj propadejo in bova oba šla in pol nama brez cirkusov lahko takoj vzamejo kri.

Želim ti,da čimprej pozabiš ta njihov škandal in jim enkrat pogkedaš skozi prste in se tolaži s tem dejstvom da boš prav kmalu ponosna :nosecka::nosecka::nosecka: in mamica svoji :duda::duda:.Veš tudi mi moramo mal včasih potrep,uin za našo ljubo :duda: zobe stisnit pa bo vse ok.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:ki bo čez en tedne nova srečka vesela :nosecka::nosecka:!!!!!!!

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   IVF Maribor
22.4.2005 13:18:09   
Pikipoki
Živjo!

No, tudi jaz sem malo presenečena glede sester. Meni je sestra Danijela res super in prijazna:bravo:. Tudi midva se voziva od daleč, gor sva bila trikrat in naju je kar potolažilo, kako človeški so. Sem pa imela na prvem razgovoru z dr. Reljičem (ki so ga in ga še vedno ZELO HVALIJO)slabo izkušnjo. Bil je zelo hladen in neprijazen, po vseh odgovorih, ki ste mi jih potem dale, sklepam, da je imel res slab dan. Je pa storil nekaj dobrega - dal naju je na čakalno listo in polno napotnic (za nov spermiogram in preglede krvi). Velik + zanj. Potem sem imela razgovor pri dr. Gavrićevi, ki je bila popolnoma drugačna. Vse nama je razložila (postopek in podobno) in naju potolažila ... Zdaj čakava že skoraj 4 mesece ... Pa ni še nič glasu od nikoder. Mi je pa aljča (hvala ji) potolažila, ko je napisala, da kličejo že decembrske. Samo upam lahko, da pridem na vrsto pred poletjem, sicer ŠELE septembra. Ampak bolje pozno kot nikoli.

Včeraj sem spet dobila :hudicek:. Zvečer se nisem mogla premagati in sem bruhnila v jok (po dolgem času). Ful mi je bilo hudo zaradi vsega: čakanja, dejstva,da nama noče ratati (pa sva menda zdrava, da bi se nama lahko posrečilo, občutka praznosti, hrepenenja ...

LP

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   IVF Maribor
22.4.2005 16:13:19   
aljča
Pozdravljena Darja!!!

Mimo tvojega teksta nisem morala it.Zelo sem presenečena, da si bila polita z mrzlim tušom.Drugače ti pa povem takole:Malo jim je treba zamerit, ker se bi morali po profesionalni plati malo drugače obnašati kot pa se v določenih momentih.Po drugi strani pa niti ne,ker je ekipa za pomoč neplodnih bodočih staršev skoz dan za dnem,teden za tednom,mesec za mesecem ter leta za letom ISTA.Novih pomoči svežih sester zaenkrat ni.In potem zaradi vsega poln kufer pride na vsake toliko časa do takega obnašanja. Katerega se ne bi smeli privoščiti.
Potolaži se in ne se sekirat.Tud jaz sem imela njihove slabe dni pa je tisti moment hudo ampak počasi gre to iz tebe in razmišljaš samo to, da ti bodo pomagali ugledati:duda:.
Ker ne vem kdaj točno sta bila na posvetu ti bom takole povedala;jaz sem imela posvet07.01.2005 in tisti, dan sva bila vpisana na seznam ter dobila napotnice za kri.Vse to sva uredila v februarju ko sem imela prviIUI.Sedaj 08.04.pa sem imela posvet pri svoji g.Kovačevi in ta nama je dajala, da bova klicana v ambulanto v mesecu maju podpisat papirje ker imava v juniju že prvi poizkusIVF.Moram ti tudi to povedati, da sem imela dva IUI, ki nista poratala.Tretjega so mi določili za maj en mesec pred IVF.Tko upam, da sem ti malo pomagala.V glavnem se čaka šest mesecev.Sedaj v maju bodo začeli klicati tiste,ki smo bile vpisane v mesecu Januarju2005.
Lep pozdrav Aljča:metulj::metulj:

P.S Ena od RR članic je spraševala koliko IUI postopkov odobrijo,ponavadi tri potem pa si že kandidat za IVF.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.