Darja* -> IVF Maribor (21.4.2005 17:57:59)
|
Ojla punce! Kako ste kaj? Upam, da ste kljub aprilskemu vremenu OK?:) Moram vam povedat kaj sem danes doživela v Mariborski ambulanti. Dol padeš! Ker sva z mojim dragim Vpisana na čakalno listo za IVF, sma šla danes v ambulanto, da bi moj dragi dal kri. Jaz sem to že zadnjič opravila, za njega so pa rekli, da naj pride kadarkoli od 8h do 9h zjutraj. In ko sva prišla v ambulanto, sem potrkala na vrata in rekla da je prišel dat kri, sem namesto: Dobo jutro, dobila odgovor: DANES NAS NI!:zmeden2::zmeden2: In ko sem lepo prosla in povedala da sva se od daleč pripeljala je rekla: Naj vama bo! In potem čakama,....čakama,....čakama,.......več kot uro, le pridema na vrsto, čeprav je bila čakalnica prazna.:( In ko sma končala sem vprašala, če se lahko zdaj naročima za naslednji obisk, ali bodo oni poklicali.:zmeden2: Dobila sem odgovor; Mi vas bomo poklicali, če pa vas čez dobrih 6 mesecev ne pokličemo, nas pokličite vi in vam bomo povedali kdaj ste na vrsti. Misla sem, da me bo kap.:(( Jaz jo naj kličem in jo spomnim, da sem na čakalni listi? Jaz jo naj spomnim, kaj ima za naredit? Kdo pa mene kaj spomne v službi? In kaj zdaj to pomeni? Da če me ne pokličejo, jih pokličem jaz in takrat mi bodo rekli počakajte še 3 mesece? Ali to pomeni, da ni čakalna doba 6 mesecev? Da je več? Nič več ne razumem. Kaj menite, tiste ki ste mal pred mano. Kdaj naj pričakujem klic? Lepo se imejte!:)
|
|
|
|