|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF
30.6.2005 15:29:54   
gojska
Pomagajte mi razčistit par stvari. Brala saem vaše prejšnje pogovore in me skrbi.

Imela sem laparo v aprilu in zdaj ima čas pol leta ( 4x klomifen ) da zanosim. Potem sem v avgustu dogoverjena pri Dr. Rešu za postopek. Tudi sam je rekel, da dela izmenično enga na zavarovanje enga samoplačništvo. Saj veste, da se mudi in kolk sem že stara:ups:.
Sem rekla O.K. in si mislila se bomo že potem točno dogovorili ( mogoče pa vseeno zanosim:)-)
No zdaj sem že na polovici, in IVF postaja realnost, vendar je problem, ker bova oba do grla v kreditih( končno sva se odločila znebiti statusa podnajemnika) ne bom sposobna spraviti skupaj 300 jurjev za poskus.
Trenutno mislim takole. 4X IMA vsaka pravico brezplačno in to bi jaz najprej izkoristila potem pa če še se ne bo prijel bomo pa plačali.
Ker imam občutek, da če prvič spodleti, da pač ni bilo nareje 100% , ker drugič prileti keš. Vem da ne razmišljam lepo, ampak tak dvom ti vse pokvari. Že tisti spermiogrami so bili mojmu čudni. .....:ups:
No ne vem, jaz sem zadvoljna z Rešem zaenkrat.
Saj sploh ne vem če razumete, kaj sprašujem.
Za podrobnosti o postopku VAS BOM PROSILA KASNEJE

ČAO;)GOJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   IVF
30.6.2005 17:30:43   
ameli
V MB se naredijo prvi 4 postopki brezplačno. Šele če ne uspeš v teh 4 se začneš dogovarjati o samoplačniških.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   IVF
1.7.2005 8:54:56   
gojska
Hvala ti ameli, meni se zdi, da je tako tudi prav.
Ne vem pa če se lahko pri Rešu tudi tako zmeniš ali to ne pride v poštev.
Mogoče so samo poskusi dlje narazen ?
goja:kava:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   IVF
1.7.2005 10:39:17   
rija
z rešem se v nobenem primeru ne moreš zmeniti za vse brezplačne.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   IVF
1.7.2005 11:01:24   
anja 26
Pzdravljene,

Jaz sem tudi pacientka dr. Reša (nisem lih zadovoljna z nim, njegove pripombe in čakanje so že preveč). Septembra grem na laporoskopijo in jeseni je povedal da bomo delali IUI. Kaj ta postopek je potrebno tudi plačati in koliko?

V naprev se vam zahvaljujem za odgovore.:rozica:

Anja

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!