IVF (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

gojska -> IVF (30.6.2005 15:29:54)

Pomagajte mi razčistit par stvari. Brala saem vaše prejšnje pogovore in me skrbi.

Imela sem laparo v aprilu in zdaj ima čas pol leta ( 4x klomifen ) da zanosim. Potem sem v avgustu dogoverjena pri Dr. Rešu za postopek. Tudi sam je rekel, da dela izmenično enga na zavarovanje enga samoplačništvo. Saj veste, da se mudi in kolk sem že stara:ups:.
Sem rekla O.K. in si mislila se bomo že potem točno dogovorili ( mogoče pa vseeno zanosim:)-)
No zdaj sem že na polovici, in IVF postaja realnost, vendar je problem, ker bova oba do grla v kreditih( končno sva se odločila znebiti statusa podnajemnika) ne bom sposobna spraviti skupaj 300 jurjev za poskus.
Trenutno mislim takole. 4X IMA vsaka pravico brezplačno in to bi jaz najprej izkoristila potem pa če še se ne bo prijel bomo pa plačali.
Ker imam občutek, da če prvič spodleti, da pač ni bilo nareje 100% , ker drugič prileti keš. Vem da ne razmišljam lepo, ampak tak dvom ti vse pokvari. Že tisti spermiogrami so bili mojmu čudni. .....:ups:
No ne vem, jaz sem zadvoljna z Rešem zaenkrat.
Saj sploh ne vem če razumete, kaj sprašujem.
Za podrobnosti o postopku VAS BOM PROSILA KASNEJE

ČAO;)GOJA

ameli -> IVF (30.6.2005 17:30:43)

V MB se naredijo prvi 4 postopki brezplačno. Šele če ne uspeš v teh 4 se začneš dogovarjati o samoplačniških.

gojska -> IVF (1.7.2005 8:54:56)

Hvala ti ameli, meni se zdi, da je tako tudi prav.
Ne vem pa če se lahko pri Rešu tudi tako zmeniš ali to ne pride v poštev.
Mogoče so samo poskusi dlje narazen ?
goja:kava:

rija -> IVF (1.7.2005 10:39:17)

z rešem se v nobenem primeru ne moreš zmeniti za vse brezplačne.

anja 26 -> IVF (1.7.2005 11:01:24)

Pzdravljene,

Jaz sem tudi pacientka dr. Reša (nisem lih zadovoljna z nim, njegove pripombe in čakanje so že preveč). Septembra grem na laporoskopijo in jeseni je povedal da bomo delali IUI. Kaj ta postopek je potrebno tudi plačati in koliko?

V naprev se vam zahvaljujem za odgovore.:rozica:

Anja

Stran: [1]