|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 18:25:29   
Sulfinija
Pozdravljene!!

Rada bi se pridružila in vas ve kupaj nekaj vprašala.Danes sem bla na telekomu ker se zanimam za isdn paket,kajti sedaj imava z možem internet na navadno linijo,ker sem brez službe sem dosti gor na netu in sem prejšnji mesec zelo dosti plačala.Zato me zanima kako ve to imate poštimano,saj je meni reku 50.000sit aparat,pol vsaki mesec za neomejeno ur 8.060sit,če si študent kar nisem pa 5.900sit +3.694+pogovori.Zanima me in za vsak odgovor vam bo hvaležna,če mi katera ve povedat kako e pride do tiste klinije na kateri je več vezanih in si stošek porazdelijo med sabo?Kje naj tega najdem da bi ans več blo vezanih?Ali bi lahko vzela študenstki paket seeno preko bratrančeve hčerke,ki študira?

Za vsak vaš odgovor vam bom iz srca hvaležna in vas prav lepo pozdravljam!!!

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 18:52:06   
india
Najprej iz srca dobrodošla!
Ne vem, od kod si, morda, če imaš možnost, je najcenejša varianta za internet še vedno kabelska.
Kar se tiče ISDN linije pa je potem,kolikor vem ADSL linija,ki je pa res dražja varianta. Ne znam ti povedati o možnosti, da je več uporabnikov skupaj vezanih, kar se pa tiče študentske cene, pa moraš dodati potrdilo o šolanju in kolikor vem, se morata skaldati tudi ime naročnika in naslov kjer bo internet priključen. Je pa ta "šolska" varianta interneta zelo počasna, gre namreč za zelo počasen prenos.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 19:03:56   
baguSka
Hmm - če maš možnost priklopa prek ADSL s kom drugim (sosedi), potem se ti to najbl splača, ker si skupi delite vse stroške (internetne) in res dela najhitreje in hitr ti dol vleče in tko. Če to ne gre in če maš doma kabelsko, se ti pa splača preko telemacha uzet naročnino (midva plačujeva 5.000 mesečno - neomejeno) in dela čisto dovolj hitro za domačo uporabo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 19:10:27   
vesnaRR
ISDN ima isto impulze, skoraj prepričana sem da ti je gospod govoril o ADSLu. Z ISDNjem bolj malo rešiš. Poglej si telekomove spletne strani (http://www.telekom.si/ ), tam imaš vse predstavljeno.
Pa o kabelskem internetu se pozanimaj, je alternativa ADSLu.

Lp, Vesna

Neposredna povezava do sporočila: 4
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 19:54:17   
Blink1
Baguska...a se da s sosedom kombinirat??????

Neposredna povezava do sporočila: 5
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 19:57:36   
baguSka
ja se da če se zmenš, sam kabel je treba povlečt ;)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 19:58:35   
baguSka
Pa de se ne nau kera s Telekomom menla hehe. S sosedom
se je treba zment. Zihr bo za, da delita pou pou.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 20:06:55   
Blink1
He he Jaz pa sem že mislila na Telekom klicat:)-:)-

Hmmm....mi že imamo, sosed pa še nima. Kateri kabel pa je treba potegnit k njemu...internetni??:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 20:42:02   
india
Komplet elektriko, Ninika, hehe:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 9
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 20:48:04   
Blink1
U madona:ups::ups:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 21:38:45   
india
Ne me resno jemat, no....vprašaj Baguško!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 21:40:11   
Gina
Mojca, eno je isdn, drugo pa adsl. Telekom oz. siol (ki sta hčerinski družbi, delata ena z ali za drugo), ti najprej zaračuna isdn paket. V tem paketu dobiš telefon (to je v bistvu tisto, kar plačaš) + priključnina, ki je v bistvu zastonj. Če imaš isdn, plačuješ internet še vedno po impulzih, vendar dela ful hitreje kot sicer, pa doma imaš lahko dve ali več linij. Cena, ne vem točno, ampak en normalen paket tam okoli 30.000 - 40.000 po moje, dajo pa na obroke npr. 12x 3300.-
Če hočeš adsl, rabiš isdn. Priključnina se mi zdi, da je še vedno 1 tolar, se pravi zastonj, samo če nimaš isdn-ja, ga ne moreš imet. Pri adsl-ju imaš še vedno več linij od isdn-ja + cel mesec interneta neomejeno za cca 6000.- (če kdorkoli doma obiskuje kakršnokoli šolo, tudi osnovnošolci so ok), oz. 8000.- če tega nimaš.
Tako pri isdn-ju kot adsl-ju plačuješ zraven, če govoriš po telefonu, normalno pogovore po impulzih, cena za impulz je pa enaka, kot prej pri analogni liniji. Aja, pri adsl-ju in isdn-ju imaš praviloma samo digitalno linijo, razen če ne doplačaš 30.000.- za analogno dobit nazaj (sicer je pa v principu ne rabiš več).

Če živiš v hiši, kjer vas je več (npr. spodaj je mama, zgoraj brat..) pač naročite več kot 2 liniji, kar je minimalni strošek in imate vsi neomejen dostop do interneta, lahko surfate tudi vsi naenkrat, stroške si pa delite. V tem primeru moraš imeti med računalniki eno povezavo, mislim da se ji reče ruter ali kako. Dobiš ga pa že tam od 10.000.- naprej.

No, upam da si kaj razumela, da nisem preveč zakomplicirala.lp

Neposredna povezava do sporočila: 12
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 21:42:20   
Gina
Še to, dve liniji: ena za telefon, druga za računalnik (vsaka ima svojo številko), lahko pa imaš še kakšno linijo, morda za služben telefon, za faks...

Neposredna povezava do sporočila: 13
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 22:31:31   
kr1a
No bom še jest nekaj novega povedala. Ko sem se pred kakšnim mesecem odločala med nakupom ADSL in kabelskim internetom so mi na telekomu povedali da ISDN v kratkem ne bo več predpogoj za ADSL. Kar se tiče študentskega paketa ne bo šlo, če na istem naslovu ni nobenega študenta.
Glede povezave med sosedi, pa ni nujno da potegnete kabel, ker obstaja tudi brezžična povezava. To prakticiramo pri nas. Starša ki živita cca. 100m stran imata na računalnik priklopljen modem z rutarjem, mi pa sprejemnik ki sprejema signal. Pa moram rečt da kar fajn funkcionira.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 14
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 23:02:38   
teta beta
Gina, mislim, da ni treba imet posebej linije za računalnik. Mi smo prej imeli tri številke - dva telefona in en faks, še vedno imamo tri, s tem, da sta telefona pod eno samo naročnino (kjer je tudi računalnik), no, faks smo pa pozabili vključit in plačujemo pač brezveze še eno naročnino, čeprav lahko imaš tri linije na enem paketu. V glavnem, hotela sem rečt, da za računalnik menda ne rabiš svoje številke.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   ISDN PAKETI!!!!
20.4.2005 23:07:14   
Annny
Jaz imam to urejeno preko kabelske (telemach)...na mesec plačam cca. 5000 sit (je bila ena akcija, al kaj:)

lp

Neposredna povezava do sporočila: 16
   ISDN PAKETI!!!!
21.4.2005 8:08:55   
baguSka
No tud ta brezžična povezava funkcionira ja.

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?