Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Evo punce,spet sm jst prva...no majčice,tiste ki nimamo več šans v aprilu,kr na plano...jst upam ampak res srčno upam da bo maj moj mesec ker mam maja rojstni dan in bi dobila res najlepše darilo v vseh 22-ih letih no torej,najin (že) 7.krog,naj pa ne bi prišla 3.5. pa prosla bi eno ki zna seznamček narest,s tistim napisom za maj-mam jst problem,bi prosla če ga nardi,pa bom jst pol nadaljevala!
oho, smo že na mesecu maju, no tukaj pa se zdaj pridružim kot čakanje na plusek , dajte me na seznamček da ne pričakujem xx.05., moj krog pa je že velika številka saj se že 18. let trudimo , tako da naj ostane kar x.krog
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
No tako, zdej sem pa uradno majevka. Včeri so me malo mutili testi, danes pa je cb pokazal realno sliko, velik minus, tako da upam, da bomo imeli v maju kaj več sreče.
En velik za vse tiste, ki vas je obiskala !Bo mesec maj toliko bolj , saj prihaja mesec ljubezni!Midva bova takrat praznovala 6 obletnico poroke, pa potihem upam, da mu bom podarila +! pa bi naj dobila 2.5.!
Malo za vzpodbudo,za vse nas ki obupavamo(kopirano iz teme prvi poizkus zanositve):
Štiri sveče so pačasi izorevale... prostor je bil poplnoma tih, in lahko si slišal njihov pogovor: Prva je rekla: "Jaz sem MIR... ampak ljudje me ne znajo obdržati: "Zdi se mi, da mi ne preostane drugega, kot ugasniti!" Tako, počasi, počasi sveča popolnoma ugasne... Druga pravi: "Jaz sem VERA... zal ne služim ničemur, ljudje nočejo vedeti zame in zato nima smisla, da ostanem prižgana." Komaj je nehala govoriti, jo je lahna sapa ugasnila... Zelo žalostna pravi tretja sveča: "Jaz sem LJUBEZEN... nimam moči ostati prižgana, ljudje me ne upoštevajo in se ne zavedajo mojega pomena, svoje drage bolj sovražijo, kot ljubijo." Nepričakovano... vstopi v sobo otrok in vidi ugasnjene sveče... "AMAK KAJ POČNETE!? MORALE BI OSTATI PRIŽGANE, STRAH ME JE TEME!" In, ko to izreče, pade v jok... Nato pa pravi četrta sveča: "Ne obupaj..., ne joči..., dokler bom gorela, lahko zmeraj ponovno prižgem ostale sveče: Jaz sem UPANJE!" Z žarečimi, objokanimi očmi, otrok prime svečo upanja in prižge ostale sveče... in vsak od nas lahko, kot tisti otrok, z UPANJEM ponovno prižge, Vero, Mir in Ljubezen!!!