|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   II pričakujemo maja
6.4.2012 15:30:48   
štrumfek
Tako.. moja user posted image je tukaj, tako, da se selim v maj....  Upam, da se mi pridružite v čim manjšem številu... Vsem nam, ki pa še ni uspelo pa želim, da bo ta magični maj samo naš in da bomo zagledale vsaka svoj + user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: II pričakujemo maja
6.4.2012 15:36:11   
Kliki
štrumfek velikouser posted image user posted image user posted image in pa pogumno naprej.

Se pa javljam za navijačoco, ko bo seznam.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2012 16:51:28   
štrumfek
.

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 6.4.2012 16:58:20 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2012 17:06:09   
inci
tudi jaz se vam pridužim v maju user posted image imam pa še eno vprašanje...po mojih izraunih sem bila noseča 5 tednov (če štejemo od prvega dne menstruacije). tudi znaki so bili prosotni (boleče prsi, boleč spodnji del trebuha, pogosto uriniranje itd.) tudi menstruacija mi je zamujala 4 dni in test je pokazal user posted image ... po 4 dneh pa zelo močna menstruacija z krči, ki jih ponavadi ni. najbrž je šlo za SS user posted image kličem ginekologinjo in sestri povem, kaj se je zgodilo in ona me samo sprašuje, če imam sedaj kakšne težave.. ki jih nimam, razen tega, da imam menstruacijo že5 dni..ponavadi jo imam 3.. berem na forumih, kdaj spet lahko začnešuser posted image ...nekatere pravijo, da po 3 menstruacijah, nekatere že po prvi...meni je med.sestra pri ginekologinji rekla, da naj vse normalno naprej, če pa se pojavijo kakšne težave pa naj pokličem.. zanima me, kaj bi mi ve svetovale.. koliko časa naj počakam..mislim pa, da se mi je vse samo sčistilo..
že vnaprej se zahvaljujem za odgovor..in lepe praznikeuser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2012 17:07:33   
štrumfek
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.5
štrumfek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 1

NOSEČK: ___

NAVIJAČICE:

user posted image

witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki, multipraktik, sonček85

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2012 17:09:38   
štrumfek
Tako, malo sem si vzela časa in sem napacala en seznamček... če vam ni všeč, pa popravite user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2012 21:24:21   
S*
Navijam za vsako posebej in za vse skupej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2012 21:43:34   
štrumfek
Inci žal nimam nobenega pametnega nasveta.... pokliči  še enkrat pa reči da bi rada direktno z G govorila... jaz mislim da bi bilo to še najboljše...
vidim, da si iz Krškega, jaz pa tudiuser posted image tako da maj mora bit najin, da bova v začetku leta pridno vozičkaleuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2012 21:50:24   
štrumfek
.

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 6.4.2012 21:52:01 >

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2012 8:23:50   
witch
Na žalost se selim tudi jaz. Ampak ne tja kam bi hotela...
X.5. 2. Krog po klomifenu, drugče pa že dvajset in nekaj. Ne štejem več.
9aj bo maj uspešen za vse nas.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2012 9:02:39   
SILVA
Evo mene spet vam zvesto sledimuser posted image
Ne pričakujem je 3.5, zadnji poskus pred novim postopkom.
Tako kot pravi witch naj bo maj uspešen za vse nasuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.4.2012 9:14:41   
Sa.je
jaz prihajam navijat! user posted image user posted image user posted image

Upam, da se vam pa tokat res ne pridružim v maju user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.4.2012 10:16:10   
princess13
Inci, mogoče ti jaz lahko odgovorim, ker zgleda, da sva imeli podoben primer.
Pri meni je bilo tako, da mi je M v januarju zamujala 5 dni, delala sem test baby check, ki je pokazal črtico in naslednji dan še CB, ki je tudi pokazal +, ampak moram poudarit, da to ni bil lep debeli plus, ampak bil pa je viden. Tudi mene so bolele prsi in ni bilo dvoma, da sem noseča. Nakar začnem 6 dan zvečer krvavet, skoraj me je kap, naslednji dan je bila nedelja, sva šla hitro na urgenco, kjer so mi samo pametovali o teoriji, niso mi naredili nobenega pregleda, sem pa tudi bila po svojem izračunu nekje 4-5 tednov noseča. No potem sem šla do svoje G, ki pa nosečnosti ni zaznala, prav tako tudi ne hormona v krvi, zato je kar rekla, da naj ne gledam na to kot na SS, ampak da sem dobila normalno M. Verjetno je tudi pri tebi enako. Si šla dat kri? To bi bilo dobro, da bi za ziher vedela ali si res bila noseča, ali si imela enak primer kot jaz. Obvezno pa bi šla prej na pregled G! Ni mi pa jasno kak sta lahko pri meni 2 testa zatajila...
No, midva sva potem konec januarja zanosila in zdaj sem že 3 mesece noseča user posted image tako, da jaz mislim, da tudi ti ne rabiš čakat in lahko začneš spet delat na user posted image .

Pa veliko sreče! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.4.2012 11:23:00   
inci
princess13..zgleda da sva res imeli podoben primer...ker sta bili črtici res rahli, sem želela v nedeljo naredit še en test, vendar me je krvavitev prehitela... ker mi je v ponedeljek sestra rekla, da ne rabim hodet, edino če bodo težave, se nisem šla nič pokazat. sem pa v sredo naredila še en test, ki ni pokazal nosečnosti in tudi vsi znaki so izginili.. se pravi lahko že ta mesec spet delamo na user posted image :P najlepša hvala za odgovor...tebi pa čestitamuser posted image

štrumfek..upam ,da rata in da res vozičkamo :P

obilo šunke in pirhov user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.4.2012 14:12:02   
štrumfek

user posted image

2.5

štrumfek

3.5

silva

X.5

witch (2. krog komiflena)

inci

SKUPAJ NAS JE: 4

NAVIJAČICE:

user posted image

witch, rozi55, Katte, HeLenčica, Little Sun, *anushka*, Iza, S*, K_a_t_j_a, haram, tamala86, Niri, Kliki, Iwa, Sa.je, monsy, curly, sonček85, lidik, tarinca, srečki, multipraktik, sonček85

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.4.2012 14:18:35   
štrumfek
ok, tega citiranja pa ne razumem... izbrisala sem izvirno sporočilo... če katera ve kaj je še treba naredit, da ne bo tak zmazek naj me prosim podučiuser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.4.2012 21:26:20   
rozi55
Čer, se vam pridružujem in se blazno veselim, da ga za svoj rojstni dan ne bom več mogla pit, ker bom user posted image user posted image Ker ima gospa neke svoje fore, recimo da je ne pričakujem 13.5.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.4.2012 21:29:29   
rozi55

user posted image

2.5

štrumfek

3.5

silva

13.5.
rozi55

X.5

witch (2. krog komiflena)

inci

SKUPAJ NAS JE: 5
[/quote]

NAVIJAČICE:

user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.4.2012 22:17:29   
curly
Dober večer.
Zaenkrat bom močno močno navijala za vas in upam, da pri tem ostane!
SREČNO! user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.4.2012 19:26:18   
Arwenko
user posted image

Eh.... zblojena sem čisto user posted image

< Sporočilo je popravil Arwenko -- 9.4.2012 19:28:11 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.4.2012 19:29:04   
Anonimen
Se pofočkam še tule...ne pričakujem 5.5. (3. krog)

Anonimna user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
9.4.2012 23:18:15   
tarinca
Tudi jaz se vam pridružujem v maju... user posted image pričakujem 2.5.
(mislim, da je že 10. krog, zdi se mi pa že celo večnost user posted image )

Seveda sem tudi navijačica!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.4.2012 7:21:38   
Katte
Navijam!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.4.2012 10:00:57   
LittleSun
Mene med navijačice. Upam da se vam ne pridružim user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.4.2012 10:21:01   
tamala86

IZVIRNO SPOROČILO: inci

tudi jaz se vam pridužim v maju user posted image imam pa še eno vprašanje...po mojih izraunih sem bila noseča 5 tednov (če štejemo od prvega dne menstruacije). tudi znaki so bili prosotni (boleče prsi, boleč spodnji del trebuha, pogosto uriniranje itd.) tudi menstruacija mi je zamujala 4 dni in test je pokazal user posted image ... po 4 dneh pa zelo močna menstruacija z krči, ki jih ponavadi ni. najbrž je šlo za SS user posted image kličem ginekologinjo in sestri povem, kaj se je zgodilo in ona me samo sprašuje, če imam sedaj kakšne težave.. ki jih nimam, razen tega, da imam menstruacijo že5 dni..ponavadi jo imam 3.. berem na forumih, kdaj spet lahko začnešuser posted image ...nekatere pravijo, da po 3 menstruacijah, nekatere že po prvi...meni je med.sestra pri ginekologinji rekla, da naj vse normalno naprej, če pa se pojavijo kakšne težave pa naj pokličem.. zanima me, kaj bi mi ve svetovale.. koliko časa naj počakam..mislim pa, da se mi je vse samo sčistilo..
že vnaprej se zahvaljujem za odgovor..in lepe praznikeuser posted image

Men se je tud neki podobnega zgodil...zamujala je 4 dni, test pozitiven in potem 4 dan krvavitev. moj G je rekel, dana UZ ni znakov nosečnosti, da če bo krvavitev kot menstra, da je bil lažno pozitiven test. Je reku nej čez kakšen teden naredim test - je bil negativen. No in potem vse ok do naslednjega meseca in menstruacije, ki je trajala 11 dni in me je na koncu že tolk bolel da nisem mogla hodt. Grem na urgenco, vzeli kri - test na beto pozitiven - izvenmaternična nosečnost. No in so mi naredili laparoskopijo, odstranil jajcevod , ki je že počil in sem krvavela v trebuh. Uglavnm, moj ginekolog bi me mogu poslt na krvnega pa me ni. Sam po drugi strani je bla pa laparoskopija dobra - so vsaj ugotovil da mam genetsko nerazvit desni jajčnik in jajcevod, tako da nama ostane le še IVF - se pripravljava na postopek.
Priporočam ti, da greš na krvnega, za vsak slučaj, boš bla vsaj ziher...
Pa veliko sreče.
In dobrih novičk +++++++++++++!

(odgovor članu inci)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?