Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Tukaj sem ves čas, le javljala se nisem nič, ker nisem imela kaj povedati Iza ja, za nama je že skoraj 2 leti v neplodnostni ambulanti, imela sem že vse možne preiskave, na koncu so ugotovili, da imam zaraščene jajcevode. Laparo najbrž nebi bila dovolj, tako da je bila top izbira IVF, ostalo ne pride v poštev. Smolko kot sem sem pa kmalu zatem Ko so ugotovili kakšno je stanje z mojimi jajcevodi, dobila hudo vnetje jajčnikov, notranje krvavitve in cel kup nekega sranja, tako da sem bila primorana za določen čas na pauzo s posegi in vsem tem. Včasih sem bila mnenja, da če ne bo šlo po naravni poti (prvič je namreč takoj uspelo), pač ne bo šlo. Sedaj pa počasi spreminjam mnenje in morda se odločimo za IVF. MD pri nas je podobna situacija. Oba z možem sva bila proti, sedaj se jaz začenjam odtajat. Vendar, če bi se jaz 100% odločila, vem, da bi bil tudi on za, saj ve kako močno si želim še enega otroka. Se mi pa zdi, da je to res odločitev obeh, tako da če partner ni 100% potem boljše poskusit vse drugo prej. Je pa še en problem, da zelo slabo prenašam vso hormonsko terapijo, tako da je to eden izmed glavnih razlogov zakaj tako odlašam. vama želim vztrajnosti in poguma! Sej drugače sva že klepetali, sm Izabelina, samo ne maram, da se tm v okncu vidi v katerih temah sodelujem... res želim vsem starim borkam sreče!!! Iza
|