|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   II pričakujemo MAJA 2013
8.4.2013 10:56:36   
Anonimen
Takole, odpiramnovo temo, da bomo lahko vse sporočile, kako smo zagledale user posted image v maju user posted image

Moje user posted image ne pričakujem okoli 3.5.

Anonimna user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: II pričakujemo MAJA 2013
8.4.2013 11:45:24   
Katte
Navijam za najlepsi mesec!

< Sporočilo je popravil Katte -- 8.4.2013 11:46:42 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
8.4.2013 11:52:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2013 14:02:16   
ela23
Tudi jaz se pridružujem, M pa ne pričakujem 5. 5. Prejšnji mesec sem stavila na "v tretje gre rado", ta mesec pa stavim na najlepši mesec v letu. user posted image Upam na čim več user posted image . user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2013 15:26:34   
snika
Živijo, jaz nisem sigurna kdaj je ne pričakujem, ali 30.4. ali pa 1.5. tako da sem lahko tudi tukaj na seznamčku user posted image

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2013 18:44:42   
snika
Imela sem se čas igrat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2013

user posted image aliuser posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
Snika

3.5.

5.5.
Ela23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 3

user posted image NOSEČK:

USPEŠNOST:

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , witch, oreh, pupika29, michelle1

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2013 21:14:34   
mamica deklicam
sem hotela napisat, da me date med navijačice, pa vidim, da sem že tam user posted image user posted image

ja, maj je moj mesec imam takrat rojstni dan in pred trelmi leti sva ravno na moj rojstni dan naredila našo najmlajšo navihanko. Ne bi imela nič proti, če bi bilo letos tudi tako, a kaj ko ne vem, kako imam točne menstruacije in kaj bo rekel zdravnik 25.4., ko imam ponovni pregled v neplodnostni

Navijam pa za vse, da bi bil mesec čimbolj rozast

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2013 22:41:34   
ela23
snika, res lep seznamček. Sedaj ga moramo sam še z roza barvo okrasit user posted image
Ena neumesna, kako se pa te seznamčke nardi? A obstaja kaka predloga?user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2013 7:13:19   
S*
Navijam user posted image user posted image user posted image , da nam ta pomladni mesec prinese tako željene in pričakovane user posted image oz. user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2013 8:07:19   
LittleSun
Tudi jaz navijam za roza pomladni maj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.4.2013 8:30:46   
*tedy*
ja definitivno najlepši mesec je maj pa letos bo še prav poseben vsaj zameuser posted image

punce navijam za vas maja, junija boste pa ve zameuser posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.4.2013 14:44:55   
snika

IZVIRNO SPOROČILO: ela23

snika, res lep seznamček. Sedaj ga moramo sam še z roza barvo okrasit user posted image
Ena neumesna, kako se pa te seznamčke nardi? A obstaja kaka predloga?user posted image

Za naslove imaš razne spletne strani, napiši v google glitter graphics ali text live...potem pa ti samo okno za odgovor nudi možnosti --> barva, krepko, poševno in poravnava, ti samo oblikuje html kodo =) Kar zabavno user posted image

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.4.2013 12:11:59   
Luckasmucka
Evo, še mene na seznamček user posted image
Ne pričakujem je okoli 14. 5.
Tudi jaz stavim na mesec ljubezni. Naj bo rozast zs vse!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.4.2013 13:54:24   
snika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2013

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
Snika

3.5.

5.5.
Ela23

14.5.
Luckasmucka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 4

USPEŠNOST:

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , witch, oreh, pupika29, michelle1

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.4.2013 21:08:05   
zvezdica.zaspanka83
pravijo da je mesec majuser posted image user posted image mesec ljubezni user posted image user posted image

tako da naviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaaaaaam za same pozitivne testke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imejte se radi še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.4.2013 23:03:26   
Arual
Hey. Tudi jaz se vam pridružim v maju, okrog 20.5. pričakujem user posted image !!!! Sem pa zdaj prvi krog po laparoskopiji in histeroskopiji. Drugače pa že teče 5-to leto!!! Ampak nisem obupala, grem novim zmagam in seveda user posted image naproti!!!!!!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu zvezdica.zaspanka83)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.4.2013 10:37:12   
Anonimen
Ela23, pridružujem se ti pri (ne)pričakovanju 5.5.!
Veliko sreče vsem pri načrtovanju januarčkov/februarčkov! user posted image

Pomladna user posted image

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.4.2013 10:39:11   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Hey. Tudi jaz se vam pridružim v maju, okrog 20.5. pričakujem user posted image !!!! Sem pa zdaj prvi krog po laparoskopiji in histeroskopiji. Drugače pa že teče 5-to leto!!! Ampak nisem obupala, grem novim zmagam in seveda user posted image naproti!!!!!!!

si sploh ne znam predstavljati tako dolge bitke! čestitam za vtrajnost, ki se ti bo slej ko prej obrestovala! in za vas stare borke, še posebej močno navijam, da boste letos ugledale pluske!! user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.4.2013 12:33:32   
snika

2013

1.5.
Snika

3.5.

5.5.
Ela23
Pomladnauser posted image

14.5.
Luckasmucka

20.5.
Arual

SKUPAJ NAS JE: 6

USPEŠNOST:

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , witch, oreh, pupika29, michelle1, S*, zvezdica.zaspanka83

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.4.2013 23:01:48   
Arual
Hey. Ja borba je že dolga, ampak bi lahko bila že veliko krajša, če ne bi bili zdravniki površni oziroma nestrokovni!!! Punce polagam vam na srce, ko nekaj časa ne gre, vstrajajte da vas temeljito pogledajo!!!!!! No jaz sem 4 leta hodila na UZ pa so skoz samo rekli PCO drugače nič posebnega. Ko sem že obupala, sem izbrala možnost samoplačniškega pregleda, po 1 minuti UZ, je ginekolog ugotovil, da pa je mogoče vzrok da ne morem zanosit ta, da imam tako veliko pregrado, punce 3 centimetre, zraven tega sem imela miom na maternici!! Operirana v UKC Lj, zelo zadovoljna in vse pohvale. Zdaj pa čakamo na user posted image !! Če ne zdaj, letos pa ziher bo!!! Tak sem se jaz odločila user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.4.2013 23:02:35   
pika555
Punce pozdravljene..ta mesec sem samo navijacica ker sem imela v marcu abrazijo.
Navijam za vas , junija pa se vam pridruzim..

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
18.4.2013 7:45:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika555)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.4.2013 8:30:11   
brioš
Dobro jutro...jaz sem nazaj v akciji. user posted image se počasi poslavlja, in moj datum, ko bomo zagledali user posted image je 16.5.13 ( sem dala nek okvirni datum )user posted image . Mi2 se trudiva od julija lani, vmes sva imela 2,3 m pavze zdaj pa akcija. letos je bilo polno slabih stvari, jaz hočem samo še lepeuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.4.2013 15:07:12   
snika

2013

1.5.
Snika

3.5.

5.5.
Ela23
Pomladnauser posted image

14.5.
Luckasmucka

16.5.
brioš

20.5.
Arual

SKUPAJ NAS JE: 7

USPEŠNOST:

Katte, Shana86, Niinii, Penny, Martyna83, Mamica deklicam, Curly, Nikki34, Valencia, Ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , Witch, Oreh, Pupika29, Michelle1, S*, Zvezdica.zaspanka83, Pika555

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.4.2013 15:08:24   
snika

IZVIRNO SPOROČILO: brioš

Dobro jutro...jaz sem nazaj v akciji. user posted image se počasi poslavlja, in moj datum, ko bomo zagledali user posted image je 16.5.13 ( sem dala nek okvirni datum )user posted image . Mi2 se trudiva od julija lani, vmes sva imela 2,3 m pavze zdaj pa akcija. letos je bilo polno slabih stvari, jaz hočem samo še lepeuser posted image user posted image

Tudi midva se trudiva od lani julija, upam da bo ta cikelj bolj roza, sem pa prvi cikelj na klomifenu.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?