|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ICSI
8.1.2008 11:00:19   
ANIME
Pozdravljene!

No dr. Reš nama je po drugem spermogramu potrdil, da nama ne preostane drugega kot ICSI. Ker nimava skoraj nobenih možnosti za naravno zanositev, sva se odločila, da ne bova več čakala in bova šla takoj naprej. V kratkem imava pri njem še en pregled.

Jaz sem že bila na odvzemu krvi (hormonske preiskave v začetku ciklusa). Zanima me kaj naju čaka v prihodnje (preiskave, kakšen je sploh postopek, da se pride do "the" meseca, ko se bo dejansko začelo kaj dogajat), kakšne so čakalne dobe in podobno.

Bom zelo hvaležna za kakršnokoli informacijo!

Lep pozdrav

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ICSI
8.1.2008 11:19:25   
pf
No koliko te jaz razumem, se moraš sedaj naročiti teden dni pred menstrualnim ciklusom, pa krvne izvide imej seboj. A ti ni nič rekel kdaj pridi. To je čudno. Meni je rekel kdaj naj pridem. Pokliči ga in vprašaj kdaj naj prideš, da boš čimprej na vrsti. Nič odlašat.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2008 12:50:23   
ANIME
Tole iskušnjo pa sploh ne bi komentirala ...

Moj je bil naročen na spermogram, jaz pa sem šla zraven, ker nama je rekel, da naj bi vsakič oba prišla.

In greva v drugo not, pogleda in začne razlagat o ICSI-ju. Nakar vpraša kje imam jaz svojo kartoteko.
Mu rečem, da mi jo ni nihče dal in tudi ni rekel, da jo bom potrebovala. 
In naju je hladno poslal iz ordinacije, češ da ima dovolj drugega dela.

Zaradi tega sva se morala ponovno naročit (če nočeva čakat še en mesec morava oba vzet dopust) in vse samo zato, ker mi ni nihče povedal, da moram tudi jaz vsakič k njimu nest kartoteko in ker ni mogel 1 minuto počakat, da mi jo sestra da.

Včeraj se mi je vse skupaj zdelo tako neumno, danes sem se pa že malo pomirila ....

Tako da moj naslednji obisk bo spet čisto informativne narave, da bo povedal do konca, kar bi lahko že včeraj ...
Zato sprašujem kako in kaj naprej, da bom vsaj vedela kaj me čaka in če lahko že kaj prej naredim.
Aja, čisto po nesreči bom pa na dan pregleda res 6-7 dni pred menstruacijo (če bo to sploh kaj pomagalo, ali me bo za ta pregled naročil čez en mesec).

Zato bi te prosila kakšne izvide moram imeti s seboj (nekaj že imajo tam).

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2008 13:08:05   
maja24
Pri nama je bilo pa tko da je moj dau skoz tri spermiograme,potlej sm šla jest kri dat za hormone na drugi dan M in sm se naročala in čez tri tedne sm dobla prvo inekcijo,pred tem me pa nikoli ni pregledov al pa reku da naj bi opravila kakršne koli preiskave tok da pr nama je biu prvi postopek ful hiter.Mela sva pa isto ICSI ker je meu moj mnogo premalo plavalcev.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2008 13:26:21   
ANIME
maja24
kaj ti si šla to samoplačniško?
Se mi zdi vse skupaj zelo hitro.
Jaz sem imela pri njem že dva pregleda (enkrat informativnega in enkrat kako sem reagirala na Klomifen). Te hormonske preiskave sem tudi že naredila.
Kaj pa tisti pregledi za krvno skupino in spolne bolezni, o katerih punce pišejo. Pa čakanje na odobritev komisije?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2008 13:49:33   
maja24
Jest sm šla prek zdravstva,kar se pa tiče testov za prenosljive bolezni so pa samo od mojga zahteval od mene nič pa tut na komisijo nisva čakala kot pravim da je pr Rešu vse hitro in to mi je  blo všeč.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2008 13:58:59   
ANIME
Tole je pa zelo vzpodbudna novica!
Hvala ti za odgovor!

LP

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2008 14:06:14   
maja24
Ja ni kej,najbol da se pridružiš na forum IVF/ICSI december januar,tm ti bojo punce vse povedale kar te zanima pa tut ti bojo stale ob strani(upajmo skupaj)

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2008 15:16:33   
ANIME
maja24
Saj sem že malo brala, ampak je toliko stvari napisanih (čez 100 podstrani), da sem se izgubila - nisem našla nobenih konkretnih informacij. Zreven pa nočem še smetit, saj nimam pojma kdaj bom na vrsti.
Zato sem upala, da bo katera sem pokukala in mi odgovorila.

A ste druge imele tudi tako dobre iskušnje pri Rešu (brez preiskav in pregledov, pa še tako hitro prišle na vrsto)?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2008 15:40:01   
sayuri
Anime, mislim, da boš pri naslednjem pregledu že začela s postopkom. Pri Rešu ni nikakršnih krvnih preiskav, pa spolnih bolezni, o vsem odloča sam, zato ne rabi iti nič na komisijo.....

Glede na to, da si naročena naslednjič 6-7 dni pred M, si upam skoraj dat roko v ogenj, da te bo pogledal z UZjem in že takoj dal injekcije. Špikat se pri njemu začneš namreč okrog 22. dne ciklusa.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2008 17:18:44   
DaisyE
Če si 6 do 7 dni prej, se res zna zgodit, da boš takoj v akciji. Razen če vaju bo domov poslal, da razmislita. Tako je naju. user posted image user posted image user posted image  Se sploh ni hotu več pogovarjat. No pol sva pa še isti večer razmislila, se naročila, pa smo bli v akciji. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2008 19:04:14   
maja24
Anime klikni zadnjo številko in se ti bo zadnja stran odprla,potlej pa če želiš še kej izvedeti jih samo vprašej pa ti bojo vse povedale,pa nej ti bo jasno da ne boš nobene "smetala",ker so čist vse dobrodošle.Ti se jim kr pridruži si dobrodošla,

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2008 21:11:53   
pf
Anime ne razumem kako kartotetko bi naj ti rabila. A je mogoče mislil tisto mapico, ki ti jo on da na informativnem pregledu. Ker tisto kartotetko, ki jo ima sestra bi itak morala ona dat. Čudno, da vaju je poslal domov. Ja mislim, da če si naročena par dni pred menstro boš v štartu kar za postopek. Zraven pa nesi vse papirje, ki ti jih je dal in krvno preiskavo za hormone. Pri Rešu je treba biti kar malo odločen, je velik strokovnjak, ampak je pa res za vaju bolje da nič kaj ne pozabiš ko greš na pregled in da malo veš zakaj se gre. Čimveč si preberi o samem postopku ICSI, ti bo kar precej pomagalo, da boš vedela zakaj gre. Če rabiš kak nasvet še lahko vprašaš. Če bom lahko ti bom pomagala. Samo brez strahu.

Jaz sem v drugem ICSI postopku pri njem zanosila. Sedaj sem v šestem tednu. In ni mi žal, da sem izbrala njega. Pa četudi sva se vozila dobrih sto kilometrov na eno stran do njega.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.1.2008 12:29:51   
ANIME
Punce, full vam hvala za informacije!
Iz vaših ust v božja ušesa user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.