ANIME -> RE: ICSI (8.1.2008 12:50:23)
|
Tole iskušnjo pa sploh ne bi komentirala ... Moj je bil naročen na spermogram, jaz pa sem šla zraven, ker nama je rekel, da naj bi vsakič oba prišla. In greva v drugo not, pogleda in začne razlagat o ICSI-ju. Nakar vpraša kje imam jaz svojo kartoteko. Mu rečem, da mi jo ni nihče dal in tudi ni rekel, da jo bom potrebovala. In naju je hladno poslal iz ordinacije, češ da ima dovolj drugega dela. Zaradi tega sva se morala ponovno naročit (če nočeva čakat še en mesec morava oba vzet dopust) in vse samo zato, ker mi ni nihče povedal, da moram tudi jaz vsakič k njimu nest kartoteko in ker ni mogel 1 minuto počakat, da mi jo sestra da. Včeraj se mi je vse skupaj zdelo tako neumno, danes sem se pa že malo pomirila .... Tako da moj naslednji obisk bo spet čisto informativne narave, da bo povedal do konca, kar bi lahko že včeraj ... Zato sprašujem kako in kaj naprej, da bom vsaj vedela kaj me čaka in če lahko že kaj prej naredim. Aja, čisto po nesreči bom pa na dan pregleda res 6-7 dni pred menstruacijo (če bo to sploh kaj pomagalo, ali me bo za ta pregled naročil čez en mesec). Zato bi te prosila kakšne izvide moram imeti s seboj (nekaj že imajo tam).
|
|
|
|